ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η ΕΛΙΝΟΙΛ True Leader της ICAP για 6η συνεχόμενη χρονιά

Οι επιδόσεις της ΕΛΙΝΟΙΛ την οδήγησαν στην κατάκτηση μιας ακόμα τιμητικής διάκρισης στα βραβεία ICAP.

Η ΕΛΙΝΟΙΛ True Leader της ICAP για 6η συνεχόμενη χρονιά

Η ΕΛΙΝΟΙΛ, για έκτη συνεχόμενη χρονιά, έλαβε την τιμητική διάκριση True Leader στα βραβεία θεσμός της ICAP που απονεμήθηκαν την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου.

Επίτευγμα για το οποίο ελάχιστες εταιρείες έχουν διακριθεί μέχρι σήμερα. Ενάντια στην αβεβαιότητα και εν μέσω αρνητικών συγκυριών, οι επιδόσεις της ΕΛΙΝΟΙΛ την κατατάσσουν μεταξύ των λίγων εταιρειών οι οποίες για το 2018 κάλυπταν ταυτόχρονα τα πολλαπλά και δύσκολα κριτήρια που λαμβάνει υπ΄όψη της η ICAP, γι΄ αυτό και η διάκριση της ΕΛΙΝΟΙΛ έχει ιδιαίτερη σημασία.

Πιο συγκεκριμένα, όσον αφορά στις επιδόσεις του για το 2018, ο όμιλος της ΕΛΙΝΟΙΛ κατέλαβε την 95η θέση έναντι της 82ης θέσης του 2017 ως προς την κερδοφορία EBITDA, αύξησε το προσωπικό, βάσει τζίρου ήταν στις κορυφαίες θέσεις του κλάδου του και τέλος ξεχώρισε για το  υψηλό ICAP Credit Score (αξιολόγηση Πιστοληπτικής Ικανότητας).

Το βραβείο για λογαριασμό της ΕΛΙΝΟΙΛ, παρέλαβε ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Γιάννης Αληγιζάκης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Δεν υπάρχουν κόλπα στην απλή και καθαρή πίστη.
 
"

Γουίλιαμ Σαίξπηρ, 1564-1616

  • 1865 - Με Β.Δ. ο Ύμνος εις την Ελευθερίαν που γράφηκε από το Διονύσιο Σολωμό και μελοποιήθηκε από το Νικόλαο Μάντζαρο καθιερώνεται ως εθνικός ύμνος της Ελλάδας.
    1914 - Α' Παγκόσμιος Πόλεμος: Η Γερμανία εισβάλλει στο Βέλγιο. Ως απάντηση το Ηνωμένο Βασίλειο κηρύσσει τον πόλεμο κατά της Γερμανίας.
    1936 - Αρχίζει η περίοδος της δικτατορίας του Ιωάννη Μεταξά.

© 2002-2020 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2