Nissan Micra: Πρώτο στα βενζινοκίνητα μοντέλα

Το… μικρό της Nissan, κατάφερε να σκαρφαλώσει στην πρώτη θέση της λίστας πωλήσεων στα βενζινοκίνητα μοντέλα για το 2013.
Nissan Micra: Πρώτο στα βενζινοκίνητα μοντέλα
του Σπύρου Ρέκκα

Το Nissan Micra κατέλαβε την πρώτη θέση στη λίστα των πωλήσεων των βενζινοκίνητων αυτοκινήτων που κυκλοφόρησαν στην ελληνική αγορά το 2013.

Τα επίσημα στοιχεία των συνολικών πανελλαδικών ταξινομήσεων, δείχνουν ότι το Nissan Micra συγκέντρωσε 1.533 ταξινομήσεις κατά τη διάρκεια της περσινής χρονιάς. Οι καταναλωτές εκτίμησαν τα πλεονεκτήματα του ιαπωνικού αυτοκινήτου: αξιοπιστία, αντοχή, οικονομία στη μετακίνηση και συντήρηση κ.α.

Ανακοινώθηκε ότι η πρόσφατη έλευση του ανανεωμένου μοντέλου στην αγορά, αναμένεται να βάλει τα θεμέλια για τη συνέχιση της αυτής της επιτυχημένης πορείας. Ο τιμοκατάλογος του ανανεωμένου μοντέλου ξεκινά από τα 8.990 ευρώ και παρέχεται σε όλους τους καταναλωτές με δώρο το όφελος της κρατικής απόσυρσης.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι η Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., ευχαριστεί τους πελάτες της για την προτίμησή τους και δεσμεύεται ότι θα βρίσκεται πάντα δίπλα τους, με πρωτοποριακά προγράμματα χρηματοδότησης, ειδικές τιμές, συνεχείς παροχές και υποστήριξη.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v