Οδήγησε το αλλά θα το αγοράσεις ηλεκτρονικά

Η Polestar ανοίγει ένα νέο εκθεσιακό χώρο στο Λονδίνο όπου οι πελάτες μπορούν να δουν τα πιο πρόσφατα μοντέλα και να τα παραγγείλουν online.
Οδήγησε το αλλά θα το αγοράσεις ηλεκτρονικά

Η νέα εποχή στην αγορά των αυτοκινήτων ήρθε πιο γρήγορα λόγω της πανδημίας. Η ανάπτυξη των sites, των ηλεκτρονικών αγορών και κάθε ενέργειας που αφορά το αυτοκίνητο χτύπησε κόκκινο και όπως φαίνεται τώρα που ζούμε τις συνέπειες από το δεύτερο κύμα της πανδημίας, θα αυξηθεί και άλλο η ταχυτητα προς την υλοποίηση των προγραμμάτων που μέχρι πριν ένα χρόνο, τα θεωρούσαμε μελλοντικά πλάνα.

Η μεγάλη ανατροπή περιλαμβάνει και τις εκθέσεις αυτοκινήτων. Ο παραδοσιακός τρόπος αγοράς του αυτοκινήτου αλλάζει.

Η Polestar, αμιγώς ηλεκτρική αυτοκινητοβιομηχανία, θυγατρική της Volvo, αύριο ανοίγει ένα νέο εκθεσιακό χώρο, όπου το προσωπικό απαγορεύεται να πουλήσει αυτοκίνητα.



Στο νέο εκθεσιακό χώρο στο εμπορικό κέντρο Westfield στο Δυτικό Λονδίνο, οι πελάτες μπορούν να δουν τα πιο πρόσφατα μοντέλα, να διαμορφώσουν από την ηλεκτρονική πλατφόρμα το αυτοκίνητο που καλύπτει τις ανάγκες τους επιλέγοντας κάθε τι που υπάρχει στη σχετική λίστα και στη συνέχεια να κάνουν μια δοκιμή σε γειτονικούς δρόμους.

Η αποστολή του νέου εκθεσιακού χώρου ολοκληρώνεται με την δοκιμή. Απαγορεύεται στο προσωπικό να ξεκινήσει την παραγγελία του αυτοκινήτου ακόμη και αν εμφανιστεί ο πιο πλούσιος πελάτης που έχει το χρήμα στη βαλίτσα.

Όποιος πεισθεί για τα πλεονεκτήματα των νέων μοντέλων της Polestar, μπορεί να παραγγείλει το αυτοκίνητο του μόνο στο διαδίκτυο, αποτρέποντας το παζάρι των εμπόρων.

Ο συμπαγής εκθεσιακός χώρος σε στιλ μπουτίκ έχει αυτοκίνητα για να τα βλέπουν οι πελάτες, να κάθονται μέσα αλλά το προσωπικό δεν θα πιέζεται να ωθήσει τους πελάτες προς αυτοκίνητα που δεν ανταποκρίνονται ακριβώς στις ανάγκες ή τις επιθυμίες τους, προκειμένου να επιτύχουν μπόνους ή στόχους.

Το αμιγώς ηλεκτρικό Polestar 2 είναι διαθέσιμο για παραγγελία τώρα στο Ηνωμένο Βασίλειο με τιμή από 45.000 ευρώ, μετά την αφαίρεση της κρατικής επιχορήγησης 2.880 ευρώ.

Ανακοινώνοντας το άνοιγμα του πρώτου Polestar Space, η εταιρεία δήλωσε: Οι ειδικοί της Polestar, ενεργώντας ως πρεσβευτές της μάρκας χωρίς προμήθεια, θα συνεργαστούν και θα ενημερώσουν τους πελάτες για την εταιρεία και τα προϊόντα της.

Οι δοκιμές μπορούν να διεξαχθούν επιτόπου, η παράδοση του αυτοκινήτου θα προγραμματίζεται στο σπίτι ή στο γραφείο.



Τα οχήματα που εκτίθενται είναι φωτισμένα με ειδικό φωτισμό για να εξασφαλισθεί η λήψη φωτογραφιών υψηλών προδιαγραφών όπως στο στούντιο, χωρίς σκιές.

Η Polestar δήλωσαν ότι το Λονδίνο επιλέχθηκε για το πρώτο βρετανικό Polestar Space επειδή η μεγαλύτερη πόλη της χώρας φιλοξενεί εννέα εκατομμύρια κατοίκους, αλλά διπλάσιος αριθμός ατόμων επισκέπτονται την πρωτεύουσα κάθε χρόνο.

Το Westfield London επιλέχθηκε επειδή υποδέχεται 31 εκατομμύρια επισκέπτες λιανικής κάθε χρόνο, εκ των οποίων σχεδόν το 70% είναι γυναίκες και περισσότερο από το 80% ηλικίας μεταξύ 18 και 54 ετων.

Η Polestar λέει ότι είναι σε καλό δρόμο για να ανοίξει περισσότερα Polestar Space σε 40 παγκόσμια εμπορικά κέντρα και μητροπολιτικές πόλεις, πριν από το τέλος του έτους. Άλλες τοποθεσίες στο Ηνωμένο Βασίλειο - όπως το Μάντσεστερ, η Γλασκόβη και το Μπέρμιγχαμ - είναι πιθανοί υποψήφιοι να ακολουθήσουν αν και καμία δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί ούτε επιβεβαιωθεί.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v