Culture is Athens: Ένα app για όλες τις εκδηλώσεις, τα μουσεία και τις τέχνες

Η νέα εφαρμογή του Δήμου Αθηναίων, σου δίνει απλόχερα πρόσβαση σε συναυλίες, φεστιβάλ και σε ό,τι ωραίο συμβαίνει αυτή τη στιγμή στην πόλη.
Culture is Athens: Ένα app για όλες τις εκδηλώσεις, τα μουσεία και τις τέχνες
Θες να μάθεις τι παίζει και πού στην Αθήνα, εύκολα και γρήγορα; Από σήμερα, η δωρεάν εφαρμογή του Δήμου Αθηναίων Culture is Athens, για κινητά και τάμπλετ, καθώς και το αντίστοιχο portal με όλες τις πληροφορίες για τις δράσεις και εκδηλώσεις πολιτισμού, που διοργανώνει ο δήμος και οι φορείς του είναι διαθέσιμα online.

Με τη βοήθεια της εφαρμογής, έχεις εύκολη και άμεση πρόσβαση στο πλούσιο πολιτιστικό πρόγραμμα του δήμου που "ξεδιπλώνεται" στο κέντρο και τις γειτονιές της πόλης.

Στη νέα εφαρμογή, όπως και στο site, παρουσιάζονται οι συναυλίες, τα φεστιβάλ, οι μουσικοχορευτικές και θεατρικές παραστάσεις, οι προβολές, οι εκθέσεις, καθώς και τα εκπαιδευτικά προγράμματα που απευθύνονται σε μικρούς και μεγάλους: Όλα, δηλαδή, όσα συμβαίνουν στην πόλη, 12 μήνες τον χρόνο, και φέρουν την "υπογραφή" του δήμου.



Στις σελίδες του πρωτότυπου αυτού app και του portal, περιλαμβάνονται επίσης τα εμβληματικά κτίρια και οι χώροι πολιτισμού του Δήμου Αθηναίων: Μουσεία, βιβλιοθήκες, πινακοθήκες, ιστορικά κτίρια, χώροι πολιτισμού, μόνιμες συλλογές, αλλά και πληροφορίες για τις δημόσιες τοιχογραφίες και τα γλυπτά.

Για την πιο γρήγορη αναζήτηση στο app και στο site, οι ενότητες είναι χωρισμένες στις παρακάτω κατηγορίες:

·        Εκδηλώσεις και Εκθέσεις

·        Δημιουργική μάθηση

·        Μουσεία και Χώροι

·        Τέχνη στο Δημόσιο χώρο

·        Νέα

·        Πού και Πότε

Κατέβασε δωρεάν το app του Culture is Athens, στο Play Store και στο App Store από εδώ
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v