Το «βρακί της γιαγιάς» επανέρχεται στη μόδα

Φιλαράκι, μήπως σου βρίσκονται 225 δολάρια, να πάρω μια τεράστια κιλότα Balenciaga σε ανοιχτό μπεζ;
Το «βρακί της γιαγιάς» επανέρχεται στη μόδα
Θα έχεις σίγουρα ακούσει ότι η μόδα κάνει κύκλους… σε ορισμένες περιπτώσεις πολύ μεγάλους. Ε, αυτή την φορά ξεπέρασε τον εαυτό της, επαναφέροντας ένα εσώρουχο που θα παίρναμε όρκο πως είχε εκλείψει οριστικά διά παντός.

Κι όμως, ο ιστορικός ευρωπαϊκός οίκος μόδας Balenciaga, γνωστός μεταξύ άλλων για τις It Bags της Kate Moss και για εκείνη την πολυθρύλητη εμφάνιση της Κιμ Καρντάσιαν με μονωτική ταινία, φέρνει ξανά στα εξώφυλλα και τις πασαρέλες την χαρακτηριστική ζέρσεϊ κιλότα της γιαγιάς, η οποία θα κοστίζει λέει ούτε λίγο ούτε πολύ 225 δολάρια. Α, και δεν θα μπαίνει στο πλυντήριο –στεγνό καθάρισμα μόνο, λένε οι οδηγίες.

Όπως εύκολα μπορείς να φανταστείς, τα social media έχουν πάρει φωτιά, εμπνεόμενα μεταξύ άλλων και από την ομοιότητα του σέξι #νοτ εσωρούχου με το θρυλικό κιλοτάκι της Ρενέ Ζέλβεγκερ στο Ημερολόγιο της Bridget Jones –θυμάσαι κατά πάσα πιθανότητα την σκηνή, και τον τέρμα βρετανικό χαρακτηρισμό “absolutely enormous” (απολύτως τεράστιο) που του είχε δώσει ο Χιου Γκραντ.

Αν πάντως ενδιαφέρεσαι, τα Balenciaga εσώρουχα κυκλοφορούν ήδη σε πολλά πρακτικά χρώματα: λευκό, μαύρο, καφέ, μπεζ και αυτό που σπάει το γιαγιαδόμετρο, και λέγεται «ανοιχτό μπεζ». Κάπου εδώ σταματάμε να περιγράφουμε.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v