Renault Clio με 10.990 ευρώ

H τέταρτη γενιά του γαλλικού μοντέλου πωλείται στην αγορά σε προνομιακές τιμές.

Όλα τα προϊόντα κάποια στιγμή ολοκληρώνουν τον κύκλο της ζωής τους. Όλες οι έρευνες δείχνουν ότι στο τελευταίο στάδιο της παρουσίας τους στην αγορά, συνήθως αποτελούν την καλύτερη πρόταση γιατί έχουν δεχθεί όλες τις αναβαθμίσεις και οι τιμές πώλησης μειώνονται σημαντικά για να προσελκύσουν τους υποψήφιους αγοραστές.

Η Renault, ανακοίνωσε ότι υπάρχουν ετοιμοπαράδοτα Clio από την τέταρτη γενιά τα οποία προσφέρονται σε προνομιακές τιμές πώλησης. Η γαλλική μάρκα επιδιώκει την πώληση των αυτοκινήτων που βρίσκονται στην Ελλάδα, δίνοντας την δυνατότητα στους καταναλωτές να αγοράσουν ένα καινούργιο αυτοκίνητο που έχει διακριθεί σε αναρίθμητους διαγωνισμούς με σημαντικά βραβεία.




Να σημειωθεί ότι στο τέλος Σεπτεμβρίου, θα ξεκινήσουν οι πωλήσεις του νέου Renault Clio. Δεν έχουν ανακοινωθεί οι τιμές της πέμπτης γενιάς. Πλήρες ρεπορτάζ και ανάλυση της πέμπτης γενιάς, μπορείτε να διαβάσετε στη σχετική ανάρτηση στις 31/5/2019.

To Renault Clio, με 29 χρόνια ιστορίας και πάνω από 15 εκατομμύρια πωλήσεις στο ενεργητικό του, είναι επάξια ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα της ιστορίας, κατέχοντας επί σειρά ετών το θρόνο του απόλυτου best seller στην κατηγορία του στην Ευρώπη. Πρόκειται για το πιο εμβληματικό μοντέλο της μάρκας, που άλλαξε τα δεδομένα της αυτοκίνησης με τη ριζοσπαστική του σχεδίαση, τις εξελιγμένες τεχνολογίες του και τον ολοκληρωμένο χαρακτήρα του.

Η εμφάνιση του, κομψή και δυναμική, αποτελεί ένα από τα πιο διαχρονικά του πλεονεκτήματα. Οι πληθωρικές διαστάσεις του, του χαρίζουν επιβλητικότητα αυτοκινήτου μεγαλύτερης κατηγορίας, ενώ εξασφαλίζουν μεγάλους χώρους για επιβάτες και αποσκευές στο εσωτερικό του. Η έξυπνα ρυθμισμένη ανάρτηση αλλά και το στιβαρό του πλαίσιο, προάγουν την άνετη αλλά παράλληλα σπορτίφ οδική του συμπεριφορά, που αποτελεί σημείο αναφοράς στην κατηγορία του και όχι μόνο, την ώρα που το κορυφαίο σε αίσθηση τιμόνι και τα αποτελεσματικά φρένα κάνουν την εμπειρία οδήγησης απολαυστική.

Συντονισμένο με τις ανάγκες του σύγχρονου οδηγού, προσφέρει κορυφαίο εξοπλισμό ασφαλείας, αλλά και άνεσης, με σύγχρονα συστήματα ψυχαγωγίας και επικοινωνίας (R-Link 2 Evo), αλλά και τεχνολογίες τελευταίας γενιάς (Easy Park Assist).

Το σύνολο ολοκληρώνουν οι κορυφαίοι turbo κινητήρες βενζίνης (0.9 TCe) και ντίζελ (1.5 dCi) 75 και 90 ίππων. Ο turbo κινητήρας βενζίνης 0.9 TCe είναι εφοδιασμένος με μία σειρά προηγμένων τεχνολογιών που έχουν προκύψει από την επιτυχημένη εμπλοκή της Renault με τη Formula 1, προσφέροντάς του δυνατό τράβηγμα από τις χαμηλές στροφές, αλλά και οικονομία στην καθημερινή χρήση. Ο 1.5 dCi, ένας από τους πιο εμβληματικούς σύγχρονους κινητήρες πετρελαίου, ξεχωρίζει για την κορυφαία ροπή που προσφέρει (έως 22,6 χλγμ.), είναι ιδανικός για την κίνηση στον ανοιχτό δρόμο, ενώ συνδυάζεται και με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 6 σχέσεων.

Τώρα είναι η ώρα για να αποκτήσει κανείς το πιο ολοκληρωμένο μοντέλο της κατηγορίας του, με τιμές που δεν έχουν προηγούμενο, από 10.990 ευρώ, αλλά και ανεπανάληπτες προσφορές στις κορυφαίες εκδόσεις του.

Η κορυφαία έκδοση Dynamic είναι αυτή που αποτυπώνει με τον καλύτερο τρόπο την τεχνολογική αρτιότητα του γαλλικού best seller. O πλούσιος εξοπλισμός της έκδοσης Dynamic περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, κάρτα Renault Hands Free, αυτόματο κλιματισμό, ζάντες αλουμινίου, εμπρός και πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος, σύστημα πλοήγησης με οθόνη 7 ιντσών, κάμερα οπισθοπορείας και προβολείς Full LED Pure Vision.

Έτσι, στην έκδοση 0.9 TCe των 75 ίππων, το όφελος φτάνει τα 1.380 ευρώ, με την τιμή να διαμορφώνεται στα 12.980 ευρώ, καθιστώντας την επιλογή ενός Renault Clio με κινητήρα βενζίνης ιδιαίτερα δελεαστική. Για τους λάτρεις του ντίζελ, το όφελος φτάνει τα 2.000 ευρώ όταν πρόκειται για την ιδιαίτερα δημοφιλή, κορυφαία έκδοση ντίζελ 1.5 dCi 90hp Dynamic, με την τελική τιμή να διαμορφώνεται στα 15.010 ευρώ.

Συνοδεύεται από 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση, 3 χρόνια δωρεάν Οδική Βοήθεια και 6 μήνες δωρεάν ασφάλιση (εκτός της έκδοσης 0.9 TCe 75hp Authentic).


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v