ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Νέα αντίδραση στο Facebook για όσους νιώθουν μόνοι

Το Facebook θα προσθέσει μια νέα αντίδραση «φροντίδας» στην εφαρμογή του, αλλά και στο Messenger.

Νέα αντίδραση στο Facebook για όσους νιώθουν μόνοι

Θέλοντας να στηρίξει τους χρήστες που νιώθουν μόνοι στην καραντίνα, το Facebook ξεκινά σταδιακά την προσθήκη μιας νέας αντίδρασης «φροντίδας», όπως την αποκαλεί, με τη μορφή ενός emoji που αγκαλιάζει μια καρδιά και μιας καρδιάς που πάλλεται.

Οι νέες αυτές αντιδράσεις (reactions) θα εμφανίζονται μαζί με τις υπόλοιπες (like, sad, angry, haha κτλ.) και αποτελούν την πρώτη προσθήκη από το 2015, όταν το απλό «like» απέκτησε επιπρόσθετες επιλογές.

Όπως εξηγεί ο επικεφαλής της εφαρμογής Fidji Simo, η νέα αυτή αντίδραση φιλοδοξεί να αναδείξει τη φροντίδα και την αλληλεγγύη σε ένα ποστ, ένα μήνυμα, μια φωτογραφία ή ένα βίντεο κατά τη διάρκεια της κρίσης του κορωνοϊού.

«Αυτή κρίση αναδεικνύει μια σειρά ανθρώπων που αγωνίζονται με πολύ διαφορετικά είδη πραγμάτων. Άτομα που είναι άρρωστα ή φροντίζουν ασθενείς. Άτομα που χάνουν τις δουλειές τους. Άτομα που είναι κλεισμένα στο σπίτι με τα παιδιά τους. Πολύς κόσμος αυτήν την στιγμή ζητά υποστήριξη», δήλωσε ο ίδιος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Το σινεμά είναι μια τέχνη όπου κάνεις ωραία πράγματα σε ωραίες γυναίκες."

Φρανσουά Τρυφφώ, 1932-1984, Γάλλος σκηνοθέτης

  • 1916 - Διεξάγεται η Ναυμαχία της Γιουτλάνδης, η μεγαλύτερη ναυμαχία του Α' Παγκοσμίου Πολέμου, μεταξύ Αγγλίας και Γερμανίας
    1952 - Ο Νικόλαος Πλαστήρας αναλαμβάνει Πρωθυπουργός της Ελλάδας.

© 2002-2020 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2