Βελτιώνεται η απόδοση της Nissan

Η οικονομική απόδοση της Nissan τον Απρίλιο και το Μάιο ήταν καλύτερη από το αναμενόμενο, δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλός της.
Βελτιώνεται η απόδοση της Nissan
Η οικονομική απόδοση της Nissan τον Απρίλιο και το Μάιο ήταν καλύτερη από το αναμενόμενο, δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Nissan, Makoto Uchida, στην ετήσια γενική συνέλευση.

Η ανακοίνωση προς τους μετόχους πραγματοποιήθηκε μετά την πρόβλεψη της αυτοκινητοβιομηχανίας τον περασμένο μήνα ότι οι πωλήσεις της θα κινούνταν ανοδικά ακόμη και για τη χρήση που ξεκίνησε την 1η Απριλίου.

"Βλέπουμε ήδη σημάδια ανάκαμψης", δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Nissan. "Χάρη στα ισχυρά αποτελέσματα των συνεχιζόμενων προσπαθειών μας κατά το παρελθόν έτος, η απόδοση της Nissan για τον Απρίλιο και τον Μάιο είναι καλύτερη από το σχέδιό μας."

Η παγκόσμια ομάδα της Nissan «κάνει ό, τι μπορεί» για να αποφύγει τις απώλειες τριών συνεχόμενων ετών, είπε ο Uchida.

Η Nissan, όπως και άλλες αυτοκινητοβιομηχανίες, έκανε προσαρμογές στην παραγωγή λόγω της παγκόσμιας μείωσης της προσφοράς τσιπ.

"Καθώς δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στις τάσεις της αγοράς και προσαρμόζουμε την παραγωγή μοντέλων, ελαχιστοποιούμε την αρνητική επίδραση του ζητήματος της προσφοράς ημιαγωγών στο ποσοστό χρησιμοποίησης των εγκαταστάσεων", δήλωσε ο Uchida.

Πρόσθεσε ότι η εταιρεία προσπαθούσε να αντισταθμίσει την απώλεια παραγωγής εντός του οικονομικού έτους και να αναλάβει δράση για να εξασφαλίσει σταθερότητα στην προμήθεια ανταλλακτικών της.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v