Από 25.180 ευρώ το νέο Suzuki Swace

H Suzuki παρουσιάζει ένα ελκυστικό Station Wagon με αυτόματο κιβώτιο, υβριδικό, και χωρίς τέλη κυκλοφορίας.
Από 25.180 ευρώ το νέο Suzuki Swace

H Suzuki, λανσάρει το νέο Suzuki Swace, ένα υβριδικό sport hatchback που συμβάλλει σημαντικά στο περιβαλλοντικό όραμα της μάρκας.

Εξοπλίζεται με προηγμένο υβριδικό σύστημα, το οποίο απαρτίζεται από τον ηλεκτροκινητήρα και τον κινητήρα που συνεργάζονται ανάλογα με τις οδηγικές συνθήκες για να μειωθεί η κατανάλωση καύσιμου και των ρύπων.

Τα βασικά στοιχεία του νέου Suzuki Swace:

-        Υψηλές επιδόσεις από την συνέργεια του τετρακύλινδρου κινητήρα 1.8 απόδοσης 98 ίππων και του ηλεκτροκινητήρα  72 ίππων. Το θερμικό μοτέρ προσφέρει και 14,4 χλγμ. ροπή ενώ το ηλεκτρικό φθάνει άμεσα τα 16,4 χλγμ. ροπής. Aυτόματο κιβώτιο e-CVT.

-    Χαμηλή κατανάλωση καυσίμου από 4,4 λίτρα/100 χλμ. και χαμηλές εκπομπές ρύπων από 99 γραμ./χλμ. Μηδενικά τέλη κυκλοφορίας.

-    Το μήκους 4,65 μ. υβριδικό sport hatchback, κατατάσσεται στο D segment της αγοράς, προσφέρει υψηλά επίπεδα άνεσης, κατασκευάζεται στο Ηνωμένο Βασίλειο και διατίθεται σε δύο εκδόσεις.

  - Η ασφάλεια ενισχύεται με το πλήρες πρόγραμμα Suzuki Safety Support.

- Νέας γενιάς συστήματα infotainment.

Το μεγάλο άνοιγμα της μάσκας και o σχεδιασμός των προβολέων ομίχλης αποτελούν βασικά στοιχεία του Sport σχεδιασμού της μάρκας. Η κυψελωτή μάσκα πλαισιώνεται από προβολείς LED με λειτουργία BI-LED. Στην έκδοση GLX η μικρή και η μεγάλη σκάλα βρίσκονται σε μια λάμπα (BI-LED) για βέλτιστη ενεργειακή απόδοση κι ορατότητα. Ο «διπλού J» σχεδιασμός των φώτων ημέρας προσδίδει έναν επιβλητικό χαρακτήρα στο αυτοκίνητο.

Η καμπίνα διακρίνεται για τον κομψό σχεδιασμό της, την  εργονομία και την άνεση. Ο πίνακας οργάνων είναι σχεδιασμένος έτσι ώστε να δημιουργείται η αίσθηση ενός ενιαίου συνόλου που ξεκινά από το ταμπλό και επεκτείνεται μέχρι τα διακοσμητικά των θυρών.

Οι μαλακές επενδύσεις, οι σπορ διακοσμητικές πινελιές σε χρώμα ασημί ή χρωμίου και η προσοχή στις λεπτομέρειες, αποτυπώνουν την ανώτερη ποιότητα κατασκευής.



Χαρακτηριστικά όπως η οθόνη πολυμέσων 8 ιντσών, το ηλεκτρικό χειρόφρενο, η λειτουργία κλιματισμού S-FLOW και η δυνατότητα επαγωγικής φόρτισης κινητού, συμβάλουν στην αναβάθμιση του αυτοκινήτου.

Η οθόνη πολυμέσων 8 ιντσών βρίσκεται στο κέντρο της κονσόλας και περιλαμβάνει την οθόνη ενέργειας, Bluetooth, με χειριστήρια επάνω στο τιμόνι καθώς και δυνατότητα υποστήριξης Apple CarPlay για iPhone, αλλά και Android Auto και MirrorLink για συμβατά smartphones.

Η οθόνη πολλαπλών ενδείξεων 7 ιντσών στον πίνακα οργάνων μπορεί να ρυθμιστεί για προβολή αναλογικού ή ψηφιακού ταχύμετρου. Περιλαμβάνει λειτουργίες όπως, οδηγός οικονομικής επιτάχυνσης Eco Accelerator Guidance, ένδειξη Eco Score κ.α.

Επίσης, ανάλογα με το επιλεγμένο προφίλ οδήγησης (Normal, Eco, Sport) προσαρμόζεται αντίστοιχα και ο χρωματισμός της οθόνης.

Η τεχνολογία S-FLOW στον αυτόματο διζωνικό κλιματισμό μεγιστοποιεί την αίσθηση της άνεσης στην καμπίνα, εξοικονομώντας παράλληλα ενέργεια. Με τη χρήση αισθητήρων προσφέρει κλιματισμό μόνο στις θέσεις όπου υπάρχουν επιβάτες, περιορίζοντας έτσι την άσκοπη κατανάλωση ενέργειας. Η τεχνολογία S-FLOW λαμβάνει επίσης ενδείξεις τόσο της εσωτερικής και εξωτερικής θερμοκρασίας όσο και της ηλιακής ακτινοβολίας προκειμένου να επιτευχθεί η μέγιστη δυνατή απόδοση του κλιματισμού με την ελάχιστη δυνατή κατανάλωση ενέργειας. Η τεχνολογία αυτή προσφέρεται και στις 2 εκδόσεις του Swace.

H απόσταση μεταξύ των εμπρός και πίσω καθισμάτων είναι 928 χιλ. παρέχοντας ευρυχωρία και άνεση στους επιβαίνοντες.

Ο χώρος αποσκευών έχει χωρητικότητα 596 λίτρα, αυξάνεται στα 1.606 λίτρα με την αναδίπλωση των πίσω καθισμάτων.

Τιμές: 1.8 GL+ Hybrid 122 ίπποι, προς 25.180 ευρώ. 1.8L GLX Hybrid 122 p.s., 27.180 ευρώ.

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v