Πώς κατεβάζω βίντεο από το Youtube;

Προγράμματα και σελίδες για να αποθηκεύσετε εύκολα και γρήγορα τα αγαπημένα σας βίντεο από το Youtube.
Πώς κατεβάζω βίντεο από το Youtube;
Μα, είναι νόμιμο; Θα αναρωτηθείτε. Όσον αφορά την προστασία πνευματικών δικαιωμάτων, αν κατεβάσετε ένα βίντεο από το Youtube για δική σας, εκτός σύνδεσης χρήση, είναι πιθανότατα νόμιμο.

Αν όμως λάβετε υπόψη τους όρους χρήσης του Google για το Youtube, τότε «δεν πρέπει να κατεβάσετε κανένα περιεχόμενο εκτός και αν υπάρχει κουμπί για ‘κατέβασμα’ στο περιεχόμενο αυτό».

Εμείς θα είμαστε σαφείς και αμαρτία ουκ έχουμε: το να «κλέψετε» ένα βίντεο από το Youtube είναι παράνομο, αν θέλετε να το μοιραστείτε μπορείτε να το κάνετε embed ή να στείλετε το link.

Αν παρ’ όλα αυτά έχετε τους λόγους σας και θέλετε πάση θυσία να το έχετε για τον εαυτό σας, τότε δείτε παρακάτω μερικά προγράμματα και ιστοσελίδες που κάνουν την δουλειά για εσάς, εύκολα και γρήγορα.

Τα προγράμματα είναι δωρεάν, αλλά αν πληρώσετε συνήθως έχετε περισσότερες δυνατότητες μετατροπής, γλιτώνετε τις εκνευριστικές διαφημίσεις, κερδίζετε μεγαλύτερη ταχύτητα μετατροπής και άλλα τέτοια ωραία.

Όσον αφορά τις ιστοσελίδες, έχετε κατά νου πως περιλαμβάνουν  διαφημιστικές «παγίδες» ήτοι κουμπάκια που γράφουν «κατέβασμα» ή «download», τα οποία οδηγούν σε διαφημιζόμενους συνδέσμους. Επίσης, κάποιες από αυτές πιθανώς να μπλοκαριστούν από το anti virus ως επικίνδυνες.

Όσες αναφέρουμε παρακάτω, φαίνονται αξιόπιστες.

Προγράμματα

4K Video Downloader, δωρεάν για τις βασικές του λειτουργίες, 15 δολάρια για απεριόριστη χρήση σε τρεις υπολογιστές 

WinX YouTube Downloader, δωρεάν 

Gihosoft TubeGet, δωρεάν ή 30 δολάρια για την pro έκδοση 

YouTubeByClick, δωρεάν ή 20 δολάρια για την premium έκδοση

5KPlayer, δωρεάν

Ιστοσελίδες

TubeNinja

YoutubeMonkey

SaveFrom.net

VidPaw
 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v