ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η Nissan αποκαλύπτει τα μυστικά της ηλεκτροκίνησης

Οι ειδικοί της Nissan βοηθούν τους οδηγούς να “περιηγηθούν” εύκολα στις διαθέσιμες επιλογές της ηλεκτροκίνησης.

Η Nissan αποκαλύπτει τα μυστικά της ηλεκτροκίνησης

Η αγορά ενός νέου αυτοκινήτου μπορεί να είναι μια πολυδιάστατη εμπειρία, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για τις διάφορες “εξηλεκτρισμένες” επιλογές του συστήματος μετάδοσης κίνησης.

Όλες οι διαφορετικές πτυχές που πρέπει να ληφθούν υπόψη, καθιστούν δύσκολη τη διαμόρφωση μιας εμπεριστατωμένης απόφασης.

Για να διευκολυνθεί αυτή η διαδικασία, οι ειδικοί της Nissan ανέλαβαν να απομυθοποιήσουν την τεχνολογία των συστημάτων μετάδοσης κίνησης και να επιτρέψουν στους οδηγούς να “περιηγηθούν” εύκολα στις διαθέσιμες επιλογές.

Ο Jérôme Grigny (Regional Product Manager για το JUKE στην Nissan Automotive Europe), ο Daniel Connelly (Marketability Engineer e-POWER του NTCE) και ο Frédéric Delmotte (Product Manager για το Ariya της Nissan AMIEO) μοιράζονται πληροφορίες για τα βασικά χαρακτηριστικά του υβριδικού, του e-POWER και των ηλεκτροκινητήρων:Η Clíodhna Lyons, Διευθύντρια Στρατηγικής και Σχεδιασμού Προϊόντων στην Nissan AMIEO, εμβαθύνει στην γενική στρατηγική της Nissan για το σύστημα μετάδοσης κίνησης που υποστηρίζει μια ποικιλία οδηγικών προφίλ και τρόπου ζωής. Οι οδηγοί είναι έτοιμοι για μια καλύτερη και πιο βιώσιμη οδηγική εμπειρία, γι' αυτό και η Nissan εισάγει ένα άλλο επίπεδο ηλεκτροκίνητων συνόλων  για να κάνει την αλλαγή πιο εφικτή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Το σεξ χωρίς έρωτα δεν είναι πάντα γελοίο. Αλλά είναι πολύ πιο γελοίος ο έρωτας χωρίς σεξ."

Βολίνσκι, Γάλλος σκιτσογράφος

  • 48 π.Χ. - Ο Ιούλιος Καίσαρας νικά τον Πομπήιο στην μάχη των Φαρσάλων.
    378 - Μάχη της Αδριανούπολης: Ο Ρωμαϊκός στρατός υπό τον Αυτοκράτορα Ουάλη ηττάται από τους Βισιγότθους. Ο Ουάλης σκοτώνεται μαζί με τα 2/3 του στρατού του.
    1945 - Η δεύτερη ατομική βόμβα πέφτει στο Ναγκασάκι

© 2002-2022 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v