Τέλειοι φορητοί εκτυπωτές για φωτογραφίες και ετικέτες

Είναι στιλάτοι και πρακτικοί, ζυγίζουν ελάχιστα και θα γίνουν το αγαπημένο σας γκάτζετ για εκτυπώσεις φωτογραφιών και ετικετών, όπου κι αν βρίσκεστε.
Τέλειοι φορητοί εκτυπωτές για φωτογραφίες και ετικέτες

Χωράνε άνετα σε μια τσάντα, είναι η επιτομή της ελαφρότητας και αποτελούν ένα σούπερ διασκεδαστικό γκάτζετ.

Οι φορητοί εκτυπωτές (aka portable printers) είναι η νέα μόδα στις εκτυπώσεις κι εμείς συγκεντρώσαμε πέντε τίμιες προτάσεις αγοράς για να μυηθείτε στο mobile printing.

Kodak Mobile Mini



Τιμή: 59€ από εδώ

Συμπαγής και ελαφρύς εκτυπωτής συνδέεται απευθείας με την συσκευή σας μέσω Wi-Fi και εκτυπώνει γρήγορα φωτογραφίες με τεχνολογία θερμικής εκτύπωσης, τοποθετώντας μάλιστα επικάλυψη που τις προστατεύει από δακτυλικά αποτυπώματα και νερό.

Brother P-Touch Cube



Τιμή: 68€ από εδώ

Συνδέεται με android και ios smartphones για εκτύπωση ετικετών εύκολα και γρήγορα, σε διάφορα χρώματα μέσω ασύρματου δικτύου. Διαθέτει μοντέρνο σχεδιασμό, εύκολο στη χρήση πρόγραμμα εκτύπωσης και χρησιμοποιεί μπαταρίες μίας χρήσης.

HP Sprocket Z3Z91A



Τιμή: 79€ από εδώ

Εκτυπώνει γρήγορα φωτογραφίες με θερμική επεξεργασία και συνδέεται εύκολα με iOs και Android συσκευές. Τα χαρτιά στα οποία εκτυπώνεται έχουν αυτοκόλλητη ταινία διπλής όψης, κάνοντας το κολλάζ εύκολη και διασκεδαστική υπόθεση.

Canon Zoemini



Τιμή: 95€ από εδώ

Μοντέρνος και ελαφρύς, εκτυπώνει αδιάβροχες φωτογραφίες και αυτοκόλλητα από ios και android συσκευές, τις οποίες μπορείτε να «πειράξετε» με φίλτρα μέσω της εφαρμογής Canon Mini Print.

Canon Selphy CP1300



Τιμή: 100€ από εδώ

Κομψός, και γρήγορος φωτογραφικός εκτυπωτής με Wi-Fi, συνδέεται εύκολα με smartphone και φωτογραφικές μηχανές εκτυπώνοντας πολύ καλής ποιότητας εικόνες σε διάφορα μεγέθη, προσθέτοντας μάλιστα πλαστικοποίηση στο τέλος κάθε εκτύπωσης.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v