Τα trends στα γυαλιά ηλίου

Αν υπάρχει κάποιο αγαπημένο ελληνικό αξεσουάρ αυτό είναι τα γυαλιά ηλίου. Πάμε να δούμε τι θα φορεθεί φέτος από τους influencers.
Τα trends στα γυαλιά ηλίου

Χωρίς στυλάτα γυαλιά ηλίου στα ελληνικά εδάφη, δεν πας πουθενά∙ είναι γνωστό αυτό. Στη χώρα του ήλιου, το μοναδικό πράγμα που χρειάζεσαι για να τραβάς τα βλέμματα είναι ένα ντιζαϊνάτο γυαλί ηλίου. Με όλα αυτά τα online καταστήματα να έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο δεν είσαι υποχρεωμένος να δώσεις το μισό σου μισθό για να προμηθευτείς το γυαλί ηλίου που θα σε κάνει να ξεχωρίζεις στο πλήθος.

Τα γυαλιά του πιλότου

Πάντα θα απορούμε γιατί τα γυαλιά του πιλότου επανέρχονται στη μόδα, αλλά σίγουρα υπάρχει εξήγηση γι’ αυτό. Ταιριάζουν σε όλα τα πρόσωπα, κι αν προσέξεις έστω και λίγο τι θα φορέσεις (πχ. γήινες αποχρώσεις και γενικά ρούχα που δεν «φωνάζουν») μπορείς να απογειώσεις το στυλ σου. Δεν είναι τυχαίο ότι το cosplay Lara Croft καλά κρατεί.



Δες αυτά. 

 Και τα μικρά έχουν τη χάρη τους

Μία Ντένη Μαρκορά δε φεύγει ποτέ από τη μόδα, και τα γυαλιά της δεν αποτελούν εξαίρεση. Φέτος ειδικά, τα μικροκαμωμένα μίνιμαλ γυαλιά θα φορεθούν πολύ.



Δες αυτά

Τετραγωνισμένα



Όχι πολύ μακριά από το στυλ της Ντένης, το τετραγωνισμένο γυαλί φέτος ήρθε για να μείνει. Άρχιζε να γίνεται τάση από πέρυσι αλλά φέτος οι εταιρίες γυαλιών το πήγαν ένα βήμα παρακάτω προσθέτοντας στον κοκάλινο σκελετό φαντεζί χρώματα, ιδανικά για pin-up εμφανίσεις.

Δες αυτά. 

Γεωμετρικά



Αν έχεις όρεξη να δοκιμάσεις κάτι πιο τολμηρό, πρέπει να δώσεις μία ευκαιρία σε γυαλιά σε σχήματα που δεν έχεις συνηθίσει. Τρίγωνα, πολύγωνα, ρόμβοι και διάφορα περίεργα σχήματα μπορούν να αναδείξουν τα όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου σου περισσότερο από όσο μπορεί να είχες φανταστεί όταν τα πήρε το μάτι σου σε κάποια βιτρίνα.

Δες αυτά κι αυτά.


Σχεδόν διάφανα



Φέτος, σε περίπτωση που δεν το πήρε το μάτι σου, τα γυαλιά ηλίου που θα φορεθούν πολύ είναι τα σχεδόν διάφανα. Τα χρώματα των φακών τους δίνουν και ένα μπουστ στη διάθεση και είναι ιδανικά για αθηναϊκούς απογευματινούς περίπατους. Θα δεις τα στενάκια της Πλάκας με άλλο μάτι.

Δες αυτά.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v