eFrontRow: To in2life καλωσορίζει τη... μόδα!

Το ολοκαίνουριο blog μας είναι εδώ, και είναι γεμάτο καινούργιες ιδέες, εικόνες, γεύσεις, ταξίδια, όμορφες στιγμές, και διαγωνισμούς με μοδάτα δώρα.
eFrontRow: To in2life καλωσορίζει τη... μόδα!
Ένα blog που επιχειρεί να φωτίσει την αισιόδοξη πλευρά της ζωής μέσα από τη Μόδα, την Ομορφιά, τη Διακόσμηση, τα Ταξίδια, τα Βιβλία και τη Μουσική. Να προβάλλει πρόσωπα καινούργια που προσπαθούν, προτείνουν, προσαρμόζουν τα όνειρα και τα σχέδια τους μέσα στην πολύ δύσκολη καθημερινότητα που περνάμε, αλλά και events τόσο στον ελλαδικό, όσο και στον διεθνή χώρο.

Μέσα στην πλούσια θεματολογία του in2life, το eFrontRow θα βρει τον δικό του χώρο, αφού τα θέματα ,μόδας- και όχι μόνο- θα παρουσιάζονται με έναν τρόπο πιο προσωπικό.

Στόχος, να ξεφύγουμε -έστω και νοερά- μέσα από αυτές τις όμορφες εικόνες από την καθημερινότητα και τη μιζέρια, να ταξιδέψουμε, να πάρουμε ιδέες και να τις εντάξουμε στη δική μας πραγματικότητα. Δεν λέμε αγοράστε, λέμε δείτε, γνωρίστε την αισθητική!

Περιμένουμε λοιπόν τα σχόλια σας, αυτά που θα κάνουν τη διαδικτυακή σχέση μας πιο άμεση. Τα likes που θα μας ενθαρρύνουν και θα λειτουργούν ως οδηγός για το τι σας αρέσει και τι σας “ταξιδεύει”.

Και όσο μεγαλώνει η παρέα θα “μεγαλώνουμε” και εμείς και θα είμαστε κοντά σας με καινούργιες ιδέες, αποκλειστικότητες, εικόνες, γεύσεις, ταξίδια, όμορφες στιγμές, αλλά και καλόγουστα μοδάτα δώρα για εσάς, με τους διαγωνισμούς που θα κάνουμε κατά καιρούς.

Μείνετε συντονισμένοι…

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v