Τέσσερα gadgets επικοινωνίας για ειδικούς

Τέσσερις νέες προτάσεις για καλύτερη επικοινωνία με επαγγελματικό προσανατολισμό φέρνει στην ελληνική αγορά η HTC. Τα νέα PDAs P3300, P3600, S310 και S620 καλύπτουν μια ευρεία γκάμα αναγκών, διαθέτοντας... ατελείωτο κατάλογο δυνατοτήτων και extras, καθώς και προσιτή τιμή.
Τέσσερα gadgets επικοινωνίας για ειδικούς

του Πάρη Καπράλου

Το Φθινόπωρο μπήκε για τα καλά και όλοι μας πλέον βρισκόμαστε σε παραγωγικούς ρυθμούς. Αυτούς τους ρυθμούς ήρθε να τονώσει η HTC (γνωστή μέχρι σήμερα στην ελληνική αγορά ως QTek) με τέσσερις νέες προτάσεις για καλύτερη επικοινωνία με επιχειρηματικό χαρακτήρα.

Πρόκειται για τα μοντέλα P3300, P3600, S310 και S620 τα οποία παρέχουν πολλές δυνατότητες και πλεονεκτήματα, καλύπτουν πολλαπλές ανάγκες και χαρακτηρίζονται από σχεδιασμό υψηλής αισθητικής, που κάνει τις συσκευές ιδιαίτερα εύχρηστες.

Τα νέα μοντέλα της εταιρείας βασίζονται σε Microsoft Windows Mobile 5.0, διαθέτουν DirectPush για άμεση πρόσβαση στο e-mail, MSN Messenger για βελτιωμένη δυνατότητα επικοινωνίας κάθε στιγμή, καθώς και τα δημοφιλή προγράμματα ανάγνωσης και επεξεργασίας αρχείων Word, Excel, PowerPoint και PDF. Όλα έχουν Bluetooth και πολλαπλές δυνατότητες διασύνδεσης και μεταφοράς δεδομένων.

Επίσης θα σας βοηθήσουν στις περιηγήσεις σας, δεδομένου ότι το Φθινόπωρο είναι ένας τέλειος καιρός για βόλτες...

Τo HTC P3300 είναι το πρώτο PDA/κινητό τηλέφωνο της HTC, βάρους μόλις 127γρ., που έχει ενσωματωμένο GPS, ενώ η ACE-Hellas, ο τοπικός αντιπρόσωπος της εταιρείας το διαθέτει στην ελληνική αγορά με δύο εφαρμογές πλοήγησης, το Navimate με χάρτες για Αττική, Θεσσαλονίκη και 77 επιπλέον πόλεις της Ελλάδας και το ΤοmTom για Δυτική Ευρώπη και ΗΠΑ.

Επίσης στην αρχική συσκευασία περιλαμβάνεται κάρτα μνήμης 512ΜΒ, ενώ η συσκευή διαθέτει FM ραδιόφωνο και παρέχει πολλαπλές επιλογές για πρόσβαση στο Internet με τις τεχνολογίες EDGE και Wi-Fi.

Το λίγο βαρύτερο- 140γρ.- PDA/κινητό τηλέφωνο P3600 είναι η νέα 3G συσκευή της HTC, η οποία υποστηρίζει την HSDPA για σύνδεση στο Internet με υψηλή ταχύτητα, που φτάνει ακόμα και τα 1,8 Mbps, δίνει τη δυνατότητα βιντεοκλήσης και μπορεί να συνδεθεί με Wi-Fi εταιρικό δίκτυο.

Το HTC S310 υποστηρίζει Bluetooth, ενώ παράλληλα διαθέτει όλες τις κλασικές Windows Mobile εφαρμογές, όπως Pocket Word, Excel, Powerpoint, PDF, Internet Explorer, Media Player, MSN Messenger. Το βάρος της συσκευεής είναι 105γρ.

Τέλος, ειδικά σχεδιασμένο για εύκολη σύνταξη μηνυμάτων, το HTC S620 είναι μια εξαιρετικά λεπτή συσκευή, που διαθέτει ενσωματωμένο QWERTY πληκτρολόγιο με υποστήριξη ελληνικών. Το S620 είναι ιδανική λύση για επαγγελματίες εν κινήσει, καθώς και για φανατικούς χρήστες SMS μηνυμάτων και MSN Messenger, για τους φανατικούς της ανταλλαγής μηνύμάτων μεσω της δημοφιλούς πλατφόρμας της Microsoft. Αξίζει να σημειωθεί ότι η συσκευή ζυγίζει μόλις 115 γρ.

Προς το παρόν μπορείτε να βρείτε στα καταστήματα μονάχα το P3300, σε τελική τιμή 699 ευρώ, ωστόσο πολύ σύντομα θα γίνουν διαθέσιμα και τα υπόλοιπα μοντέλα.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v