Τα καλύτερα μαγιώ για το σώμα σου

Μην πάρεις και φέτος λάθος μαγιώ που δεν θα σε κολακέψει στην παραλία. Δες πώς θα κάνεις τη σωστή επιλογή.
Τα καλύτερα μαγιώ για το σώμα σου
Λένε πως ο καλύτερος τρόπος για να αποκτήσεις σώμα παραλίας είναι… να πας παραλία. Η αλήθεια είναι πως περάσαμε αρκετά ζόρικα τους προηγούμενους μήνες για να ασχολούμαστε πώς θα φανούν τα «ψωμάκια» μας στις βουτιές.

Όμως, το μαγιώ που θα φορέσουμε καλό θα ήταν να ταιριάζει στο σώμα μας και να μας κάνει να νιώθουμε χαρούμενοι, άνετοι, να νιώθουμε ο εαυτός μας.

Δείτε λοιπόν παρακάτω μερικές προτάσεις για κάθε γυναικείο σωματότυπο.

Σώμα «μήλο»

Αν ανήκετε σε αυτήν την κατηγορία, έχετε μεγαλύτερο άνοιγμα στην περιοχή του στήθους και στους ώμους, στρογγυλή κοιλιά και αδύνατα πόδια. Επιλέξτε ένα ολόσωμο μαγιώ όπως αυτό της φωτογραφίας με λεπτές τιράντες για να μη τονίζει τους ώμους, που θα καλύπτει την κοιλιακή χώρα και θα αναδεικνύει το ντεκολτέ σας με ένα ωραίο v-neck.



Μεγάλο στήθος

Γνωρίζετε σίγουρα την ταλαιπωρία από τις τιράντες που αφήνουν σημάδια στον λαιμό, όμως μια επιλογή όπως η παρακάτω θα σας προσφέρει την απαραίτητη υποστήριξη χωρίς πόνο, με κλιπ που κουμπώνει πίσω αλλά και ιδιαίτερο στυλ ώστε να μην φαίνεται πως φοράτε σπορ εσώρουχο στην παραλία.



Μικρό στήθος

Ιδανική επιλογή για γυναίκες με μικρό στήθος είναι τα σούπερ μοδάτα μπάντο μπικίνι, τα οποία συνδυάζονται με ένα high cut μαγιώ για το κάτω μέρος.



Σώμα κλεψύδρα

Αν έχετε καμπυλωτούς γοφούς και μικρή μέση, ένα κλασικό high leg bikini είναι ό,τι πρέπει. Βρείτε ένα του οποίου η μέση θα χτυπά ακριβώς πάνω από την περιοχή των δύο ακριανών κοκάλων της λεκάνης σας για ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα.

Δείτε μερικές ιδέες εδώ

Μεγάλη περιφέρεια

Μπορεί να επιλέγετε συνήθως σορτς με πλήρη κάλυψη, όμως στην πραγματικότητα αυτά τα σορτς κάνουν τα πάντα να φαίνονται ακόμα πιο μεγάλα, ενώ συχνά κάνουν τον γλουτό σας να φαίνεται επίπεδος. Δοκιμάστε να πάρετε ένα σετ με high-leg, high-waisted briefs, το οποίο θα δώσει στον γλουτό σας μια έξτρα ανόρθωση και θα τον κάνει να φαίνεται πιο στρογγυλός.



Αθλητικό σώμα

Αν ο σωματότυπος σας είναι πιο ίσιος, με μικρό στήθος και γοφούς, τότε ένα πιο ρετρό στυλ θα σας ταιριάζει ωραιότατα. Ένα μπικίνι που θα καλύπτει επαρκώς τον πάνω κορμό και ένα μαγιώ με ψηλή μέση είναι ό,τι πρέπει.



Μεγάλη κοιλιά

Αν η κοιλά δεν είναι το δυνατό σας σημείο και νιώθετε πως θα θέλετε να την περιορίσετε με κάποιο μαγιώ, τότε προτιμήστε ένα ολόσωμο με την κατάλληλη προσθήκη τύπου “tummy support”. Δείτε για παράδειγμα αυτό

Σώμα αχλάδι

Αν οι γοφοί σας είναι πλατύτεροι από το άνω μέρος, τα βολάν και οι λεπτομέρειες στο μπικίνι μπορούν να ισορροπήσουν το οπτικό αποτέλεσμα, αν θέλετε κάτι τέτοιο. Δείτε παρακάτω μια ιδέα αγοράς.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v