Μόδα για παχουλές: Διευθύνσεις για μεγάλες αγορές

Επειδή η ομορφιά δεν χωράει σε μεγέθη, συγκεντρώνουμε τις καλύτερες διευθύνσεις καλοκαιρινής μόδας για τις μεγάλες σας αγορές.
Μόδα για παχουλές: Διευθύνσεις για μεγάλες αγορές
της Ηρώς Κουνάδη

Έχει μέγεθος η ομορφιά; Εμείς ψηφίζουμε κατηγορηματικά «όχι», και συγκεντρώνουμε τις καλύτερες διευθύνσεις αγορών για κορίτσια που δεν χωρούν σε μεγέθη τύπου -1, ή δεν θέλουν να ασφυκτιούν μέσα σε στενοραμμένα μπλουζάκια και κολλητά φορέματα. Γιατί, όπως έλεγε και μια παλιά διαφήμιση ινστιτούτου αδυνατίσματος, «αν αισθάνεσαι εσύ καλά με το σώμα σου, δεν έχεις κανένα λόγο να αδυνατίσεις». Προσυπογράφουμε. 

Just Perfect

Μοντέρνα, casual ρούχα για γυναίκες κάθε ηλικίας και διαστάσεων, φτιάχνει από το 1989 η ελληνική αλυσίδα Just Perfect. Με motto της το “beauty comes in all sizes”, προτείνει δροσερές καλοκαιρινές δημιουργίες, girlie σύνολα με κολάν και αέρινες μακριές μπλούζες, χρωματιστά φορέματα και δροσερές ολόσωμες φόρμες στα χρώματα της άμμου αλλά και σύνολα σε military look. Οι τιμές είναι πάντα χαμηλές, ενώ οι εκπτώσεις αυτές τις μέρες αγγίζουν το -50%. Η εταιρεία διαθέτει και e-shop, αλλά και πολλά καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, τις διευθύνσεις των οποίων μπορείτε να δείτε εδώ

Vertice

Στιλάτα και οικονομικά ρούχα για κάθε ηλικία και κάθε σωματότυπο (τα μεγέθη κυμαίνονται από 48 έως 62) θα βρείτε στα καταστήματα της εταιρείας Vertice, όπως και στο δικό εύχρηστο e-shop της που λέγεται XL Closet –το οποίο διαθέτει και section με προσφορές που φτάνουν έως -50%, ανεξαρτήτως χρονικής περιόδου. Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα ρούχα κατασκευάζονται στην Ελλάδα, αλλά αυτό δεν χρησιμοποιείται (όπως σε άλλες περιπτώσεις) ως δικαιολογία για να «τσιμπάει» τις τιμές. Ρίξτε μια ματιά και στο XL Fashion Blog τους, για ενδιαφέρουσες ιδέες και προτάσεις από τον χώρο της μόδας, κομμένες και ραμμένες στα μέτρα σας.

Mat Fashion

Ίσως η δημοφιλέστερη αλυσίδα ρούχων για παχουλές. Δημιουργεί γυναικεία ενδύματα σε μεγέθη 48-58 από το 1988 για την ελληνική αγορά. Νεανικά και μοντέρνα, κινούνται σε casual γραμμές και είναι ειδικά σχεδιασμένα για να κολακεύουν τις πληθωρικές καμπύλες. Στην καλοκαιρινή κολεξιόν κυριαρχούν έντονα φλούο χρώματα, εμπριμέ αέρινα φορέματα, στιλάτα σύνολα σε γήινες αποχρώσεις, γεωμετρικά μοτίβα και ιδιαίτερα κοψίματα. Ρίξτε μια ματιά στο style book για να εμπνευστείτε και περάστε μια βόλτα από το e-shop ή από τα καταστήματα για τις αγορές σας. 

Marina Rinaldi

Ωραία τα casual ρούχα για τις καθημερινές μας εμφανίσεις, τι γίνεται όμως με τις ιδιαίτερες περιστάσεις που θέλετε κάτι κομψό και στιλάτο για να αναδείξει τις καμπύλες σας; Η Marina Rinaldi έχει την απάντηση. Μέλος της Max Mara Fashion Group, η ιταλική εταιρεία υπόσχεται τα καλύτερα ποιοτικά υφάσματα, με μειονέκτημα –βέβαια– τις αρκετά τσιμπημένες τιμές. Δεδομένου όμως ότι δεν θα αγοράσετε από εδώ ολόκληρη την καθημερινή σας γκαρνταρόμπα, αλλά τα «εξαιρετικών περιστάσεων» ρούχα, μια επίσκεψη σε κάποιο από τα καταστήματά τους στην Αθήνα (και σε άλλες ελληνικές πόλεις) αξίζει τον κόπο. Δείτε τις διευθύνσεις των καταστημάτων εδώ



La Redoute

Στην κατηγορία Taillissime, το δημοφιλές e-shop συγκεντρώνει εκατοντάδες προτάσεις για κάθε ώρα της ημέρας και της νύχτας (από φορέματα μέχρι εσώρουχα, και από παντελόνια μέχρι σύνολα ύπνου) σε μεγέθη από 42 έως 60. Είναι ένα από τα λίγα που διαθέτουν και ανδρική κολεξιόν σε μεγάλα μεγέθη, ενώ αυτές τις μέρες «τρέχουν» εκπτώσεις που φτάνουν έως και -50%. Σημειώστε, επίσης, ότι διαθέτει και παπούτσια σε μεγάλα μεγέθη (γυναικεία που φτάνουν έως και 43, και ανδρικά έως 50).
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v