Αξεσουάρ: Η έξυπνη ”πινελιά” στην εμφάνιση

Όσοι γνωρίζουν τα μυστικά του στυλ ισχυρίζονται πως μια προσεκτική επιλογή από αξεσουάρ μπορεί ακόμη και να ισορροπήσει ορισμένα ενδυματολογικά λάθη. Ψάξαμε και προτείνουμε ορισμένα- business και μη- ανδρικά αξεσουάρ εν όψει του χειμώνα και των αυξημένων εργασιακών αναγκών που αυτός συνεπάγεται. Γιατί το ”ύφος”, από μόνο του, δεν αρκεί...
Αξεσουάρ: Η έξυπνη ”πινελιά” στην εμφάνιση

της Έφης Ρουτζάκη

Η πρώτη εικόνα, η πρώτη εντύπωση που μας κάνει ένας άνθρωπος σίγουρα μας προϊδεάζει και μας επηρεάζει. Και ενώ όλοι μας ξέρουμε ότι ”ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός”, η εξωτερική εμφάνιση παίζει σημαντικό ρόλο. Πολλές φορές μάλιστα μπορεί και να αποτελέσει βασικό παράγοντα στο να πάρουμε μια δουλειά ή να κλείσουμε μια σημαντική συνεργασία.

Βλέπετε, δεν είναι μόνο οι γυναίκες αυτές που επιδιώκουν μια προσεγμένη εμφάνιση και τη δημιουργία θετικών σχολίων στο πέρασμά τους. Σύμφωνα μάλιστα με έρευνες, ολοένα και περισσότεροι άντρες ασχολούνται με θέματα μόδας και προσπαθούν να συμβαδίζουν με τις προτάσεις μεγάλων σχεδιαστών.

Μου πήρε αρκετό καιρό να καταλάβω ότι αυτό που παίζει το βασικότερο ρόλο σε ένα ντύσιμο, είτε αυτό αφορά το γραφείο, είτε κάποια βραδινή έξοδο είναι τα αξεσουάρ τα οποία μπορούν πραγματικά να ”μεταμορφώσουν” ένα σύνολο χαρίζοντας ένα αποτέλεσμα... μοναδικό και κυρίως ξεχωριστό.

Ψάξαμε, παιδευτήκαμε αλλά διαλέξαμε μοναδικά αξεσουάρ για όσους θέλουν να δείξουν (;) το ”κάτι παραπάνω”.

ΚΑΣΚΟΛ

Όχι μόνο θα σας ζεσταίνει τις κρύες ημέρες του χειμώνα αλλά θα δώσει και ένα ξεχωριστό στυλ στο ντύσιμό σας. Στα ντεφιλέ των σχεδιαστών έπαιζαν πρωταγωνιστικό ρόλο και συνδυάζονταν άψογα τόσο με σπορ ρούχα όσο και με κοστούμι.

Ριγέ, πολύχρωμα αλλά και αυστηρά μονόχρωμα κλέβουν τις παραστάσεις και συνδυάζονται άψογα σε κάθε περίπτωση. Για τις πρωινές ώρες το in2life προτείνει μάλλινα κασκόλ είτε ριγέ είτε πολύχρωμα που προσδίδουν μια ευχάριστη νότα στις μουντές μέρες του χειμώνα.

Για τις βραδινές εξόδους και για επαγγελματικά ραντεβού προτείνουμε μονόχρωμα κασκόλ κυρίως από κασμίρ στις αποχρώσεις του γκρι όπως του οίκου Calvin Klein.

Ενα κασκόλ που δεν θα σας προδώσει είτε πρόκειται για ντύσιμο σε casual ύφος είτε σε πιο ιδιάζουσες περιπτώσεις είναι το κλασικό κασκόλ του οίκου Burberry (173 ευρώ).

ΓΑΝΤΙΑ

Μην αμελήσετε να αποκτήσετε ένα ζευγάρι δερμάτινα γάντια. Σε συνδυασμό με το κοστούμι σας, θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους σε ένα επαγγελματικό ραντεβού ενώ εναρμονίζεται άψογα με πιο casual ρούχα χαρίζοντας biker στυλ, πηγή έμπνευσης για πολλούς διάσημους σχεδιαστές.

Ξεχωρίσαμε τα γάντια του οίκου Gucci σε κλασικό μαύρο που μπορούν να φορεθούν σε κάθε περίσταση και σε κάθε ηλικία και μπορείτε να τα αποκτήσετε μέσω της διαδικτυακής ιστοσελίδας του Bluefly (από 150 - 650 ευρώ).

ΤΣΑΝΤΑ

Η κατάσταση της τσάντας που κρατάμε παίζει καθοριστικό ρόλο. Μήπως η δική σας έχει φθαρεί από το πέρασμα του χρόνου; Ήρθε η ώρα να την κρύψετε στην ντουλάπα σας και να επενδύσετε σε ένα κομμάτι που θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους σε κάθε περίσταση.

Οι τάσεις της μόδας επιτάσσουν μεγάλες τσάντες σε καμηλό και το all time classic μαύρο. Το in2life ξεχώρισε τις μοναδικές τσάντες του Οίκου Luis Vuitton Wichita σε μαύρο με τα αρχικά του οίκου διακριτικά σκαλισμένα στο κάτω μέρος της τάντας (875 ευρώ) και την Porte Document Voyage σε καφέ (755 ευρώ) που μπορούν να φιλοξενήσουν τόσο τα έγγραφά σας όσο και το laptop σας.

ΠΕΝΑ

Πόσες φορές σας έχουν ρωτήσει αν έχετε στυλό; Και αν κατά τύχη είχατε σε τι κατάσταση ήταν; Σίγουρα ένα καλοσχεδιασμένο στυλό ή μια πένα θα εκπλήξει αυτόν που έχετε απέναντί σας.

Αν δε είστε τελειομανής, και δίνετε βάση στο καθετί που χρησιμοποιείτε καθημερινά, μην διστάσετε να επισκεφθείτε τον Οίκο Mont Blanc στην οδό Βουκουρεστίου 2-4 στην Αθήνα όπου θα βρείτε μοναδικά κομμάτια. To in2life ξεχώρισε από τη συλλογή Starwalker την πένα Black Rubber & Platinum (415 ευρώ) αλλά και την πένα Greta Garbo Special Edition (635 ευρώ).

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v