Σούπερ ιδέες για να κάνετε δώρα στον παππού και τη γιαγιά

Μερικές όμορφες ιδέες για να κάνετε δώρα στον παππού και τη γιαγιά και να τους κάνετε να χαμογελάσουν.
Σούπερ ιδέες για να κάνετε δώρα στον παππού και τη γιαγιά
Ένα όμορφο σετ τσαγιού, για τα ήσυχα απογεύματά τους
Στο Tsai.gr θα βρείτε προσελάνινα σετ όπως αυτό εδώ στα 49,95€, καθώς και κάθε πιθανή ποικιλία και γεύση τσαγιού και βοτάνων.



Ένα εύκολο στη χρήση τάμπλετ, για να έχουν πρόσβαση στην τεχνολογία χωρίς να αγχωθούν
Δείτε για παράδειγμα αυτό εδώ που είναι οικονομικό (στα 79€), απλό στη χρήση, με αρκετά μεγάλη οθόνη και δύο κάμερες για να τους μάθετε τα… μυστικά των βίντεο κλήσεων ώστε να σας βλέπουν συχνότερα.

Εισιτήρια για μια κλασική θεατρική παράσταση ή μια ωραία κωμωδία
Το «Δείπνο Ηλιθίων» για παράδειγμα που παίζεται στο Θέατρο Κάππα είναι μια κλασική κωμωδία του Francis Veber που εκτιμάται από κάθε ηλικία (εισιτήρια 15-20€). 



Σύνεργα πλεξίματος για τη γιαγιά
Εδώ εντοπίσαμε αξεσουάρ για το πλέξιμο, όπως όμορφες βελονοθήκες, βιβλία για το πλέξιμο με εύκολα σχέδια, κουβαροθήκες, τσάντες για πλεκτά, που θα κάνουν χαρούμενη κάθε γιαγιά, σε τιμές από 10€.

Προσωποποιημένες κούπες για να σας θυμούνται
Αφήστε το μήνυμά σας ή τις φωτογραφίες σας πάνω σε αυτές τις κούπες για να σας θυμούνται κάθε φορά που πίνουν τον καφέ τους (από 10€).



Χειροποίητη πλεκτή κουβερτούλα για τα κρύα βράδια
Μια καλή, χειροποίητη πλεκτή κουβέρτα όπως αυτή θα τους κρατήσει ζεστούς στον καναπέ τα βράδια μέχρι να καλοκαιριάσει. 

Πικάπ και αγαπημένους ρετρό δίσκους
Στα Public εντοπίσαμε βίντατζ πικάπ (στα 129€) ενώ εκεί ή και σε άλλα καταστήματα ή παλαιοπωλεία στο Μοναστηράκι μπορείτε να βρείτε παλιούς δίσκους αγαπημένων τους καλλιτεχνών, για να τους χαρίσετε μια εμπειρία… μουσικής όπως παλιά. 



Ζωντανή μουσική στο σπίτι τους
Εκτός από το πικάπ, μπορείτε να τους χαρίσετε μία ακόμα πιο ευχάριστη μουσική εμπειρία. Να τους κανονίσετε μια όμορφη βραδιά με πιάνο και τραγούδια της νιότης τους ή ένα γεύμα για όλη την οικογένεια με μια κομπανία στο σαλόνι ή την αυλή σας. Δείτε εδώ πώς μπορείτε να βρείτε μουσικούς που έρχονται… κατ’ οίκον. 

Μια θεραπεία μασάζ για δύο
Πλέον στοιχίζουν λίγο, ενώ υπάρχουν ειδικές θεραπείες και τεχνικές για κάθε ηλικία. Η ρεφλεξολογία για παράδειγμα μπορεί να βοηθήσει με αρκετά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ηλικιωμένοι και στοιχίζει από 10€ το ημίωρο – δείτε μερικές επιλογές εδώ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v