ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Νοίκιασε ηλεκτρικό αυτοκίνητο από την VW

Ο Όμιλος Volkswagen λάνσαρε την υπηρεσία ενοικίασης WeShare στο Βερολίνο με 1.500 αμιγώς ηλεκτρικά Golf.


Τα πάντα αλλάζουν στον χώρο του αυτοκινήτου. Η σημερινή μορφή της ιδιοκτησίας ενός αυτοκινήτου σε λίγα χρόνια θα είναι μια ξεπερασμένη αντίληψη. Η πλειονότητα των καταναλωτών θα απολαμβάνει την ευχαρίστηση της οδήγησης μέσω άλλων προτάσεων, που δημιουργούν οι αυτοκινητοβιομηχανίες.

Η πλέον δημοφιλής πρόταση για τα επόμενα χρόνια θα είναι η βραχυχρόνια ενοικίαση του αυτοκινήτου η οποία προσφέρει μια σειρά από πλεονεκτήματα και δεν δεσμεύει τον καταναλωτή με ένα συγκεκριμένο αυτοκίνητο.

Η επιλογή του αυτοκινήτου, η αγορά του με την καταβολή του ποσού που αναλογεί στην αξία του, η ασφαλής στάθμευση, η συντήρηση και η μεταπώληση είναι διαδικασίες που σύντομα θα αποτελούν μια ανάμνηση.

Η αυτοκινητοβιομηχανία ολοκληρώνει τα πρόγραμμα της για την κοινόχρηστά των αυτοκινήτων, την άμεση ενοικίαση όποιου μοντέλου επιθυμεί ο καταναλωτής και την απαλλαγή του χρήστη από κάθε ευθύνη.

Ο Όμιλος Volkswagen, λάνσαρε την υπηρεσία ενοικίασης WeShare στο Βερολίνο με 1.500 αμιγώς ηλεκτρικά Golf.

O μεγαλύτερος όμιλος στον κόσμο στον τομέα των πωλήσεων, εντάχθηκε στη βραχυπρόθεσμη αγορά ενοικίασης στη Γερμανία με στόλο ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Το Volkswagen Group, προστίθεται στη αυξανομένη λίστα της βραχυπρόθεσμης ενοικίασης αυτοκινήτων με τη νέα της υπηρεσία WeShare, η οποία επιδιώκει να διακριθεί στην παγκόσμια αγορά παρέχοντας αρχικά μόνο ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

Η υπηρεσία ξεκίνησε χθες στο Βερολίνο, με 1.500 ηλεκτρικά Golf ενώ στις αρχές του 2020, θα προστεθούν 500 μικρά ηλεκτρικά e-Up καθώς και σημαντικός αριθμός του νέου ηλεκτρικού μοντέλου α ID3.

Η WeShare, θα επεκταθεί στη Πράγα και το Αμβούργο το 2020.

Οι βραχυπρόθεσμες προσφορές ενοικίασης πολλαπλασιάστηκαν στο Βερολίνο τους τελευταίους μήνες. Στη γερμανική πρωτεύουσα, οι Sixt, Miles, Oply και Ubeeqo ανταγωνίζονται με τη BMW και τη Daimler. Υπάρχει επίσης μια ποικιλία επιλογών ανταλλαγής σκούτερ και ποδηλάτων.

Η προσφορά θα βοηθήσει την Volkswagen να ενισχύσει την θέση της στα ηλεκτρικά οχήματα.

Η VW, σχεδιάζει να παράγει περίπου 70 αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα και εκδόσεις, στις 12 μάρκες αυτοκινήτων που κατέχει, μέχρι το 2028. Προγραμματίζει να πουλήσει 22 εκατ. ηλεκτρικά αυτοκίνητα την επόμενη δεκαετία. Για να λειτουργήσει η στρατηγική της, πρέπει να πείσει τους δύσπιστους καταναλωτές ότι τα ηλεκτρικά οχήματα είναι καταλληλά για καθημερινή χρήση και πως η αυτονομία τους εξασφαλίζει απρόσκοπτη χρήση.

Η WeShare, ενοικιάζει τα αυτοκίνητά της με κόστος 19 σεντς ανά λεπτό χρήσης, ενώ η Drive Now, χρεώνει 30 σεντς ανά λεπτό χρήσης.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Οι ανόητοι και οι έξυπνοι είναι ακίνδυνοι. Βλάπτουν μόνο οι μισοηλίθιοι και οι ημιμαθείς."

Βόλφγκανγκ Γκαίτε

  • 1929 - Το Βατικανό γίνεται ανεξάρτητο κράτος - το μικρότερο στον κόσμο

© 2002-2020 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2