ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Μοναδικά κλασικά ιταλικά αυτοκίνητα

Στη Διεθνή Εκθεση Κλασικού Αυτοκινήτου Automotoretrò οι επισκέπτες θαυμάζουν από κοντά μερικά από τα ιστορικότερα αυτοκίνητα της Fiat και της Alfa Romeo.

Μοναδικά κλασικά ιταλικά αυτοκίνητα

Στη Διεθνή Εκθεση Κλασικού Αυτοκινήτου Automotoretrò που πραγματοποιείται στο Lingotto Fiere, στο Τορίνο, έως τις 4 Φεβρουαρίου παρουσιάζεται και η “Κληρονομιά της FCA”. Οι επισκέπτες έχουν την δυνατότητα να θαυμάσουν μία επιλογή ιστορικών αυτοκινήτων - Fiat-Abarth 850 TC, Alfa Romeo Spider και Spidereuropa Pininfarina - και δύο μοντέλα της τρέχουσας παραγωγής: το εξαίσιο Abarth 695 Rivale και το εκπληκτικό Fiat 124 Spider.

Δεν θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερος τρόπος για να υπογραμμιστεί και ο μοναδικός χαρακτήρας των ιταλικών μαρκών της FCA και η ιστορική και τεχνολογική συνέχεια η οποία συνδέει τα αυτοκίνητα του παρελθόντος με εκείνα του παρόντος. Το περίπτερο θα προβάλει τις τελικές και πιο εξεζητημένες εξελίξεις των μοντέλων που έχουν γράψει την ιστορία της Ιταλικής αυτοκίνησης: τις Alfa Romeo Spider, και Spidereuropa Pininfarina. Μαζί τους, ένα συναρπαστικό Fiat-Abarth 850 TC - πρόκειται σύντομα να υποστεί μία πλήρη αποκατάσταση - και δύο απολύτως νέα μοντέλα: το Fiat 124 Spider, ένας φόρος τιμής στο εικονικό αυτοκίνητο του παρελθόντος το οποίο παρέχει μία αυθεντική εμπειρία ενός roadster, εμποτισμένη με ιταλικό συναίσθημα, τεχνολογία και στιλ, και ένα Abarth 695 Rivale: την ειδική σειρά που φέρνει μαζί την Abarth και την Riva, δύο ιταλικές μάρκες με μία κοινή διάκριση στην προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια και εξαιρετικές επιδόσεις.

Το θεαματικό περίπτερο είναι μία αναπαραγωγή ενός συνεργείου της δεκαετίας του 50, αναφέροντας αντικείμενα και εξοπλισμό που όλα σχετίζονται άμεσα ή έμμεσα με τις μηχανολογικές εργασίες. Συνεχίζοντας αυτή την γλώσσα, περιέχονται εγκαταστάσεις όπως τα γραφεία και ο αποθηκευτικός χώρος μέσα σε δύο μεγάλα κιβώτια.  

Οι ιδιοκτήτες κλασικών αυτοκινήτων Alfa Romeo, και Fiat θα μπορούν επίσης να ζητήσουν το Certificate of Origin τόσο online όσο και  στο περίπτερο, ενώ για την Abarth, είναι διαθέσιμες υπηρεσίες αποκατάστασης και πιστοποίησης αυθεντικότητας. Τέλος, η “Κληρονομιά της FCA”  προσκαλεί όλους τους επισκέπτες του Automotoretrò να δοκιμάσουν το νέο app το οποίο στοχεύει να γίνει το κινητό one-stop-shop για ιδιοκτήτες των κλασικών αυτοκινήτων των ιταλικών μαρκών του Group, σε παγκόσμια πρώτη προβολή.

SPONSORED LINKS

"Μερικοί άνθρωποι δεν κάνουν ποτέ τρέλες. Τι τρομακτική πρέπει να είναι η ζωή που ζουν!"

Τσαρλς Μπουκόφσκι, Αμερικανός συγγραφέας

  • 1096 - Ξεκινά η Α' Σταυροφορία, με σκοπό την κατάληψη των Αγίων Τόπων
    1534 - Ιδρύεται στο Παρίσι από τον Ιγνάτιο Λογιόλα το θρησκευτικό Τάγμα των Ιησουϊτών
    1914 - Το πρώτο πλοίο που διαπλέει τη Διώρυγα Παναμά
    1945 - Η Ιαπωνία παραδίδεται "άνευ όρων" στις ΗΠΑ
    1947 - Ινδία και Πακιστάν κηρύσσονται ανεξάρτητες στα πλαίσια της Βρετανικής Κοινοπολιτείας

© 2002-2018 MEDIA2DAY