ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Αλλάζουν τα πάντα στο Facebook

Πληθαίνουν οι φήμες περί ριζικών αλλαγών στην πλατφόρμα του Facebook. Στο τραπέζι και η αλλαγή του ονόματός του.

Αλλάζουν τα πάντα στο Facebook

Σύμφωνα με δημοσίευμα του The Verge, το οποίο επικαλείται πηγές εκ των έσω, το Facebook σχεδιάζει να αλλάξει του brand του με σκοπό να εστιάσει στο μετασύμπαν που αναπτύσσει.

Η επερχόμενη αλλαγή του ονόματος πρόκειται να ανακοινωθεί στο πλαίσιο του συνεδρίου Connect, ωστόσο πιθανολογείται ότι θα ανακοινωθεί και νωρίτερα. Οι φήμες λένε πως η εφαρμογή του Facebook θα τοποθετηθεί κάτω από μία μητρική εταιρεία, η οποία θα επιβλέπει εκτός του Facebook, το Instagram, το WhatsApp, το Oculus και κάποιες ακόμα εφαρμογές. Εκπρόσωπος του Facebook αρνήθηκε να προβεί σε δηλώσεις.

Το Facebook ήδη απασχολεί περισσότερους από 100 χιλιάδες εργαζόμενους οι οποίοι αναπτύσσουν hardware όπως γυαλιά Τεχνητής Πραγματικότητας, τα οποία ο Ζούκεμπεργκ θεωρεί πως θα γίνουν τόσο ευρέως διαδεδομένα όσο και τα smartphones. Τον Ιούλιο είχε δηλώσει στο The Verge πως μέσα στα επόμενα χρόνια θέλει να μετατρέψει το Facebook από ένα απλό μέσο κοινωνικής δικτύωσης, σε ένα ολόκληρο μετασύμπαν.


Με πληροφορίες από The Verge

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Η ισχυρογνωμοσύνη είναι το αποτέλεσμα της προσπάθειας της θέλησης να υποκαταστήσει δια της βίας τη νοημοσύνη."

Άρθουρ Σοπενχάουερ, Γερμανός φιλόσοφος

  • 1756 - Γεννιέται ο Βόλφγκανγκ Αμαντέους Μότσαρτ, Αυστριακός συνθέτης.
    1832 - Γεννιέται ο Βρετανός συγγραφέας και φωτογράφος Λιούις Κάρολ.
    1945 - Ως πρώτο των κυρίων στρατοπέδων του στρατοπέδου συγκέντρωσης Άουσβιτς απελευθερώνεται το Άουσβιτς ΙΙΙ Μόνοβιτς από τον 60ο Στρατό, επικεφαλής του οποίου είναι ο συνταγματάρχης Πάβελ Κουρότσκιν.
    2006 - Ο Μανουέλ Σελάγια ορκίζεται Πρόεδρος της Ονδούρας.

© 2002-2022 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v