Πέδιλα και σανδάλια για τις καλοκαιρινές μας βόλτες

Με τακούνι ή χωρίς, άνετα, στιλάτα και κυρίως οικονομικά, εντοπίσαμε οκτώ από τα καλύτερα πέδιλα της αγοράς για τις καλοκαιρινές μας βόλτες.
Πέδιλα και σανδάλια για τις καλοκαιρινές μας βόλτες
Οι σαγιονάρες το καλοκαίρι αποτελούν μια όαση για τα πόδια μας. Τις φοράμε παντού και δεν μας απογοητεύουν ποτέ. Ωστόσο όταν πρόκειται για βραδινή καλοκαιρινή έξοδο, τα πέδιλα αποτελούν το απόλυτο θηλυκό παπούτσι. Αναδεικνύουν το ντύσιμό μας και προσθέτουν… έξτρα πόντους στην αυτοπεποίθησή μας –ενίοτε και στο ύψος μας. Πολύχρωμα, στιλάτα και φθηνά, ξεχωρίσαμε και σας προτείνουμε τα πιο αγαπημένα πέδιλα της αγοράς.

Κοραλί πέδιλα με τακούνι από την Gianna Kazakou

Στο απόλυτο καλοκαιρινό χρώμα, με μεγάλο τακούνι για σταθερό περπάτημα, συνθετικό δέρμα για να αποφεύγονται γλιστρήματα εξαιτίας του ιδρώτα, και δέσιμο στον αστράγαλο, που κολακεύει τις γάμπες σας. Διατίθενται, επίσης, σε μαύρο ή καφέ χρώμα. Τα βρήκαμε σε έκπτωση στο online shop Gianna Kazakou, στα 34€ από 40€. Μπορείτε να τα αγοράσετε online από εδώ ή από τα καταστήματα Gianna Kazakou (δείτε τις διευθύνσεις εδώ)

Πλατφόρμες Naughty Monkey από τα Nak Shoes

Για τις καθημερινές σας εμφανίσεις, αυτές οι λουλουδάτες πλατφόρμες με το απόλυτα καλοκαιρινό μπλε στον φιόγκο μπροστά και στο δέσιμο στον αστράγαλο, είναι ό,τι πρέπει. Το τακούνι ανέρχεται στα ιλιγγιώδη 13 εκατοστά, αλλά η φιάπα των 3 εκατοστών μπροστά το εξισορροπεί, για να περπατάτε άνετα όλη μέρα. Τις βρήκαμε σε προσφορά στο ηλεκτρονικό κατάστημα Nak Shoes, στα 49,50€ από 99€. Αγοράστε τις online κάνοντας κλικ εδώ.

Σανδάλια Nine West από το All About Shoes

Στο χρώμα της άμμου, με μαύρες λεπτομέρειες, ιδανικά για τις απογευματινές αλλά και τις βραδινές βόλτες, και κυρίως άνετα και ξεκούραστα, αυτά τα σανδάλια εγγυώνται ατελείωτο περπάτημα χωρίς να αφαιρούν πόντους από το στιλ σας. Τα βρήκαμε σε σούπερ προσφορά, στα 19€ από 69€, στο All About Shoes. Μπορείτε να τα παραγγείλετε online κάνοντας κλικ εδώ.

Χαμηλές πλατφόρμες Nikki Me από το MyShoe.gr

Θέλετε και λίγο έξτρα ύψος και σούπερ άνετο περπάτημα όλη μέρα; Αυτές οι peep toe πλατφόρμες είναι η ιδανική σας αγορά. Στυλάτες και ιδανικές για όλες τις ώρες της ημέρας, είναι φτιαγμένες από ύφασμα υψηλής αντοχής με τακούνι από σχοινί. Το ύψος του τακουνιού είναι 7 εκατοστά. Ο μαλακός πάτος τους και το ευλύγιστο λάστιχο της σόλας δίνουν άνεση και σταθερότητα σε κάθε σας βήμα. Τις βρήκαμε στα 17,60€ από 32€, διαθέσιμες για online αγορά από εδώ.

Καστόρινα πέδιλα Nine West από το All About Shoes

Ιδανικά για τις πιο επίσημες βραδινές σας εμφανίσεις, με φαρδύ τακούνι που εγγυάται ότι δεν θα… τρεκλίζετε μετά από λίγες ώρες. Μας αρέσει ιδιαίτερα η αντίθεση που κάνει το μπορντώ καστόρινο ύφασμα με τη μαύρη σόλα. Τα βρήκαμε κι αυτά σε πολύ καλή προσφορά, στα 20€ από 125€ στο online shop του All About Shoes.

Καφεκίτρινα σανδάλια Xti από το Spartoo.gr

Φωτεινά χρώματα για το καλοκαίρι, λουράκια για να αναδείξετε τον… Μονομάχο που κρύβεται μέσα σας, και σόλα από καουτσούκ για να περπατάτε άνετα επί ώρες. Τα καλοκαιρινά σας φορέματα, οι φούστες, και τα σορτσάκια θα βρουν το απόλυτο ταίρι. Η τιμή τους είναι 26,60€ (από 38€ αρχική) και θα τα βρείτε online, εδώ.

«Ροκ» μαύρα πέδιλα Nikki Me από το MyShoe.gr

Για τα καλύτερα… ροκ πάρτι του καλοκαιριού, αυτά τα πολύ ιδιαίτερα πέδιλα είναι φτιαγμένα από συνθετικό δέρμα και suede, σε μαύρη απόχρωση με μεταλλικές λεπτομέρειες στο μπροστινό μέρος και φερμουάρ για καλύτερη εφαρμογή. Το ύψος του τακουνιού είναι 10 εκατοστά, ενώ ο πάτος του παπουτσιού σε συνδυασμό με το μαλακό λάστιχο της σόλας προσφέρουν άνεση και αυτοπεποίθηση σε κάθε σας βήμα. Τα βρήκαμε σε προσφορά, 11,80€ από 59€, διαθέσιμα για online αγορά εδώ.

Καρό πέδιλα με φιόγκο Stylist Click από το Spartoo.gr

Βγαλμένα από την ντουλάπα της Minnie Mouse, αυτά τα κόκκινα καρό πέδιλα θα ταιριάξουν τέλεια με τα καλοκαιρινά σας φορέματα, για τις απογευματινές σας βόλτες. Το τακούνι τους έχει ύψος έντεκα εκατοστά, αλλά είναι φαρδύ και σταθερό, για να περπατάτε άνετα. Τα βρήκαμε στα 25,97€ από 39,95€ αρχική τιμή. Αγοράστε τα online κάνοντας κλικ εδώ.

Η.Κ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v