ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Εuropean Business Awards: Ελληνική εκπροσώπηση από την Mercedes

Η Mercedes-Benz Ελλάς διεκδικεί τη διάκριση Ruban d’Honneur στον διαγωνισμό Εuropean Business Awards. Διαβάστε τις δηλώσεις του Προέδρου της εταιρείας.

Εuropean Business Awards: Ελληνική εκπροσώπηση από την Mercedes

του Σπύρου Ρέκκα

Η Mercedes-Benz Ελλάς, η μόνη εταιρεία από τον κλάδο του αυτοκινήτου της χώρας μας, που επιλέχθηκε ως μία από τις πενήντα καλύτερες εταιρείες στην Ελλάδα και τις 527 της Ευρώπης, πλέον διεκδικεί τη διάκριση Ruban d’Honneur στην επόμενη φάση του διαγωνισμού, τον Απρίλιο του 2014.

«Είμαστε υπερήφανοι που θα εκπροσωπήσουμε την Ελλάδα σε έναν τόσο δύσκολο και απαιτητικό «αγώνα δρόμου» όπως συνηθίζουμε να λέμε στον κόσμο του αυτοκινήτου», δήλωσε ο κ. Γιάννης Καλλίγερος, Πρόεδρος και ∆ιευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας και συνέχισε: «Η Mercedes-Benz Ελλάς είναι 100% θυγατρική του Ομίλου Daimler AG, και ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1982, έχοντας την ευθύνη της γενικής εισαγωγής επιβατηγών και επαγγελματικών αυτοκινήτων Mercedes- Benz & smart στη χώρα μας. Εκτός από τους επιχειρηματικούς μας στόχους, σκοπός μας είναι να επιστρέφουμε μέρος των κερδών μας στην κοινωνία και να συμπεριφερόμαστε ως ένας κοινωνικά υπεύθυνος πολίτης».

Ο θεσμός των European Business Awards (ΕΒΑ) είναι ένα ανεξάρτητο πρόγραμμα βράβευσης, σχεδιασμένος να αναγνωρίσει την αριστεία, τις βέλτιστες πρακτικές και την πρωτοπορία στην ευρωπαϊκή επιχειρηματική κοινότητα. Βραβεία έχουν απονεμηθεί στις πιο πετυχημένες ευρωπαϊκές επιχειρήσεις με βάση τρία κριτήρια: την καινοτομία, την επιχειρηματική υπεροχή και την αειφορία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

SPONSORED LINKS

"Ποιος είπε ότι δεν έχουν φτιαχτεί ακόμα μηχανές του χρόνου; Ήδη υπάρχουν. Λέγονται βιβλία."

Robert Benchley, Αμερικανός αρθρογράφος

 • 532 — Καταστέλλεται η Στάση του Νίκα.
  1823 — Το Ναύπλιο ορίζεται έδρα της ελληνικής κυβέρνησης.
  1896 — Γίνεται η παρουσίαση της πρώτης μηχανής ακτινών Χ στη Νέα Υόρκη.
  1923 — Η Ελλάδα γίνεται η τελευταία χώρα που υιοθετεί το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Τίθεται σε ισχύ την 16η Φεβρουαρίου, η οποία γίνεται η 1η Μαρτίου με το νέο ημερολόγιο.
  1965 — Η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ παντρεύονται στους Δελφούς.
  1996 — Ο Κώστας Σημίτης εκλέγεται πρωθυπουργός, με 86 έναντι 75 ψήφους του Άκη Τσοχατζόπουλου, στο δεύτερο γύρο της ψηφοφορίας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ.

© 2002-2022 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v