ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΜΟΔΑ

Φτηνά αξεσουάρ που δίνουν στιλ

Δεν θέλετε να ξοδέψετε πολλά θέλετε όμως να ενισχύσετε την γκαρνταρόμπα σας με στιλάτα αξεσουάρ; Δείτε πώς θα το κάνετε.

Φτηνά αξεσουάρ που δίνουν στιλ

Οι εκπτώσεις ξεκίνησαν όμως οι τσέπες μας δεν χαίρονται και τόσο. Ε και; Λύσεις για να ανανεωθούμε με στιλ υπάρχουν και ξεκινούν από τα αξεσουάρ μας. Με ελάχιστο κόστος μπορούμε να δώσουμε «ενέσεις» μόδας χωρίς να ξοδέψουμε πολλά.

Δείτε πως.

Τα χιλιοφορεμένα σας γάντια, μπορούν να γίνουν άκρως στιλάτα με ελάχιστο κόστος. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι πέρλες, βελόνα, κλωστή και αυτόν εδώ τον φωτογραφικό οδηγό που θα σας καθοδηγήσει βήμα προς βήμα. 

Ένα παλιό μπλουζάκι που δε φοράτε πια, γίνεται αρκετά εύκολα… σκούφος. Το μόνο που έχετε να κάνετε να αγοράσετε χοντρή κλωστή, να έχετε ένα ψαλίδι για να κόψετε την μπλούζα στο κατάλληλο σχήμα και να δείτε αυτόν εδώ τον οδηγό. 

Οι ζώνες προσθέτουν στιλ, όμως κοστίζουν αρκετά. Αποκτήστε μια στιλάτη ζώνη, χωρίς να ξοδέψετε τα ίδια χρήματα φτιάχνοντας μία με βάση διαφορετικών χρωμάτων σχοινιά. Δείτε εδώ πώς. 

Τα μαντήλια είναι πάντα στη μόδα, και το καλύτερο είναι ότι μπορείτε εύκολα να τα φτιάξετε μόνοι σας με παλιά υφάσματα. Επιλέξτε το χρώμα που σας αρέσει και κόψτε λωρίδες περί τα έξι εκατοστά φάρδος και 2 μέτρα μήκος, ράψτε τις την μία πάνω στην άλλη και κάντε ένα απλό στρίφωμα στις άκρες ώστε να μην ξεφτίσει.

Μερικές λωρίδες από ύφασμα, μια στέκα για τα μαλλιά και μια παλιά μπλούζα είναι τα μοναδικά υλικά που χρειάζεστε για να φτιάξετε ένα ωραιότατο λουλούδι για τα μαλλιά σας. Δείτε εδώ πώς. 


Παραμένουμε σε αξεσουάρ για τα μαλλιά, και φτιάχνουμε μια υπέροχη κορδέλα – φερμουάρ με μερικά τσιμπιδάκια και ένα απλό φερμουάρ σκούρου χρώματος μαζί με το ύφασμά του. Στερεώστε τη μία άκρη του φερμουάρ κάτω από τα μαλλιά με ένα τσιμπιδάκι. Το αν θα αφήσετε το φερμουάρ μισάνοιχτο ή να θα το έχετε κλειστό εξαρτάται καθαρά από την προσωπική σας προτίμηση. Τοποθετήστε την άλλη άκρη περιμετρικά της κεφαλής και στερεώστε το με ένα ή περισσότερα τσιμπιδάκια από την άλλη.

Αν τα παλιά σας sneakers φαίνονται κάπως ξεπερασμένα, μπορείτε να τους δώσετε στιλ και λάμψη αλλάζοντας απλά το χρώμα των κορδονιών ή να τολμήσετε να τα διακοσμήσετε με μικρά στρασάκια χρησιμοποιώντας στιγμιαία κόλλα.

Οι γραβάτες κοστίζουν, όμως με ένα απλό ύφασμα και κάποιες βασικές γνώσεις ραπτικής τα πράγματα γίνονται πολύ πιο… οικονομικά. Δείτε εδώ τον αναλυτικό οδηγό

Το παλιό σας παλτό αποκτά αέρα… καινούργιο αν το συνδυάσετε με κάποιο μαντίλι με έντονα prints ή μια εσάρπα. Ακόμα και μια vintage καρφίτσα μπορεί να του δώσει άλλο αέρα. Πειραματιστείτε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Πραγματικά ελεύθερος είναι εκείνος που επιθυμεί αυτό που μπορεί να κάνει, και κάνει αυτό που επιθυμεί."

Ζαν-Ζακ Ρουσσώ

  • 1719- Το Λιχτενστάιν κηρύττει ανεξαρτησία από την Αγία Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία του Γερμανικού Έθνους.

© 2002-2021 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2