ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Τέλειοι φορητοί εκτυπωτές για φωτογραφίες και ετικέτες

Είναι στιλάτοι και πρακτικοί, ζυγίζουν ελάχιστα και θα γίνουν το αγαπημένο σας γκάτζετ για εκτυπώσεις φωτογραφιών και ετικετών, όπου κι αν βρίσκεστε.

Τέλειοι φορητοί εκτυπωτές για φωτογραφίες και ετικέτες

Χωράνε άνετα σε μια τσάντα, είναι η επιτομή της ελαφρότητας και αποτελούν ένα σούπερ διασκεδαστικό γκάτζετ.

Οι φορητοί εκτυπωτές (aka portable printers) είναι η νέα μόδα στις εκτυπώσεις κι εμείς συγκεντρώσαμε πέντε τίμιες προτάσεις αγοράς για να μυηθείτε στο mobile printing.

Kodak Mobile MiniΤιμή: 59€ από εδώ

Συμπαγής και ελαφρύς εκτυπωτής συνδέεται απευθείας με την συσκευή σας μέσω Wi-Fi και εκτυπώνει γρήγορα φωτογραφίες με τεχνολογία θερμικής εκτύπωσης, τοποθετώντας μάλιστα επικάλυψη που τις προστατεύει από δακτυλικά αποτυπώματα και νερό.

Brother P-Touch CubeΤιμή: 68€ από εδώ

Συνδέεται με android και ios smartphones για εκτύπωση ετικετών εύκολα και γρήγορα, σε διάφορα χρώματα μέσω ασύρματου δικτύου. Διαθέτει μοντέρνο σχεδιασμό, εύκολο στη χρήση πρόγραμμα εκτύπωσης και χρησιμοποιεί μπαταρίες μίας χρήσης.

HP Sprocket Z3Z91AΤιμή: 79€ από εδώ

Εκτυπώνει γρήγορα φωτογραφίες με θερμική επεξεργασία και συνδέεται εύκολα με iOs και Android συσκευές. Τα χαρτιά στα οποία εκτυπώνεται έχουν αυτοκόλλητη ταινία διπλής όψης, κάνοντας το κολλάζ εύκολη και διασκεδαστική υπόθεση.

Canon ZoeminiΤιμή: 95€ από εδώ

Μοντέρνος και ελαφρύς, εκτυπώνει αδιάβροχες φωτογραφίες και αυτοκόλλητα από ios και android συσκευές, τις οποίες μπορείτε να «πειράξετε» με φίλτρα μέσω της εφαρμογής Canon Mini Print.

Canon Selphy CP1300Τιμή: 100€ από εδώ

Κομψός, και γρήγορος φωτογραφικός εκτυπωτής με Wi-Fi, συνδέεται εύκολα με smartphone και φωτογραφικές μηχανές εκτυπώνοντας πολύ καλής ποιότητας εικόνες σε διάφορα μεγέθη, προσθέτοντας μάλιστα πλαστικοποίηση στο τέλος κάθε εκτύπωσης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Υπάρχεις μόνο αν είσαι ελεύθερος να κάνεις πράγματα χωρίς προφανή στόχο, χωρίς αιτιολογία και, πάνω απ’ όλα, έξω από τη δικτατορία των πεποιθήσεων κάποιου άλλου."

Nassim Nicholas Taleb, Αμερικανολιβανέζος οικονομολόγος

  • 323 π.Χ. - Πεθαίνει ο Αλέξανδρος ο Μέγας, ο βασιλιάς των Μακεδόνων και κατακτητής της Περσικής Αυτοκρατορίας.
    1926 - Πεθαίνει ο Αντόνιο Γκαουντί, ο Καταλανός αρχιτέκτονας, που "στόλισε" τη Βαρκελώνη.
    1967 - Σαν σήμερα λήγει ο Πόλεμος των Έξι Ημερών με συμφωνία ανακωχής μεταξύ Ισραήλ και Συρίας.

© 2002-2020 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2