ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Τέλειοι φορητοί εκτυπωτές για φωτογραφίες και ετικέτες

Είναι στιλάτοι και πρακτικοί, ζυγίζουν ελάχιστα και θα γίνουν το αγαπημένο σας γκάτζετ για εκτυπώσεις φωτογραφιών και ετικετών, όπου κι αν βρίσκεστε.

Τέλειοι φορητοί εκτυπωτές για φωτογραφίες και ετικέτες

Χωράνε άνετα σε μια τσάντα, είναι η επιτομή της ελαφρότητας και αποτελούν ένα σούπερ διασκεδαστικό γκάτζετ.

Οι φορητοί εκτυπωτές (aka portable printers) είναι η νέα μόδα στις εκτυπώσεις κι εμείς συγκεντρώσαμε πέντε τίμιες προτάσεις αγοράς για να μυηθείτε στο mobile printing.

Kodak Mobile MiniΤιμή: 59€ από εδώ

Συμπαγής και ελαφρύς εκτυπωτής συνδέεται απευθείας με την συσκευή σας μέσω Wi-Fi και εκτυπώνει γρήγορα φωτογραφίες με τεχνολογία θερμικής εκτύπωσης, τοποθετώντας μάλιστα επικάλυψη που τις προστατεύει από δακτυλικά αποτυπώματα και νερό.

Brother P-Touch CubeΤιμή: 68€ από εδώ

Συνδέεται με android και ios smartphones για εκτύπωση ετικετών εύκολα και γρήγορα, σε διάφορα χρώματα μέσω ασύρματου δικτύου. Διαθέτει μοντέρνο σχεδιασμό, εύκολο στη χρήση πρόγραμμα εκτύπωσης και χρησιμοποιεί μπαταρίες μίας χρήσης.

HP Sprocket Z3Z91AΤιμή: 79€ από εδώ

Εκτυπώνει γρήγορα φωτογραφίες με θερμική επεξεργασία και συνδέεται εύκολα με iOs και Android συσκευές. Τα χαρτιά στα οποία εκτυπώνεται έχουν αυτοκόλλητη ταινία διπλής όψης, κάνοντας το κολλάζ εύκολη και διασκεδαστική υπόθεση.

Canon ZoeminiΤιμή: 95€ από εδώ

Μοντέρνος και ελαφρύς, εκτυπώνει αδιάβροχες φωτογραφίες και αυτοκόλλητα από ios και android συσκευές, τις οποίες μπορείτε να «πειράξετε» με φίλτρα μέσω της εφαρμογής Canon Mini Print.

Canon Selphy CP1300Τιμή: 100€ από εδώ

Κομψός, και γρήγορος φωτογραφικός εκτυπωτής με Wi-Fi, συνδέεται εύκολα με smartphone και φωτογραφικές μηχανές εκτυπώνοντας πολύ καλής ποιότητας εικόνες σε διάφορα μεγέθη, προσθέτοντας μάλιστα πλαστικοποίηση στο τέλος κάθε εκτύπωσης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Δεν ξέρει τη δύναμή του αυτός που δεν έχει γνωρίσει δυσκολίες."

Ben Johnson, 1572-1637, Άγγλος ουμανιστής & ποιητής

  • 1773 – Ο Τζέιμς Κουκ, με τα πλοία Resolution και Adventure, γίνεται ο πρώτος καπετάνιος που διασχίζει τον Ανταρκτικό Κύκλο.
    1819 – Ο Σιμόν Μπολιβάρ εξαγγέλλει την ίδρυση της Μεγάλης Κολομβίας.
    1929 – O Ποπάι κάνει την πρώτη του εμφάνιση στον κινηματογράφο.
    1946 – Το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ πραγματοποιεί την πρώτη του συνεδρίαση.
    1991 – Αρχίζει ο Πόλεμος του Κόλπου, με αεροπορικές επιδρομές συμμαχικών και αμερικανικών αεροπλάνων κατά του Ιράκ.

© 2002-2020 MEDIA2DAY