Αναβαθμίστηκε το MINI App

Το αναβαθμισμένο MINI App τρέχει σε λειτουργικά συστήματα iOS και Android και οι χρήστες μπορούν να το κατεβάσουν δωρεάν.
Αναβαθμίστηκε το MINI App
Το MINI App αποκτά νέες λειτουργίες και λανσάρεται σε νέες αγορές. Διαθέτει ειδική αρχιτεκτονική software που έχει εξελιχθεί εσωτερικά επιτρέπει την ταχεία ανάπτυξη νέου περιεχομένου και την επέκτασή του με γρήγορους ρυθμούς στις αγορές.

Την ταχεία προσθήκη νέου περιεχομένου και επέκτασή του MINI App σε περισσότερες αγορές υποστηρίζει μία καινοτόμα, επεκτεινόμενη (scalable) και παγκόσμια αρχιτεκτονική λογισμικού. Αυτή έχει αναπτυχθεί εσωτερικά από την BMW με χρήση του Flutter, μιας πλατφόρμας εξέλιξης διεπαφής χρήστη (UI development kit) ανοιχτού κώδικα από την Google για τη γλώσσα προγραμματισμού Dart. Η ομάδα προγραμματισμού Flutter/Dart του BMW Group είναι από τις παγκοσμίως μεγαλύτερες από αυτή της Google, με τη συμμετοχή συνολικά 300 εργαζομένων.

Νέα παγκόσμια διεπαφή

Το MINI App τρέχει σε λειτουργικά συστήματα iOS και Android και οι χρήστες μπορούν να το κατεβάσουν δωρεάν από το Apple App Store ή το Google Play Store. Λειτουργεί ως μία νέα παγκόσμια διεπαφή με το αυτοκίνητο, παρέχοντας πληροφορίες για την κατάσταση του αυτοκινήτου ανά πάσα στιγμή. Επίσης επιτρέπει απομακρυσμένο έλεγχο λειτουργιών, όπως εντοπισμός οχήματος και κλείδωμα/ξεκλείδωμα των θυρών.

Οι διευθύνσεις προορισμών μπορούν να αποστέλλονται από ένα smartphone απευθείας στο σύστημα πλοήγησης του οχήματος. Το νέο MINI App προσφέρει επίσης περισσότερες λειτουργίες για ηλεκτρικά οχήματα από όσες ο προκάτοχός του, το MINI Connected app. Για παράδειγμα, οι πελάτες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε λεπτομερείς πληροφορίες ως προς την ηλεκτρική αυτονομία του αυτοκινήτου, την κατάσταση και το ιστορικό φόρτισης. Οι λειτουργίες προγραμματισμού φόρτισης και κλιματισμού του app επιτρέπουν τη βελτιστοποίηση της διαδικασίας φόρτισης ορίζοντας χρονοθυρίδες και ώρες αναχώρησης. Επιπρόσθετα, η θερμοκρασία εσωτερικού μπορεί να ρυθμίζεται εκ των προτέρων μέσω της λειτουργίας pre-conditioning (με ενεργοποίηση της θέρμανσης το χειμώνα ή της ψύξης το καλοκαίρι, για παράδειγμα) για αύξηση των επιπέδων άνεσης.

Το MINI App θα αντικαταστήσει πλήρως το MINI Connected από τον Ιούλιο του 2021, αποτελώντας την τεχνολογικά άρτια πλατφόρμα του μέλλοντος. Η επεκτάσιμη παγκόσμια αρχιτεκτονική του θα υποστηρίξει μελλοντικές απαιτήσεις και θα αποτελεί έναν ζωτικό παράγοντα, επιτρέποντας την υλοποίηση νέων λειτουργιών και αιτημάτων των πελατών. Επιπλέον, αυτό θα προετοιμάσει το δρόμο για συνεχή εξέλιξη, με πολλαπλές αναβαθμίσεις κάθε χρόνο που θα επιτρέπουν τη συνεχή επέκταση της λειτουργικότητας. Η αρθρωτή φιλοσοφία της εφαρμογής έχει και άλλα πλεονεκτήματα - π.χ. η πλατφόρμα του app μπορεί να χρησιμοποιείται άμεσα για άλλες μάρκες BMW Group, ενώ το καθιστά συμβατό με ένα ευρύ φάσμα γλωσσών, υποδομών, και γενιών οχημάτων και ενσωματωμένων δικτύων.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v