Οικονομικές τηλεοράσεις με λιγότερα από 320 ευρώ

Ίσως ήρθε η ώρα να ανακυκλώσεις τον αποκωδικοποιητή και να πάρεις μία τηλεόραση με εγκατεστημένο Netflix και Youtube.
Οικονομικές τηλεοράσεις με λιγότερα από 320 ευρώ
Δεν λέμε, ωραία η βίντατζ τηλεορασούλα που πιάνει χώρο μισής τραπεζαρίας, ωραίος και εκείνος ο αποκωδικοποιητής που το τηλεχειριστήριό του πιάνει με το τρίτο πάτημα, αλλά μάλλον ήρθε η ώρα να αποδεχθείς ότι έχουμε αλλάξει χιλιετία και να αγκαλιάσεις λίγο την τεχνολογία. Οι νέες τηλεοράσεις έχουν πεντακάθαρη εικόνα και οριακά είναι σαν να βλέπεις τους ανθρώπους που απεικονίζουν μπροστά σου. Και υπάρχουν και σε καλές τιμές.

Samsung T4302 Smart TV, 32’’ (243 ευρώ)

Η HD Smart τηλεόραση Samsung UE32T4302, διαθέτει High Dynamic Range, που σημαίνει ότι αυξάνει το επίπεδο φωτισμού της τηλεόρασης ώστε να μπορείς να απολαύσεις μια ευρεία παλέτα χρωμάτων, τεχνολογία PurColor για βέλτιστη απόδοση εικόνας, συνδέεται με Alexa και Google Assistant αλλά και με το Airplay 2 για να αναπαράγεις βίντεο και τραγούδια από τις Mac συσκευές σου με ένα κλικ στην οθόνη της τηλεόρασης σου.

Hisense LED 4K, 43’’ (319 ευρώ)

Με υπέροχη εικόνα 4Κ (3840x2160) και τεχνολογία HDR10+ για να βιώσεις εξαιρετική αντίθεση και ρεαλιστικά χρώματα αυτή η smart τηλεόραση θα σε συναρπάσει. Διαθέτει δυνατό και καθαρό ήχο DTS Studio Sound, για ακουστική που προσφέρει μία ολοκληρωμένη εμπειρία θέασης. Υποστηρίζει ασύρματη συνδεσιμότητα Bluetooth, ενώ μέσω του Anyview Cast μπορείς να προβάλλεις το αγαπημένο σου περιεχόμενο από τη φορητή συσκευή σου, στη μεγάλη οθόνη της τηλεόρασής σου, έως και να ελέγξεις απομακρυσμένα τις λειτουργίες της μέσω του smart phone σου.

LG Smart Τηλεόραση LED HD Ready 32’’ (269 ευρώ)

Με τέσσερις γρήγορους, ακριβείς επεξεργαστές οι οποίοι εξαλείφουν τον θόρυβο και δημιουργούν δυναμικότερα χρώματα και αντίθεση, σίγουρα θα έχεις μία απίστευτη εμπειρία θέασης. Με το Active HDR θα βελτιστοποιείται κάθε σκηνή, αποδίδοντας την παραμικρή λεπτομέρεια με πλούσια χρώματα. Το πρότυπο πολλαπλού HDR, συμπεριλαμβανομένων των HDR10 και HLG, σε συνδυασμό με την τεχνολογία δυναμικής προσαρμογής ανά σκηνή της LG, σου δίνει τη δυνατότητα να απολαμβάνεις οποιοδήποτε βίντεο σε εκπληκτική ποιότητα HDR. Από την άλλη το Virtual Surround Plu θα γεμίσει τον χώρο με πλούσιο και πολυδιάστατο ήχο μέσα από τα ενσωματωμένα ηχεία της τηλεόρασής σου. Τέλος, με την τεχνολογία LG ThinQ AI, θα ανοίξεις διάλογο με την τηλεόρασή σου (ιδανικό για το ενδεχόμενο καραντίνας) και βάσει του ιστορικού σου θα σου προτείνει ταινίες και σειρές να δεις.

Panasonic Smart Τηλεόραση LED Full HD, 32’’ (258 ευρώ) 

Η ελκυστική μεταλλική σχεδίαση της Smart TV της σειράς JS360 είναι γεμάτη με χρήσιμα χαρακτηριστικά. Το ενσωματωμένο Wi-Fi συνδέεται γρήγορα στο Διαδίκτυο για αναπαραγωγή Νetflix, YouTube και άλλων υπηρεσιών. Είναι συμβατό με δημοφιλείς φωνητικούς βοηθούς. Μπορείς ακόμη και να αναπαράγεις τα δικά σου βίντεο χρησιμοποιώντας το USB Media Player. Η συμβατότητα με HDR εξασφαλίζει μια εικόνα με υψηλή αντίθεση. Τα μοντέλα της σειράς JS360 λειτουργούν με Ok Google ή Alexa για εξ αποστάσεως έλεγχο. Άλλαξε κανάλια, ρύθμισε την ένταση ή ενεργοποίησε ή απενεργοποίησε τη λειτουργία μόνο με τη φωνή σου. Ιδανικό για όταν παρακολουθείς τηλεόραση ενώ μαγειρεύεις και όταν είσαι απασχολημένος.

Toshiba Smart Τηλεόραση LED 4K, 43’’ (299 ευρώ)

Πρόκειται για μία πανέμορφη τηλεόραση, στην οποία θα είσαι σε θέση να απολαύσεις το αγαπημένο σου περιεχόμενο, από αθλητικές μεταδόσεις, ταινίες και τηλεοπτικές σειρές έως gaming, με πρωτόγνωρη άνεση και σε υψηλή ανάλυση 4Κ (3840x2160). Επιπλέον, υποστηρίζει HDR10 για εξαιρετική αντίθεση και ζωντανά ρεαλιστικά χρώματα, ενώ η τεχνολογία Dolby Vision HDR προσφέρει τη φωτεινότητα που ονειρευόσουν, προσαρμόζοντάς την ανάλογα στο συμβατό περιεχόμενο που έχετε επιλέξει να παρακολουθήσετε. Με λειτουργικό σύστημα Android TV και δυνατότητα φωνητικών εντολών μέσω Google Assistant και Alexa, ενσωματωμένο Chromecast, 4K UHD HDR, Dolby Vision HDR και πρόσβαση στο Google Play Store, για να παρακολουθείς το αγαπημένο σου περιεχόμενο από όποια εφαρμογή επιθυμείς.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v