Μ6100: Νέο multi-function κινητό από την LG

Με κομψό ultra compact design και πολλές ακόμη πρωτοποριακές λειτουργίες το νέο slide Μ6100 της LG Electronics φαίνεται να ”πιάνει” το σφυγμό της αγοράς που όλο και συχνότερα πλέον απαιτεί από το κινητό του multimedia δυνατότητες, αλλά και δυνατά standards.
Μ6100: Νέο multi-function κινητό από την LG

του Πάρη Καπράλου

Η LG Electronics τον τελευταίο καιρό δείχνει να έχει ”πιάσει” επαρκώς τον παλμό της αγοράς. Φτιάχνει κινητά που είναι ευπαρουσίαστα, συνδυάζουν ωστόσο την business λειτουργικότητα με τις δυνατότητες ψυχαγωγίας.

Σε αυτό το πλαίσιο κινείται το Μ6100 το οποίο μπορεί να δεχτεί τα MΡ3 αρχεία σας, τις πληροφορίες επαφών, τα αγαπημένα σας βίντεο, τις φωτογραφίες και όλες σας τις αναμνήσεις. Το σλόγκαν της εταιρείας για το κινητό είναι ”Επικοινωνήσετε, ακούστε, φωτογραφήστε, βιντεοσκοπήστε, αποθηκεύστε... Απολαύστε!” και αν προσθέσουμε σε αυτό μερικές αρετές επιπλέον, που αφορούν όλους εμάς που θέλουμε μεν να τα κάνουμε όλα αυτά, αλλά πάνω απ’ όλα προτιμάμε να έχουμε ένα ”καλό κινητό τηλέφωνο”, ως προς τις ”παραδοσιακές” λειτουργίες του.

Το κινητό λοιπόν διαθέτει τηλεφωνικό κατάλογο με 1000 καταχωρήσεις σε πολλαπλά πεδία, 200 ώρες αναμονής, 150 SMS και 100 MMS χωρητικότητα, είναι triband για να μας συνοδεύει απροβλημάτιστα στις πέραν του ωκεανού εξορμήσεις μας, δέχεται φωνητικές σημειώσεις, μπορεί να στέλνει email με την χρήση του βελτιστοποιημένου GPRS Class 10, να ”κατεβάζει” πληροφορίες από sites μέσω του ενσωματωμένου Wap Browser 2.0.

Παράλληλα, η κάμερα 1,3 megapixel με ενσωματωμένο flash, το zoom 4x και η οθόνη TFT 262.000 χρωμάτων, θα σας αποδώσουν καλής ποιότητας φωτογραφίες και θα σας βοηθήσουν να τραβήξετε και να αποθηκεύσετε έως και 100 λεπτά βίντεο.

Το νέο slide κινητό διαθέτει ακόμη εξελιγμένες μουσικές λειτουργίες, καθώς το πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων μπορεί να διαβάσει διάφορα format αρχείων ήχου, όπως MP3, aac & aac+, τα οποία μπορείτε να αποθηκεύσετε και στη συνέχεια να απολαύσετε στα 128Mb μνήμης του, κάνοντάς έτσι το Μ6100 αναπόσπαστο τμήμα της καθημερινότητάς σας.

Σε επίπεδο συνδεσιμότητας το κινητό δεν θα σας αφήσει παραπονεμένους, αφού συνδέεται εύκολα με τον υπολογιστή σας –φορητό ή σταθερό- χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Bluetooth ή χρησιμοποιώντας το καλώδιο USB.

Έτσι μπορείτε να εκμεταλλευτείτε το USB Mass Storage για τη μεταφορά των αρχείων ανάμεσα στο κινητό και τον υπολογιστή χωρίς την ανάγκη εγκατάστασης λογισμικού. Με κομψό ultra compact design και πολλές ακόμη πρωτοποριακές λειτουργίες και χαρακτηριστικά, το Μ6100 έρχεται για να γίνει η προέκταση του χεριού κάθε χρήστη και να καλύψει την πιο απαιτητική προσωπική ή επαγγελματική ανάγκη.

Το Μ6100 διαθέτει πολλά ακόμη χαρακτηριστικά. Ανάμεσα σε αυτά συγκαταλέγονται οι πολυφωνικοί ήχοι (64 poly), η δυνατότητα κωδικοποίησης του βίντεο σε MPEG 4 που είναι αναγνώσιμο από τα περισσότερα προγράμματα που παίζουν βίντεο, οι φωνητικές σημειώσεις, τα προεγκατεστημένα παιχνίδια, το γεγονός ότι το τηλέφωνο διαθέτει πλατφόρμα Java και μπορείτε να εγκαταστήσετε εσείς τα παιχνίδια που προτιμάτε, το Τ9– το οποίο πρέπει να πούμε ότι η συγκεκριμένη εταιρεία έχει βελτιώσει σημαντικά.

Μεγάλο πλεονέκτημα είναι οι διαστάσεις του κινητού, σε συνάρτηση μάλιστα με την λειτουργικότητα του. Με διαστάσεις 89 x 40 x 19.6 mm, στα 90 gr. βάρος, με πλήκτρα με επαρκώς μελετημένους ”δρόμους”, ώστε να μην χρειάζεται να έχετε τα... δάκτυλα του ET για να πληκτρολογήσετε την στάνταρντ εγγύηση δύο ετών της LG, με παραλαβή από το σημείο που βρίσκεστε με κούριερ και επιστροφή του επισκευασμένου τηλεφώνου στο σπίτι σας.

Η τελική τιμή απόκτησης του Μ6100 είναι μόλις 239 ευρώ και το κινητό βρίσκεται ήδη στα καταστήματα.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v