Τα καλύτερα handmade κοσμήματα της πιάτσας

Ψάξαμε και βρήκαμε υπέροχα χειροποίητα δαχτυλίδια, βραχιόλια, κολιέ και σκουλαρίκια για όλα τα γούστα και όλα τα πορτοφόλια.
Τα καλύτερα handmade κοσμήματα της πιάτσας
Τα κοσμήματα είναι δίχως άλλο αυτά που θα απογειώσουν ένα look, βάζοντας την τελική πινελιά σε μια εμφάνιση που θέλουμε να συζητηθεί. Tου λόγου μας έχουμε μια αδυναμία παραπάνω στα χειροποίητα κοσμήματα για αυτό βρήκαμε τα πιο stylish δαχτυλίδια, κολιέ, βραχιόλια, σκουλαρίκια και λοιπά γιορντάνια που κυκλοφορούν και σου τα παρουσιάζουμε.

Iridaction

Η Ιridaction φτιάχνει εξαιρετικά minimal κοσμήματα με πρώτη ύλη την πέτρα, που δύσκολα τους αντιστέκεσαι. Διακριτικά, φινετσάτα και πολύχρωμα σκουλαρίκια αλλά και κολιέ αποπνέουν θηλυκότητα κι είναι βέβαιο ότι θα συγκεντρώσουν μπόλικα κομπλιμέντα σε κάθε σου έξοδο. Αν θες να μάθεις περισσότερα σχετικά με τις τιμές τους δεν έχεις παρά να στείλεις ένα DM μηνυματάκι στη σελίδα της στο Instagram κι όλες σου οι απορίες θα σου λυθούν μονομιάς.

Mando Mandala

O πάγκος της Μando Mandala έχει κάνει στάσεις σε πολλές πόλεις της χώρας, δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες τους να θαυμάσουν τις χειροποίητες δημιουργίες της. Πολύχρωμα σκουλαρίκια και κολιέ ιδανικά για καλοκαιρινά look αλλά και υπέροχα δαχτυλίδια σίγουρα θα σε βάλουν σε δίλημμα, μην πούμε τρίλημμα για το τι θα πρωτοαγοράσεις. Οι τιμές στα σκουλαρίκια κυμαίνονται από 15-20€ κι αν θες περισσότερες πληροφορίες στείλε DM μήνυμα.

Penny’s Crafts

Στο Penny's Crafts μπορείς να βρεις χειροποίητα κοσμήματα και αξεσουάρ για όλες τις ηλικίες και για όλα τα γούστα, στις καλύτερες τιμές με τα πιο ιδιαίτερα υλικά. Kαι κολιέ διαθέτουμε και σκουλαρίκια, κι εντυπωσιακά βραχιόλια. Μια περιήγηση στο site αρκεί για να σε πείσει για την πληθώρα των επιλογών, ενώ μπορείς να βρεις κοσμήματα που ξεκινούν από τα 8€.

Prigipo

Tο Πριγκιπώ ξεκίνησε τo 2009 και συνεχίζει μέχρι σήμερα να είναι μια ομάδα ανθρώπων που κάνουν ό,τι κάνουν για να τους μένει κάτι γλυκό στο τέλος της ημέρας. Μετά από μία πορεία 13 ετών στο χώρο του χειροποίητου κοσμήματος έχει πια βρει τη θέση του και μοναδικός του σκοπός είναι τα κοσμήματά του να συλλέγουν μεγάλες ή μικρές στιγμές από τις ζωές των ανθρώπων που τα φορούν. «Ας βρει το κάθε κόσμημα τον παραλήπτη του και ας συλλέξει τις δικές του στιγμές» είναι το μότο των παιδιών που τρέχουν το Prigipo και είναι καλό να το θυμάσαι όσο προσπαθείς να αποφασίσεις ποια από τις δημιουργίες τους θα αγοράσεις. Τα βραχιόλια ξεκινούν από τα 38€ και τα σκουλαρίκια από τα 37€.

Jojo Handmade

Αν είσαι φαν των χειροποίητων κοσμημάτων τότε το Jojo Handmade είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα που έψαχνες από καιρό για σικάτα και πολύ stylish επιλογές που καλύπτουν κάθε ανάγκη και κάθε πορτοφόλι. Θα βρεις πληθώρα επιλογών από 10-40€ σε δαχτυλίδια, σκουλαρίκια, κολιέ και βραχιόλια προκειμένου να σετάρεις ένα αξέχαστο λουκ.

Lunamoth Jewellry

Ιδιαίτερα, πρωτότυπα κι εντυπωσιακά τα χειροποίητα κοσμήματα του Lunamoth Jewellry είναι σίγουρα η ιδανική επιλογή για ένα πιο εκκεντρικό στυλ, βάζοντας την κατάλληλη πινελιά που θα κάνει τη διαφορά στην βραδινή σου έξοδο. Μια μίνι ινστραγκραμική περιήγηση θα σε πείσει για του λόγου το αληθές. Για τιμούλες , στέλνεις DM μηνυματάκι και μαθαίνεις ό,τι χρειάζεσαι.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v