Τα καλύτερα και πιο οικονομικά ηχεία για κάθε ανάγκη

Άλλος για ηχείο τράβηξε πήγε, κι άλλος σας βρίσκει τα πιο οικονομικά και αξιόπιστα ηχεία της αγοράς.
Τα καλύτερα και πιο οικονομικά ηχεία για κάθε ανάγκη

Θέλετε να βλέπετε ταινίες με σούπερ ήχο; Να ακούτε μουσική με τις ώρες από υπολογιστή ή Hi-Fi;

Τα παρακάτω ηχεία είναι ό,τι χρειάζεστε και σε πολύ καλή τιμή.

Dali Spektor 2
Είδος: Hi- Fi
172€ από εδώ



Εξαιρετικά ηχεία βιβλιοθήκης 2 δρόμων ισχύος 100W, με αντίσταση 6Ω, ευαισθησία 84,5 dB και απόκριση συχνότητας 54 - 26000Hz τα οποία δίνουν εντυπωσιακό μπάσο και αποτελούν ιδανική επιλογή για μεγαλύτερα δωμάτια.

Magnat Monitor Supreme 1002
Είδος: Hi- Fi
274€ από εδώ



Μοντέρνα ηχεία δαπέδου 3 δρόμων ισχύος 190W, με αντίσταση 4Ω, ευαισθησία 92dB και απόκριση συχνότητας 19 Hz – 40 kHz με στιβαρή κατασκευή, πεντακάθαρο ήχο και άψογη απόκριση σε όλες τις συχνότητες, ειδικά στις χαμηλές.

Logitech Z333
Είδος: Ηχεία υπολογιστή
42,80€ από εδώ



Μονόδρομος στην τιμή τους για να δείτε ταινίες ή να ακούσετε μουσική από τον υπολογιστή, διαθέτουν ισχύ κορυφής 80 Watt και 40 Watt ισχύ RMS, μεγάλο subwoofer που αποδίδει ακόμα και στις μεγαλύτερες εντάσεις και ενσύρματο χειριστήριο.

Edifier R12U Black
Είδος: Ηχεία υπολογιστή
16€ από εδώ



Τρανή απόδειξη πως το μέγεθος δεν μετράει, τα ηχεία αυτά με ισχύ 4 W και δικάναλο ήχο είναι ό,τι πρέπει για μουσική και ταινίες, και δεν μπουκώνουν σε μεγάλη ένταση. Το μπάσο τους είναι απλά καλό, αλλά δεν μπορείς να τα έχεις και όλα.

Logitech Z607
Είδος: Ηχεία υπολογιστή 5.1
99,79€ από εδώ



Προσφέρουν πολύ καλό και καθαρό ήχο με 80 watt (RMS) ισχύος κορυφής και 5.1 Surround Sound Speaker System, και συνδέονται ασύρματα με τον υπολογιστή, το tablet ή το smartphone και ενσύρματα μεταξύ τους. Έχουν ρύθμιση για 2.1 ήχο, ραδιόφωνο, sd κάρτα και σύνδεση με «καρφί», τι άλλο να ζητήσεις;

Creative Sound Blaster X Kratos S5
Είδος: Ηχεία για Gaming
98,90€ από εδώ



Κορυφαία επιλογή για gaming με 120w ισχύ στα 60 RMS και 24-bit/96 kHz Digital audio. Το woofer έχει απόκριση μέχρι 55hz και παραδίδει δυναμικά μπάσα για παιχνίδια, ταινίες και μουσική, ενώ το σύστημα φωτισμού προσφέρει απαλό φως για το gaming.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v