Χειμερινά φορέματα: 7 προτάσεις από 15€

Ποιος είπε ότι πρέπει να περιμένετε την άνοιξη για να φορέσετε θηλυκά, στιλάτα, καθημερινά φορέματα; Χαζεύουμε ηλεκτρονικές και μη βιτρίνες και ανακαλύπτουμε τα σχέδια που θα φοράμε από σήμερα μέχρι το καλοκαίρι, σε τιμές… καλοκαιρινές.
Χειμερινά φορέματα: 7 προτάσεις από 15€
της Ηρώς Κουνάδη

Συνδεδεμένα πολύ περισσότερο με την άνοιξη και το καλοκαίρι, τα φορέματα είναι εξίσου θηλυκά, ιδιαίτερα πρακτικά –τα πρωινά που ξυπνάς αργά και θέλεις απλά να διακτινιστείς στο γραφείο, και όχι να συνδυάζεις ρούχα– κι επίσης πολύ λιγότερο προφανή (έξτρα πόντοι για το γεγονός ότι δεν τα φοράς εσύ και όλο το υπόλοιπο μπαρ το βράδυ) ως ενδυματολογική επιλογή τώρα τον χειμώνα. Επίσης, αναδεικνύουν τέλεια τις αγαπημένες σου μπότες και προσφέρονται για άπειρους συνδυασμούς αν έχεις χρόνο και όρεξη: συνδυάζονται τέλεια με κολάν και καλσόν με σχέδια, φουλάρια, ζακετάκια, μπολερό και λοιπά αξεσουάρ.

Χαζέψαμε βιτρίνες, ηλεκτρονικές και μη, και βρήκαμε επτά υπέροχα φορέματα που θα φορέσετε τώρα αλλά και τους πρώτους μήνες της άνοιξης, σε δελεαστικότατες τιμές.

Καφέ φόρεμα Zara
Μήκος που του επιτρέπει να… κυκλοφορεί από το πρωί στο γραφείο μέχρι το βράδυ στο μπαρ, ζωνάκι που τονίζει την μέση και καταλήγει σε girlie φιόγκο, χαριτωμένα αλλά διακριτικά βολάν στους ώμους και μανίκια τριών τετάρτων, που θα σας επιτρέπουν να το χαίρεστε μέχρι και την (προχωρημένη) άνοιξη. Διατίθεται επίσης σε μαύρο –που χάνει, όμως, την ενδιαφέρουσα χρωματική αντίθεση της ζώνης– και δύο διαφορετικά εμπριμέ. Θα το βρείτε στα καταστήματα Zara, αλλά και online εδώ στην τιμή των 29,95 ευρώ.

Γκρι φόρεμα Αχιλλέας Accessories
Θα μπορούσε κάλλιστα να αντικαταστήσει το αγαπημένο σας καθημερινό πουλόβερ –με το έξτρα πλεονέκτημα πως δε θα χρειάζεται να το συνδυάσετε πάλι με τζην. Το σκούρο γκρι χρώμα του είναι ιδανικό τόσο ως καμβάς για να το συνδυάσετε με χρωματιστά αξεσουάρ, μια μεγάλη εντυπωσιακή τσάντα ή μποτάκια σε έντονο χρώμα, όσο και για να φορεθεί σκέτο, με τις μαύρες σας μπαλαρίνες και το αγαπημένο σας παλτό, τα πρωινά που απλώς θέλετε να φύγετε βιαστικά για το γραφείο. Διατίθεται επίσης σε μαύρο. Θα το βρείτε σε όλα τα καταστήματα της αλυσίδας αλλά και online από εδώ, στην τιμή των 14,80 ευρώ με την έκπτωση.

Μαύρο φόρεμα Fullah Sugah
Σέξι αλλά και casual ταυτόχρονα, με ιδιαίτερο σχεδιασμό στα μανίκια και σε μήκος ιδανικό για να συνδυαστεί με φλούο κολάν ή οπάκ καλσόν. Προσθέστε μία φαρδιά ζώνη σε έντονο χρώμα, ή μακριά κολιέ για να προσθέσετε μια funky νότα στο μάλλον "σοβαρό" του στιλ. Θα το βρείτε στα καταστήματα Fullah Sugah by Skondras αλλά και online στο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας, στην τιμή των 14,25 ευρώ με την έκπτωση.

Πλεκτό φόρεμα Lipsy
Ο τεράστιος γιακάς του, η εντυπωσιακή του πλέξη και το off-black χρώμα που την αναδεικνύει του χαρίζουν άνετα μια θέση στα αγαπημένα της ντουλάπας μας. Σούπερ μίνι, για να συνδυάζεται ωραία με κολάν ή αδιαφανές καλσόν και μποτάκια, ή με την τελευταία μανία των fashionistas που ακούει στο όνομα μπότες πάνω από το γόνατο –flat, διαφορετικά θα χρειάζεστε παγέτες για να στολίσετε το φόρεμα και μικρόφωνο στο χέρι για να ολοκληρώσετε το λουκ. Θα το παραγγείλετε online από το λονδρέζικο Lipsy και θα φτάσει στην Ελλάδα το πολύ εντός πέντε εργάσιμων ημερών. Η τιμή του είναι 57 ευρώ, μαζί με τα έξοδα αποστολής.

Φόρεμα με τσέπες H&M
Η ανοιξιάτικη τάση που επιβάλει φορέματα εμπνευσμένα από αέρινα πουκάμισα φοριέται ωραιότατα τις τελευταίες μέρες του χειμώνα –την συνδυάζετε με ένα ζεστό παλτό ή μια μακριά ζακέτα για τις ημέρες που ο υδράργυρος επιμένει να παραμένει χαμηλά, κι είστε έτοιμες. Η πρόταση της H&M συνδυάζει τέλεια την λεπτή ζώνη που θυμίζει σκοινί στη μέση του φορέματος, για να δημιουργήσει την ψευδαίσθηση της μέσης που κατά τα άλλα απουσιάζει από το συγκεκριμένο στυλ. Θα το βρείτε σε όλα τα καταστήματα της σουηδικής αλυσίδας (δείτε τις διευθύνσεις εδώ) στην τιμή των 34,95 ευρώ.

Πλεκτό αμάνικο φόρεμα Mango
Κρουαζέ μέχρι τη μέση, με αραιή πλέξη και φόδρα σε παστέλ κίτρινο που κάνει ωραία αντίθεση με το μαύρο, και κοριτσίστικο φιογκάκι στο ίδιο χρώμα αντί ζώνης στη μέση. Η πρόταση του Mango είναι στιλάτη και ευκολοφόρετη από το πρωί ως το βράδυ –αν και θα παίρναμε όρκο πως θα αναδειχθεί πολύ καλύτερα χωρίς το μαύρο οπάκ καλσόν της φωτογραφίας, ή έστω με ένα διαφορετικό. Συνδυάστε το με κοντό ζακετάκι ή με μακριά πλεκτή ζακέτα σε χρώμα που να κάνει αντίθεση για τις μέρες που κάνει κρύο. Θα το βρείτε σε όλα τα καταστήματα Mango (δείτε τις διευθύνσεις εδώ) αλλά και online στο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας, στην τιμή των 15 ευρώ με την έκπτωση.

Πλεκτό μοβ φόρεμα από το Top Shop
Μανίκια «νυχτερίδα», γραμμή που αγκαλιάζει το σώμα, μήκος ιδανικό για να το φορέσετε –ναι, και αυτό– με τις ψηλές μπότες σας, ή και πάνω από ένα skinny jean, σαν μακριά μπλούζα. Το χρώμα ξεφεύγει από την κλασική χειμωνιάτικη παλέτα μαύρο-γκρι-καφέ, και, σε περίπτωση που δεν το προσέξατε, αποτελεί τον τέλειο καμβά για να αναδείξετε τα μαύρα αξεσουάρ σας –που συνήθως χάνονται μέσα σε παρεμφερείς αποχρώσεις. Θα το βρείτε στο online κατάστημα του Top Shop, στην τιμή των 37 ευρώ, μαζί με την έκπτωση και τα έξοδα αποστολής στην Ελλάδα.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v