Πεντάμορφοι (celebrities) και (οι σύντροφοί τους) τα τέρατα

Έχετε δει την γυναίκα του Pierce Brosnan; Του Jon Bon Jovi; Τον άνδρα της -θεάς- Milla Jovovich; Εμείς τους είδαμε και ακόμα αναρωτιόμαστε: Τι κάνουν μαζί τους;
Πεντάμορφοι (celebrities) και (οι σύντροφοί τους) τα τέρατα
της Έλενας Μπούλια

Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα, βέβαια, αλλά και εμείς πώς να αντισταθούμε στον πειρασμό να σχολιάσουμε εικόνες κραυγαλέας ανομοιομορφίας; Κι όμως, όπως η πεντάμορφη ερωτεύτηκε το τέρας, έτσι και πολλοί celebrities γοητεύτηκαν παράφορα από τους σημερινούς συντρόφους τους, παρόλο που εκείνοι δεν έχουν καμία ελπίδα να μεταμορφωθούν σε πρίγκιπες. Τους θαυμάζουμε, όμως, γιατί, παρά τα όσα λέγονται για τους επιφανειακούς χαρακτήρες του star system που προσέχουν μόνο την εμφάνιση, οι παρακάτω stars κοίταξαν βαθύτερα -άραγε σε προσωπικότητες ή τσέπες;- και δημιούργησαν σχέσεις με… τερατώδη επιτυχία!

Milla Jovovich και Paul WS Anderson
Το πρώην μοντέλο και νυν ηθοποιός με την εξωτική ομορφιά γνώρισε τον ξερακιανό σκηνοθέτη Paul WS Anderson το 2003, στα γυρίσματα του Resident Evil, και παντρεύτηκαν το 2009. Οι δυο τους έχουν αποκτήσει μία κόρη.

Hugh Jackman και Deborra-Lee Furness
Ένας από τους ωραιότερους και πιο σέξι άνδρες του πλανήτη είναι εδώ και δεκατέσσερα χρόνια παντρεμένος με την επίσης ηθοποιό, αλλά και σκηνοθέτη και παραγωγό Deborra-Lee Furness, η οποία είναι δεκατρία χρόνια μεγαλύτερη του –αν και, καθαρά εμφανισιακά, θα μπορούσε να είναι μητέρα του. Μαζί έχουν υιοθετήσει δύο παιδιά. (Photo Gallery)

Catherine Zeta Jones και Michael Douglas
Από άσημη σχετικά πρωταγωνίστρια αμερικανικού σίριαλ στην κορυφή του Χόλυγουντ. Ο γάμος της με τον ήδη καταξιωμένο -66χρονο σήμερα- Michael Douglas, πέρα από χρήμα, της πρόσφερε σίγουρα και επαγγελματική εξέλιξη, την οποία πιθανώς να μην είχε αν δεν τον γνώριζε. Από τον περασμένο Αύγουστο ο Douglas πολεμά τον καρκίνο στον λάρυγγα, ο οποίος βρίσκεται ήδη σε εξελιγμένο στάδιο, με χημειοθεραπείες και ακτινοβολία. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο παιδιά.

Daniel Craig και Satsuki Mitchell
Τι παθαίνουν οι δυτικοί με τις ασιάτισσες; Και μάλιστα με τις άσχημες ασιάτισσες (βλέπε: Yoko Ono). Ο πολύ γοητευτικός Daniel Craig, μετά από ένα διαζύγιο και μία επτάχρονη σχέση με την όμορφη Γερμανίδα ηθοποιό Heike Makatsch, βγαίνει εδώ και μερικούς μήνες με την ασχημούλα παραγωγό ταινιών Satsuki Mitchell. Γιατί άραγε; (Photo Gallery)

Katy Perry και Russell Brand
Αυτή, μία από τις ομορφότερες ανερχόμενες ποπ τραγουδίστριες. Αυτός, πρώην junkie και διαβόητος σεξομανής, δηλώνει stand-up comedian και παρουσιαστής. Για να μην αναφερθούμε στην μαλλιαρή, ατημέλητη εμφάνισή του. Κι όμως, η κουκλίτσα Katy τον παντρεύτηκε, στις 23 Οκτωβρίου. Και δηλώνει τρισευτυχισμένη!

Antonio Banderas και Melanie Griffith
Μπορεί να είναι μόνο τρία χρόνια μεγαλύτερή του, όμως δείχνει σαν δεκατρία –sorry, Melanie, αλλά ο άνδρας σου κρατιέται πολύ καλύτερα. Κι όμως, το ζευγάρι, έχοντας περάσει τα σαράντα κύματα στην σχέση του, είναι μαζί από το 1996. (Photo Gallery)

Katie Holmes και Tom Cruise
Οι εποχές που ο Tom Cruise θεωρείτο sex symbol και ένας από τους γοητευτικότερους άνδρες του πλανήτη έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί. Ο κοντοπίθαρος, μυτόγκας -και μεταξύ μας, ατάλαντος- ηθοποιός είναι πολύ τυχερός που έχει δίπλα μία τόσο μικρότερη και ομορφότερη σύντροφο.

Pierce Brosnan και Keely Shaye Smith
Παρά τα 57 του χρόνια, είναι ένας από τους γοητευτικότερους άνδρες του πλανήτη, ο οποίος θα μπορούσε να έχει στο πλευρό του όποια καλλονή ήθελε. Κι όμως, προτίμησε την βαρέων βαρών δημοσιογράφο και παρουσιάστρια Keely Shaye Smith, την οποία παντρεύτηκε το 2001 και με την οποία έχει αποκτήσει δύο γιους. (Photo Gallery)

Elisabetta Gregoraci και Flavio Briatore
Χαρακτηριστικό ζευγάρι της κατηγορίας «πιτσιρίκα που παντρεύτηκε πλούσιο παππού», αν και η Elisabetta, μοντέλο της Wonderbra, είχε τα «φόντα» να σταθεί και μόνη της στα πόδια της. Ωστόσο, παντρεύτηκε τον Ιούνιο του 2008 έναν από τους πλουσιότερους άνδρες της Formula 1, πρώην ιδιοκτήτη της Renault, και από τότε έπαψε να κυνηγά τις προκλητικές φωτογραφήσεις.

Jon Bon Jovi και Dorothea Hurley
Είναι ποτέ δυνατόν; Κι όμως, ο σούπερ-σέξι –παρά τα 48 του χρόνια, σούπερ-σταρ είναι παντρεμένος από το 1989 με την αγαπημένη του -από το σχολείο- Dorothea Hurley, με την οποία έχει αποκτήσει και τέσσερα παιδιά. Και παρά τις χιλιάδες gruppies που σφάζονται στην ποδιά του (θα το ανακαλύψουμε, άλλωστε, live σε μερικούς μήνες που ο Jon και οι Bon Jovi έρχονται στην Ελλάδα), αυτός διατηρεί ισχυρά τα οικογενειακά του θεμέλια –απ’όσο αφήνει να φανεί, τουλάχιστον. (Photo Gallery) 

Ποιο από τα παραπάνω ζευγάρια σας φαίνεται πιο αταίριαστο;
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v