Οι χειρότερα ντυμένες του 2011

Κι όμως, στυλιστικά λάθη μπορούν να κάνουν και οι celebrities που θέλουν να αποκαλούνται fashion icons. Και τότε μπαίνουν χωρίς δεύτερη σκέψη στην λίστα με τις χειρότερες εμφανίσεις της χρονιάς. Δείτε ποιες είναι οι φετινές.
Οι χειρότερα ντυμένες του 2011
Κάνοντας μία αναδρομή στην «μόδα» της χρονιάς που πέρασε δεν θα μπορούσαμε να μην ασχοληθούμε και με τις εκπροσώπους αυτής –τις λεγόμενες fashion icons, από τις οποίες «κλέβουν» ιδέες αμέτρητα κορίτσια σε όλον τον πλανήτη επιδιώκοντας να υιοθετήσουν το αψεγάδιαστο στιλ τους και ελπίζοντας να τους μοιάσουν.

Κι όμως, ακόμα και αυτές οι κυρίες -πολλές φορές με την καθοδήγηση των στιλιστών τους- μπορούν να κάνουν τραγικά λάθη στις κοσμικές εμφανίσεις τους, επιλέγοντας ρούχα και αξεσουάρ που μόνο τον χλευασμό μας μπορούν να προκαλέσουν.

Προσέχετε για να έχετε, λοιπόν, αποφεύγοντας τα παρακάτω χειρότερα ντυσίματα της χρονιάς που πέρασε:

Στην πρώτη θέση…

Ποτέ δεν διεκδικούσε δάφνες για τις εμφανίσεις της, όμως αυτή του φιλανθρωπικού Raisa Gorbachev Foundation Party έκανε την Geri Halliwell να δείχνει σκέτο halli –κάτι σαν νεράιδα των Χριστουγέννων που κάηκε στο σολάριουμ.

Η Δούκισσα του Κέμπριτζ, στον πριγκιπικό «γάμο της χρονιάς» μας έκανε να αναρωτιόμαστε αν οι γαλαζοαίματοι επιλέγουν ρούχα από κατάστημα με ταπετσαρίες.

Στο ίδιο κατάστημα, στον τομέα «καναπέδες» πρέπει να απευθύνθηκε και η Evan Rachel Wood, διαφορετικά δεν εξηγείται αυτό το ολόσωμο δερμάτινο φόρεμα/παλτό που κάνει την 24χρονη να δείχνει τουλάχιστον δύο δεκαετίες μεγαλύτερη.

Στην δεύτερη θέση…

Πριν παρατηρήσετε την Katherine Heigl παρατηρήστε πρώτα την κυρία που περπατά πίσω της και θα καταλάβετε αμέσως γιατί το συγκεκριμένο look είναι λάθος για την γλυκύτατη κατά τα άλλα ηθοποιό.

Σε μεγάλες διοργανώσεις, όπως η απονομή των Χρυσών Σφαιρών, πάντα κάποιος celebrity θα φορέσει κάτι λάθος. Φέτος την γκάφα έκανε η Jennifer Love Hewitt.

Η πρόσκληση του φιλανθρωπικού γκαλά που επισκέφθηκε με αυτό το look η Jerry Hall μιλούσε για αυταπάρνηση και προσφορά στους μη έχοντες. Η ίδια επέλεξε να φορέσει κάτι που σηματοδοτούσε το ακριβώς αντίθετο.

Στην τρίτη θέση…

Γιατί βρε Nicole μου, γιατί; Αφού και εσύ η ίδια άβολα αισθάνεσαι σε αυτό το απαράδεκτο δερμάτινο ταγιέρ και το ξέρεις. Γιατί το έκανες αυτό;

Όλες οι pop star επιλέγουν συχνά ακραίες «pop» εμφανίσεις. Η συμπαθέστατη Katy Perry πάλι επέλεξε την στολή της Στρουμφίτας –στην πιο porn εκδοχή της. Το ότι χάρισε την φωνή της στο ομώνυμο καρτούν της ταινίας που βγήκε φέτος στους κινηματογράφους δεν την δικαιολογεί για κανέναν λόγο.

Ας ελπίσουμε ότι το πνεύμα της Merilyn, την οποία υποδύεται στην τελευταία ταινία της, θα «φωτίσει» την Michelle Williams να μην ξαναφορέσει στα Golden Globes Awards κάτι που την κάνει να δείχνει σαν μοντέλο για υφάσματα κουρτίνας.

Στην τέταρτη θέση…

Μην προσπαθείς να μας το παίξεις cool Τamara Ecclestone (κόρη του Βασιλιά της Φόρμουλα 1). Απάντησε με το χέρι στην καρδιά: Πόση ώρα σου πήρε να δέσεις αυτά τα εντελώς άκομψα gladiator sandals;

Κι όμως, ακριβώς δίπλα βλέπετε την Penelope Cruz –αν την βλέπετε, φυσικά, και δεν σας έχουν τυφλώσει αυτά που της χάρισε ο Θεός και το ακόμα πιο εκτυφλωτικά κακόγουστο φόρεμα, το οποίο επέλεξε για την βραδιά των Όσκαρ.

Όσο βλάσφημο κι αν είναι από μέρους μας να τοποθετούμε ανάμεσα στις χειρότερα ντυμένες της χρονιάς την Sara Jessica Parker, οφείλει και η ίδια να παραδεχτεί ότι η συγκεκριμένη εμφάνιση ήταν ξεκάθαρα… Wrong!

Επιμέλεια: Έλενα Μπούλια
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v