8 σούπερ ανδρικές βερμούδες για το καλοκαίρι

Οκτώ στιλάτες ανδρικές βερμούδες για cool εμφανίσεις αυτό το καλοκαίρι, σε τιμές από 10 ως 40 ευρώ.
8 σούπερ ανδρικές βερμούδες για το καλοκαίρι
Casual ή ελαφρώς πιο επίσημες, άνετες και καλοκαιρινές, για τις διακοπές ή δροσερό urban look, τζιν ή βαμβακερές, και το καλύτερο, σε τιμές από 10€ - και όχι μεγαλύτερες από 40€. Αυτές είναι οι βερμούδες για στιλάτες ανδρικές εμφανίσεις αυτό το καλοκαίρι.

Basic Βερμούδα με σχέδιο ύφανσης
Από τα καταστήματα Pull&Bear
Τιμή: 22,95€

Βερμούδα σκουρόχρωμη με διακριτικό σχέδιο ύφανσης, από 98% βαμβάκι και 2% ελαστίνη, που συνδυάζεται τέλεια με τα λευκά sneakers σας, ανοιχτόχρωμα μπλουζάκια ή και τις εσπαντρίγιες σας στις διακοπές.

Βερμούδα denim με κορδόνι
Από τα καταστήματα Zara
Τιμή: 19,95€

Τζιν βερμούδα με στιλάτο κορδόνι και έξτρα άνεση (είναι από 91% βαμβάκι), που μπορείτε να βρείτε σε τέσσερα διαφορετικά χρώματα – τρεις αποχρώσεις του μπλε και γκρι.

Βαμβακερή βερμούδα Slim Fit
Από τα καταστήματα Η&Μ
Τιμή: 9,99€

Πρεμιέρα με προσφορές έκανε αυτόν τον μήνα το ελληνικό e-shop του H&M, και εντοπίσαμε κομψή βερμούδα με slim fit εφαρμογή και hip καλοκαιρινό επαναλαμβανόμενο σχέδιο, κάτω των 10€.

Βερμούδα με τύπωμα
Από τα καταστήματα Benetton
Τιμή: 39,95€

Βερμούδα από 100% βαμβακερό ύφασμα με all over τύπωμα, με πέντε τσέπες: δύο στρογγυλεμένες στο μπροστινό μέρος, ένα μικρό κάθετο τσεπάκι και δύο κλειστές με κουμπί στο πίσω μέρος. Έχει slim εφαρμογή και το σχέδιο είναι άκρως καλοκαιρινό. Θα τη βρείτε και σε βιολετί απόχρωση.

Βερμούδα βαμβακερή με ζώνη
Από τα καταστήματα Bershka
Τιμή: 19,99€

Σε πέντε χρώματα θα βρείτε τη συγκεκριμένη βερμούδα – κόκκινο, υπόλευκο, μαύρο, κόκκινο και λευκό της άμμου, αλλά μας αρέσει ιδιαίτερα στην τιρκουάζ απόχρωση, που μας προδιαθέτει για… διακοπές. Παράλληλα, η ζώνη και η κομψή σχεδίαση την καθιστούν κατάλληλη και για ελαφρώς πιο επίσημες καλοκαιρινές περιστάσεις.

Βερμούδα βαμβακερή seersucker
Από τα καταστήματα Mango HE
Τιμή: 39,99€

Η βερμούδα έχει casual γραμμή, είναι από seersucker ύφασμα σε ριγέ σχέδιο και κομψό υπόλευκο χρώμα, και έχει στιλάτο ρεβέρ, ενώ είναι από 97% βαμβάκι και 3% ελαστάνη.

Γκρι βερμούδα Staff Jeans Worker
Από το e-shop Plus4u
Τιμή: 38,97€

Πιο μακριά από τις chinos βερμούδες, αυτή η «εργατική» βερμούδα Staff έχει ελαφρώς dirty εμφάνιση, κανονική γραμμή, πέντε τσέπες, δυνατότητα ρεβέρ και είναι 100% βαμβακερή. Επιπλέον, το ανοιχτό γκρι χρώμα της, πάει σχεδόν με τα πάντα.

Βερμούδα Trousers
Από τα S.Oliver και τα συνεργαζόμενα καταστήματα στην Ελλάδα 
Τιμή: 39,99€

Η βερμούδα «παντελόνι» των S. Oliver είναι από 98% βαμβάκι και εκτός του cool μπλε που βλέπετε στη φωτογραφία, θα το βρείτε και σε τρία γήινα χρώματα. Φοριέται ιδανικά με ζώνη και αποτελεί «πρώτη ύλη» για casual αλλά και urban chic look.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v