Στιλάτες πινελιές για τις χειμερινές σας εμφανίσεις

Ζεστά μαντήλια και μακριά, αραχνοΰφαντα γάντια. Λαμπερά κοσμήματα για τις γιορτινές ημέρες που πλησιάζουν και εκκεντρικά αξεσουάρ για τα μαλλιά. Εμπλουτίζουμε την χειμερινή μας γκαρνταρόμπα με τις απαραίτητες πινελιές –σε τιμές για κάθε βαλάντιο.
Στιλάτες πινελιές για τις χειμερινές σας εμφανίσεις
της Έλενας Μπούλια

Όλα σχεδόν τα σύνολα για να αναδειχθούν και να εκφράσουν την προσωπικότητα αυτού που τα φορά, έχουν ανάγκη από τα κατάλληλα αξεσουάρ. Τι θα ήταν ένα μακρύ, φλοράλ φόρεμα από φανέλα, χωρίς τα κατάλληλα μακριά γάντια; Τι θα ήταν ένα μπουφάν στα χιόνια, χωρίς ταιριαστό σκούφο και κασκόλ; Και το αμπιγέ φόρεμα που προγραμματίζουμε να φορέσουμε στο ρεβεγιόν, πόσο καλύτερα θα μπορούσε να αναδειχθεί, αν όχι με ένα λαμπερό κόσμημα, για το οποίο όμως δεν χρειάζεται να ξοδέψουμε ολόκληρο το δώρο των Χριστουγέννων;

Φέτος τον Χειμώνα επιλέγουμε value-for-money αξεσουάρ, τα οποία θα κλέψουν την παράσταση, αλλά όχι την τσέπη μας, και διανύουμε την κρίση… με στιλ!

*Για τις πολύ κρύες μέρες του χειμώνα τα Fullah Sugah by Skondras έχουν τις δικές τους ιδιαίτερες και οικονομικές προτάσεις σε κασκόλ, σκουφιά, γάντια και άλλα ζεστά αξεσουάρ, τα οποία μπορείτε να συνδυάσετε με κάθε σας εμφάνιση: πρωινή ή βραδινή. Ξεχωρίσαμε το σπορ σετ της φωτογραφίας, το οποίο θα σας φανεί άκρως απαραίτητο στην επόμενη εκδρομή σας στα ορεινά.
Θα το βρείτε στα καταστήματα Fullah Sugah –δείτε τις ακριβείς διευθύνσεις εδώ.
Τιμή:
19,90 ευρώ.
Αξίζει εδώ να αναφέρουμε ότι μέχρι τις 30 Νοεμβρίου, στην έδρα της εταιρείας FullahSugah by Skondras (Σουλίου 74, Άγιος Δημήτριος, Αθήνα. Τηλ: 210 9939909) θα πωλούνται προϊόντα από προηγούμενες συλλογές σε τιμές από € 1,90 έως € 19,90. Μπορείτε να βρεθείτε εκεί καθημερινά 08:30 - 20:00 και Σάββατο 09:00 - 17:00.

*Εκτινάσσουμε στα ύψη την πιο κοριτσίστικη διάθεσή μας με αξεσουάρ για τα μαλλιά από τα Accessorize. Επιλέγουμε στέκες με μεγάλους φιόγκους ή λουλούδια, τις οποίες φοράμε πάνω από μίνι, pin-up φορέματα. Ξεχωρίσαμε την στέκα της φωτογραφίας με τον φιόγκο από τούλι και σατέν, με την οποία θα αναδείξετε το μικρό μαύρο σας φόρεμα, κατά την επόμενη βραδινή σας έξοδο. (Photo Gallery)
Θα την βρείτε στα καταστήματα Accessorize –δείτε τις διευθύνσεις εδώ.
Τιμή:
7,90 ευρώ.

*Το hit των αξεσουάρ φέτος τον χειμώνα είναι τα λεπτά, αραχνοΰφαντα σχεδόν, μακριά γάντια. Τα πρότειναν οι μεγάλοι σχεδιαστές για να τα συνδυάσετε με φλοράλ φορέματα και μποέμ φούστες, αλλά δεν χρειάζεται να ξοδέψετε μία περιουσία για να τα αποκτήσετε. Εμείς τα βρήκαμε στα καταστήματα Zara, σε εκρού χρώμα. Αλλά είναι σίγουρο ότι θα τα συναντήσετε σε πολλά ακόμα καταστήματα αξεσουάρ, και σε άλλα χρώματα. (Photo Gallery)
Τα γάντια της φωτογραφίας διατίθενται στα περισσότερα καταστήματα Zara –δείτε τις διευθύνσεις εδώ.
Τιμή:
17,99 ευρώ.

*Αν λατρεύετε το goth look μόλις βρήκατε τα σκουλαρίκια των ονείρων σας. Η εταιρία Giles & Brother δημιούργησε αυτό το υπέροχο ζευγάρι από ασημένια φτερά αγγέλου που μοιάζουν να έχουν βγει από σκοτεινό παραμύθι. Απαραίτητη προϋπόθεση για να τα συνδυάσετε με τα ρούχα σας, το total black look. (Photo Gallery)
Μπορείτε να τα αγοράσετε online από εδώ.
Τιμή:
61,76 ευρώ (χωρίς τα έξοδα μεταφοράς)

All I want for Christmas…
*Η χειμερινή συλλογή Swarovski ετοίμασε την δική της πρόταση για τον φετινό Χειμώνα και αυτή ακούσει στο όνομα Under the Blue. Υπό την επήρεια του μπλε που μαγνητίζει, λοιπόν, η εταιρία παρουσίασε υπέροχα, λαμπερά κοσμήματα, στα οποία δύσκολα θα μπορέσει μια γυναίκα να αντισταθεί. Από αυτά ξεχωρίσαμε το ρομαντικό μενταγιόν Mimosa Heart Pendant, με την κατακόκκινη καρδιά, δεμένη σε ασημένια αλυσίδα, και το εκθαμβωτικό κολιέ Maniac, αποτελούμενο από κρυστάλλινες χάντρες σε λαμπερά χρώματα. (Photo Gallery: Mimosa Heart Pendantκαι Maniac)
Θα τα βρείτε σε όλες τις μπουτίκ Swarovski, ενώ μπορείτε να τα αγοράσετε online από εδώκαι εδώ.
Τιμή:
82 ευρώ για το μενταγιόν και 430 ευρώ για το κολιέ.

*Η χειμερινή συλλογή της Links of London, Infinity, αποτελείται από κοσμήματα «χωρίς αρχή και τέλος». Υπέροχες αλυσίδες από σκούρο ασήμι που μπλέκονται μεταξύ τους σε σφιχτούς δεσμούς προσδίδουν δυναμισμό και πολυτέλεια στις χειμερινά σας σύνολα. Ξεχωρίσαμε, για τον καρπό, το μπρασελέ της φωτογραφίας, ενώ στο Photo Gallery θα δείτε και μία υπέροχη αλυσίδα της σειράς.
Θα βρείτε τα κοσμήματα και αξεσουάρ της εταιρίας Links of Londonστις ομώνυμες μπουτίκ:
Αμερικής 2 & Στοά Σπυρομήλιου, CityLink, Αθήνα, τηλ.: 210-3235217
Golden Hall, Λ. Κηφισίας 37Α, Μαρούσι, τηλ.: 210-6855848
Τσιμισκή 22, Θεσσαλονίκη, τηλ.: 2310-239184
Τιμή: 570 ευρώ για το μπρασελέ και 440 ευρώ για την αλυσίδα.

*Όταν μιλάμε για κασκόλ, η πρώτη λέξη που έρχεται στο μυαλό όσων αγαπούν το στιλ και την πολυτέλεια είναι: Burberry. Και αυτό γιατί, όσοι γνωρίζουν, μπορούν με άνεση να ξεχωρίσουν την ασύγκριτη ποιότητα του κασμιρένιου υφάσματος που υπόσχεται ζεστασιά στον λαιμό σαν χάδι. Για τον φετινό Χειμώνα επιλέγουμε ένα κλασικό σχέδια, με παλ, γήινα χρώματα, το οποίο υπόσχεται να ταιριάξει με την εκρού καπαρντίνα σας και με καφέ τσάντα και υποδήματα.
Θα το βρείτε στις μπουτίκ Burberry, ενώ μπορείτε να το αγοράσετε online και από εδώ.
Τιμή:
275 ευρώ (για online αγορά, χωρίς τα έξοδα μεταφοράς)

*Στα χιόνια με στιλ: Το αξιολάτρευτο αυτό καπέλο, σε σχέδιο Karl Donoghue, με το σουέντ εξωτερικό και την γούνινη επένδυση, μας έκλεψε την καρδιά, γιατί όχι μόνο θα μας προσφέρει προστασία από το κρύο, αλλά και θα κερδίσει τις εντυπώσεις στην επόμενη εκδρομή στο χιονοδρομικό. Δύσκολο να του αντισταθεί κανείς…
Μπορείτε να το αγοράσετε online από εδώ.
Τιμή: 205 ευρώ.

*Η συλλογή All Eyes on You Fashion της Folli Follie τραβά τα βλέμματα φέτος τον χειμώνα με πρωτότυπα αξεσουάρ, τα οποία ενσωματώνουν διακριτικά «ματάκια». Από αυτά ξεχωρίσαμε το πλεκτό βραχιόλι της φωτογραφίας, το οποίο μπορεί να σας συνοδεύσει σε κάθε casual αλλά και βραδινή σας εμφάνιση, για να αναδείξει λιτά σύνολα και να σας προστατεύσει, ταυτόχρονα, από το «μάτι». (Photo Gallery)
Θα το βρείτε σε όλα τα καταστήματα Folli Follie -δείτε τις διευθύνσεις εδώ- ενώ μπορείτε να το αγοράσετε online και από εδώ.
Τιμή:
120 ευρώ

*Σπορ ρολόι-χρονογράφος Michael Kors, σε κομψό μωβ χρώμα στο πλαστικό μπρασελέ του και χρυσαφί λεπτομέρειες στην ατσάλινη κάσα του. Προτιμήστε το για καθημερινό, casual look. Διατίθεται και σε άλλα χρώματα.
Θα το βρείτε είτε στις μπουτίκ Michael Kors σε όλη την Αθήνα και σε επιλεγμένες πόλεις της χώρας –δείτε εδώ, είτε θα το αγοράσετε online από εδώ.
Τιμή:
259 ευρώ (για αγορά online χωρίς τα έξοδα μεταφοράς)
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v