Sony Ericsson W810i: Κινητό HiFi!

Οι περιφερειακές λειτουργίες των φορητών συσκευών κερδίζουν συνεχώς σε δημοφιλία. Με ενσωματωμένη κάμερα 2 Megapixel και photo light, μνήμη 20 MB και bluetooth, το W810i, το Walkman κινητό της Sony Ericsson υπόσχεται όχι μόνο αξιοπιστία στις τηλεφωνικές συνδιαλέξεις, αλλά και την ποιότητα ήχου ενός... HiFi!
Sony Ericsson W810i: Κινητό HiFi!

του Πάρη Καπράλου

Επιστρέφοντας από τις διακοπές, αποφασίσατε τελικά ότι όσο και να έχει προχωρήσει η τεχνολογία, μερικές απολαύσεις πάντα θα σας ξεφεύγουν. Και έχετε δίκιο.

Μία από αυτές είναι η απόλαυση του πραγματικά καλού ήχου, από μία συσκευή που να είναι μικρή, αλλά κομψή, τεχνολογικά άρτια αλλά προπαντός λειτουργική.

Την περιγραφή αυτή και τα συγκεκριμένα κριτήρια πληροί το W810i, το Walkman κινητό της Sony Ericsson -ιδίως αν αποφασίσετε να του αγοράσετε και τα δύο μεγαφωνάκια που διαθέτει η εταιρεία. Αν και πρόκειται για αξεσουάρ, πραγματικά αξίζουν τον κόπο. Οι επιδόσεις τους είναι κορυφαίες και παρά το μικροσκοπικό μέγεθος τους, φτάνοντας τόσο σε ένταση όσο και σε ποιότητα τις επιδόσεις ενός καλού mini HiFi!

Οι διαστάσεις του κινητού είναι 100 x 46 x 19,5 χιλιοστά, και η ”γραμμή” του μοντέλου ανάλογη με τον πρόγονο του, το w800. Το βάρος της συσκευής είναι 99 γραμμάρια, η οθόνη του είναι TFT με δυνατότητα απεικόνισης έως και 262.000 χρωμάτων και ανάλυσης 176 x 220 pixels, ενώ ακόμα διαθέτει ενσωματωμένη κάμερα 2 Megapixel με autofocus, 4x ψηφιακό zoom, καθώς και photo light για υποβοήθηση στην λήψη φωτογραφιών σε συνθήκες έλλειψης φωτός.

Η ενσωματωμένη μνήμη του ανέρχεται στα 20 ΜΒ και είναι επεκτάσιμη με Memory Stick PRO Duo. Άλλωστε στην συσκευασία υπάρχει κάρτα των 512 ΜΒ. Ενσωματωμένο επίσης είναι FM radio με RDS.

Στον τομέα της συνδεσιμότητας το W810 διαθέτει Bluetooth, ενσωματωμένη θύρα υπερύθρων και δυνατότητα σύνδεσης με το PC σας μέσω USB, ενώ για πλοήγηση στο Internet το κινητό μπορεί να συνεργαστεί με GPRS και EDGE δίκτυα, ενώ ο ενσωματωμένος e-mail client του θα σας επιτρέψει την διαχείριση της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας.

Επίσης αποστέλλει και λαμβάνει MMS, long SMS και υποστηρίζει Java (MIDP 2.0) η λειτουργία της οποίας είναι να σας επιτρέψει την προσθήκη υπενθυμίσεων, παιχνιδιών και προγραμμάτων. Η μπαταρία του W810 προσφέρει έως και 350 ώρες χρόνου αναμονής ή έως και 8 ώρες χρόνου ομιλίας

Το τηλέφωνο κυκλοφορεί στα καταστήματα με ενδεικτική τιμή τα 443 ευρώ, ενώ σε αυτήν περιλαμβάνεται ΦΠΑ 19%.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v