Athens Exclusive Designers Week 2011: Όσα είδαμε στην πασαρέλα

Η κάμερα του in2life βρέθηκε στην ένατη Athens Exclusive Designers Week και κατέγραψε χειμερινές και καλοκαιρινές κολεξιόν, δηλώσεις σχεδιαστών και ατμόσφαιρα πάρτι... πάνω και κάτω από τα catwalks.
Athens Exclusive Designers Week 2011: Όσα είδαμε στην πασαρέλα
της Ελένης Βάγια

Από τις 19 έως τις 22 Μαρτίου η Αθήνα κινείται στους ρυθμούς της 9η Athens Xclusive Designeres Week. Τέσσερις ημέρες γεμάτες με μόδα. Τέσσερις μέρες που θα επηρεάσουν στιλιστικά έναν ολόκληρο χρόνο. Οι περισσότεροι σχεδιαστές παρουσίασαν τις κολεξιόν τους για το Φθινόπωρο-Χειμώνα 2011/2012, ενώ ο Miltos ήταν ο μοναδικός που παρουσίασε την Ανοιξιάτικη-Καλοκαιρινή κολεξιόν του για το 2011. Αυτή η Εβδομάδα Μόδας τα είχε ουσιαστικά όλα.

Η επίδειξη της Myrto Dramountani ξεκίνησε με ένα εκπληκτικό μαύρο φόρεμα που μας θύμισε πολύ μαύρο κύκνο. Τα υπόλοιπα ρούχα ήταν κυρίως τουαλέτες με έντονα σκισίματα και δραματικά κοψίματα που μας βοήθησαν να καταλάβουμε τη σύνδεση της σχεδιάστριας με την αρχιτεκτονική -έναν τομέα που τον έχει σπουδάσει.

Στη συνέχεια είδαμε ρούχα by Miltos, έναν εκπληκτικό σχεδιαστή που μας παρουσίασε την γεμάτη χρώμα Ανοιξιάτικη-Καλοκαιρινή κολεξιόν του. Είδαμε πουά, ριγέ και μοντέλα που φαίνονταν βγαλμένα από παλιές δεκαετίες... ξεχασμένες στο χρόνο. Μας εντυπωσίασαν τόσο τα ρούχα, όσο και το τουπέ που είχαν τα μοντέλα.



Ο Stelios Koudounaris πήρε στη συνέχεια τη σκυτάλη, δείχνοντας μας πώς θα μπορούσε μία γυναίκα να δείχνει σέξι το βράδυ. Μίνι φορέματα με ψηλές κάλτσες και ζαρτιέρες ήταν τα βασικά κομμάτια του show, ενώ μας εντυπωσίασε και ο "απαγορευμένος" συνδυασμός μαύρου-μπλε που επέλεξε ο σχεδιαστής.

Η Chara Lebessi και ο Antoine Antoniadis μας εντυπωσίασαν με τις τουαλέτες τους και τα υπέροχα κοψίματα. Μαύρο, μπεζ και πράσινο ήταν τα βασικά χρώματα των show τους.

Ο Stephan Caras έδειξε σέξι ρούχα σε έντονα χρώματα, τα οποία μεταξύ άλλων παρουσίασαν η Εύα Λάσκαρη και η Όλγα Φαρμάκη. Είδαμε κάπες, καμπαρτινάκια και φαρδιά μανίκια. Ο σχεδιαστής έδωσε μεγάλη έμφαση στο πάνω μέρος του ντυσίματος μιας γυναίκας.

Οι Celebrity Skin και οι Christine & Joe κατάφεραν να γεμίσουν τη μισή αίθουσα μόνο με celebrities. To δίδυμο των Celebrity Skin μας εντυπωσίασε τόσο σαν άνθρωποι όσο και σαν ταλαντούχοι σχεδιαστές. Τα μοντέλα της επίδειξης με εντυπωσιακά ρούχα σε μαύρο, γκρι, μπεζ και μοβ περπάτησαν εντυπωσιακά φορώντας μίνι περικεφαλαίες και υπέροχα παπούτσια. Στην επίδειξη συμμετείχαν έξι διάσημοι, μεταξύ των οποίων και οι Ελεονώρα Ζουγανέλη, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και Άντα Λιβιτσάνου.

Oι Christine & Joe παρουσίασαν ρούχα πιο ευκολοφόρετα σε σχέση με αυτά άλλων σχεδιαστών, ενώ πολύ μας άρεσε και η συλλογή με τα νυφικά.

Η μόδα κατάφερε να μαζέψει πολύ κόσμο και να μας ενώσει όλους σε ένα κοινό event. Θα κλείσουμε λοιπόν με την ατάκα που αγαπήσαμε περισσότερο αυτές τις μέρες. Oι Celebrity Skin μοιράστηκαν μαζί μας το μότο τους και δε θα μπορούσαμε να διαφωνήσουμε μαζί τους: "Dare to Wear - Τολμήστε να φορέσετε"… και τότε θα είστε σίγουρα κερδισμένοι.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v