Πώς θα διαλέξεις το σωστό τζιν για τον σωματότυπό σου

Ό,τι θέλεις θα φορέσεις -δεν το συζητάμε αυτό. Αν παρ' όλα αυτά είσαι κοκέτα, εδώ θα βρεις μερικές συμβουλές σχετικά με το ποιο στυλ τζιν σου ταιριάζει καλύτερα.
Πώς θα διαλέξεις το σωστό τζιν για τον σωματότυπό σου

Κατ' αρχάς να ξεκαθαρίσουμε ότι είναι δικαίωμά σου να φορέσεις όποιο τζιν σου αρέσει ή όποιο τζιν σε βολεύει. Ωστόσο, αν είσαι κοκέτα και θέλεις αυτό που φοράς να σε κολακεύει όσο το δυνατόν περισσότερο, τότε έχουμε κάποιες συμβουλές να σου δώσουμε.

 

Αν έχεις σώμα αχλάδι... τότε έχεις λεπτό άνω κορμό και πιο ανοιχτή περιφέρεια και μηρούς. 

Τι να φορέσεις: Σταμάτα τα "έχω μεγάλη περιφέρεια", δεν είσαι περιφερειάρχης. Αντ' αυτού, τόνισε τα κάλλη σου με ένα ψηλοκάβαλο στενό τζιν που θα αναδείξει τις καμπύλες σου και την λεπτή σου μέση.

 

Αν έχεις σώμα κλεψύδρα... τότε η περίμετρος του μπούστου σου είναι ανάλογη της περιφέρειάς σου με τη μέση σου να ξεχωρίζει.

Συγχαρητήρια, σου ταιριάζουν σχεδόν όλα τα τζιν. Αν παρ΄όλα αυτά θέλεις να προτείνουμε κάτι συγκεκριμένο, θα σου λέγαμε να δοκιμάσεις το τζιν της φωτογραφίας. Ελαφρώς loose, σχετικά ψηλοκάβαλο και bootcut. Τι είναι τώρα το bootcut θα μας ρωτήσεις και θα σου πούμε ότι είναι τα πιο "ανοιχτά" μπατζάκια. 

 

Αν έχεις σώμα μήλο... τότε η περίμετρος του άνω κορμού είναι μεγαλύτερη από του κάτω.

Γι' αυτό θα δοκιμάσεις ένα boyfriend τζιν. Τα boyfriend jeans είναι η εξιδανικευμένη εκδοχή των αντρικών τζιν για ένα γυναικείο σώμα. Δίνουν τη ψευδαίσθηση ψηλοκάβαλου ενώ δεν είναι, θυμίζουν όμως και λίγο χαμηλόκαβαλο. Ταυτόχρονα έχουν πιο φαρδύ κόψιμο και δίνουν μία έξτρα καμπυλότητα στην περιφέρεια.

 

Αν έχεις τετράγωνο σώμα... αυτό σημαίνει ότι έχεις αυτό που λέμε αθλητικό. Το ιδανικό σώμα μπαλαρίνας. Και όταν παίρνεις κιλά, δεν τα παίρνεις σε κάποιο συγκεκριμένο σημείο. 

 

Αν έχεις σώμα ανάποδο τρίγωνο... τότε έχεις στενή περιφέρεια και λίγο πιο ανοιχτές πλάτες. Έχεις το σώμα της μπαλαρίνας, δηλαδή, αλλά της πιο γυμνασμένης μπαλαρίνας.

Είσαι τυχερή γιατί σε εσένα το παντελόνι καμπάνα -εντάξει μπορείς να βάλεις και μία όχι τόσο έντονη καμπάνα όσο αυτή της φωτογραφία- ταιριάζει τέλεια. Έρχεται μία ισορροπία μεταξύ άνω κορμού και ποδιών και τονίζονται τα δυνατά σου σημεία -οι μηροί σου. 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v