LG F3000: Ευκολία από ένα... ημί- business κινητό

Το κοινό που ενδιαφέρεται για την επικοινωνία και την ευκολία χρήσης προσεγγίζει η LG με το νέο κινητό τηλέφωνο F3000. Με standards business τηλεφώνου (Bluetooth, USB connectivity, GPRS class 10, Wap Browser 2.0, Java, μνήμη 32 Mb για φωτογραφίες και MP3) και design... έκπληξη, το F3000 κυκλοφορεί αυτές τις ημέρες στην τιμή των 269 ευρώ.
LG F3000: Ευκολία από ένα... ημί- business κινητό

του Πάρη Καπράλου

Όλο και συχνότερα τον τελευταίο καιρό παρουσιάζονται τηλέφωνα μάλλον χαμηλού κόστους με ωραίο design και πρακτικές λειτουργίες με έμφαση στην επικοινωνία περισσότερο από τίποτα άλλο.

Κάποιοι πιστεύουν ότι πρόκειται για φθηνά τηλέφωνα με στόχο τα χαμηλότερα οικονομικά στρώματα. Αν κάποιος όμως ρίξει μια προσεκτική ματιά στα χαρακτηριστικά τους και προσπαθήσει να ”διαβάσει πίσω από τα γράμματα”, εύκολα θα αντιληφθεί ότι τα τηλέφωνα αυτά απλώς απευθύνονται σε ανθρώπους που αξιολογούν υψηλά στη λίστα των προτεραιοτήτων τους την επικοινωνία και την ευκολία χρήσης. Σε ένα επόμενο βήμα η επιθυμία αυτής της κατηγορίας χρηστών για όμορφα τηλέφωνα αρχίζει να πραγματοποιείται.

Σε αυτό το κοινό μοιάζει να απευθύνεται και η LG Electronics, η οποία έφτιαξε ένα κινητό για τους λάτρεις του αυτοκινήτου και όχι μόνο. Αξίζει να σημειωθεί ότι η εν λόγω συσκευή έχει standards business τηλεφώνου, καθώς δεν δίνει ιδιαίτερη σημασία στις multimedia δυνατότητες αλλά περισσότερο στην συμβατότητα του λογισμικού της συσκευής και την συνδεσιμότητα.

Παρόλα αυτά η συσκευή δεν στερείται πολυμεσικών λειτουργιών. Έτσι το F3000 διαθέτει κάμερα 1,3 megapixel με ενσωματωμένο flash και zoom 3x, εσωτερική και εξωτερική οθόνη TFT LCD υψηλής ανάλυσης και δυνατότητα αναπαραγωγής MP3 & AAC με dual sound speakers για απόλυτο ήχο. Επιπλέον το F3000 διαθέτει πολυφωνικούς ήχους κλήσης (40 poly) και car sound effects, δημιουργώντας έτσι ένα κινητό που όχι μόνο φαίνεται, αλλά και ακούγεται σαν αυτοκίνητο.

Το νέο triband F3000 διαθέτει παράλληλα μια σειρά λειτουργιών και χαρακτηριστικών που θα το κατατάξουν στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεων των καταναλωτών: Bluetooth, USB connectivity, GPRS class 10, Wap Browser 2.0, Java (Midp 2.0), μνήμη 32 Mb για φωτογραφίες και MP3 είναι μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά που θα κάνουν το F3000 προέκταση του χεριού σας.

Επιπρόσθετα το τηλέφωνο διαθέτει δυνατότητα Φωνητικής εγγραφής, mini ηλεκτρονική ατζέντα, προρυθμισμένη χωρητικότητα για 150 SMS και 100 MMS δέχεται και στέλνει EMS, Τηλεφωνικό κατάλογο 1000 καταχωρήσεων πολαπλών πεδίων, προεγκατεστημνένα παιχνίδια, κ.α. Οι διαστάσεις του είναι καλές -ούτε πολύ μικρό ούτε πολύ μεγάλο, ιδιαίτερα αν λάβει κανείς υπόψιν του ότι είναι clamshell: 87,9 x 45,3 x 23,9 mm, ενώ το βάρος του είναι 90 gr.

Το τηλέφωνο κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά αυτές τις ημέρες και το κόστος του (στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ) είναι 269 ευρώ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v