Ανδρική μόδα: Tips για ένα... stylish καλοκαίρι

Σε casual ύφος και ανάλαφρες γραμμές κινούνται οι τάσεις της ανδρικής μόδας για το φετινό καλοκαίρι. Πολύχρωμα πόλο, μιλιτέρ βερμούδες, λινά παντελόνια και δερμάτινες σαγιονάρες έρχονται να ανανεώσουν τη ”βαριά” χειμωνιάτικη γκαρνταρόμπα. Διαβάστε τις συμβουλές του in2life για να φορέσετε τα νέα κομμάτια με στυλ.
Ανδρική μόδα: Tips για ένα... stylish καλοκαίρι

Ιούλιος. Μήνας των γάμων, μήνας των στεναγμών. Κάποιοι ετοιμάζονται να παντρευτούν, κάποιοι χωρίζουν και οι υπόλοιποι ετοιμάζουν βαλίτσες για τις καλοκαιρινές τους αποδράσεις. Απαραίτητη δεν είναι μόνο η καλή διάθεση αλλά και μερικές οδηγίες για σωστό, smart look που σίγουρα θα βοηθήσει ώστε να αφήσετε το στίγμα σας, όπου και αν πάτε, ό,τι κι αν κάνετε.

Μετά από πολύωρες βόλτες στα καταστήματα -οι οποίες διόλου δεν μας ενόχλησαν, εν αντιθέσει μας έφτιαξαν τη διάθεση- βρήκαμε, επιλέξαμε και προτείνουμε τα εξής must της ανδρικής μόδας για το φετινό καλοκαίρι:

* Πολύχρωμα πόλο και κυρίως στην απόχρωση του ροζ που είναι και in fashion αλλά προσδίδει και μια γλυκύτητα σε συνδυασμό με το ηλιοκαμένο (;) σας κορμί.

* Βερμούδες σε χακί ή μιλιτέρ φορεμένες με πουκάμισο κοντομάνικο ή μακρυμάνικο -πάντα όμως με τα μανίκια γυρισμένα μέχρι τον αγκώνα.

* Λευκά φανελάκια με V που όχι μόνο επανήλθαν στη μόδα (πριν μερικά χρόνια όποιος τα φορούσε προκαλούσε πικρόχολα σχόλια) αλλά δίνουν και ”τύπο” στο ντύσιμό σας.

* Οι σαγιονάρες έχουν για ακόμα μια φορά την τιμητική τους. Ξεχάστε τις πλαστικές (ή έστω φορέστε τις μόνο στην παραλία) και προτιμήστε δερμάτινες, είτε σε μαύρο είτε σε καφέ, που ταιριάζουν με όλα.

* Αποφύγετε με κάθε τρόπο τα αμάνικα T-shirts που όχι μόνο αφήνουν την... τριχούλα να φαίνεται αλλά θυμίζουν και παλιά ελληνική ταινία, με τα ”καμάκια” να έχουν βγει παγανιά.

* Απαραίτητο must για τις καλοκαιρινές σας διακοπές είναι ένα ριγέ πουλόβερ, κατά προτίμηση Burberry, σε αποχρώσεις του μπεζ για τις βραδιές που στο νησί κάνει ψύχρα.

* Φορέστε γυαλιά ηλίου που να θυμίζουν τον Τομ Κρούζ στο Top Gun, με καθρέφτη για να μην φαίνεται πού εστιάζεται το βλέμμα σας και αφήστε τη γοητεία σας να κάνει τα υπόλοιπα.

* Πάρτε μαζί σας οπωσδήποτε λινά παντελόνια σε λευκό ή μπεζ που, για τους νεότερους, θα συνδυαστούν πανέξυπνα με T-shirts με πρωτότυπα logos. Ένα από αυτά που μας έκανε να χαμογελάσουμε είναι το ”I am not bossy, I just have better ideas”.

Τέλος, μην ξεχάσετε το άρωμα σας και κυρίως το αποσμητικό σας. Εμείς ξεχωρίσαμε το καλοκαιρινό Aqua Di Gio του Armani αλλά και το κλασικό Dolce & Gabbana που μας κάνει να παραλύουμε με τη μεθυστική μυρωδιά του.

Έφη Ρουτζάκη

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v