Σούπερ ιδέες για γιορτινά δωράκια… εμπειρίες

Βαρεθήκατε τα κλασικά χριστουγεννιάτικα δωράκια; Έχουμε πέντε σούπερ ιδέες για να χαρίσετε... εμπειρίες που θα εκτιμηθούν πολύ περισσότερο.
Σούπερ ιδέες για γιορτινά δωράκια… εμπειρίες
Βαρεθήκατε να βλέπετε το ίδιο συγκαταβατικό χαμόγελο στα πρόσωπα φίλων και γνωστών που ανοίγουν το χριστουγεννιάτικο δωράκι τους για να αποκαλύψουν μέσα από το πακέτο το δισχιλιοστό πλεκτό κασκόλ ή το ίδιο χαριτωμένο πλην προβλέψιμο γιορτινό χιονανθρωπάκι; Σας νιώθουμε! Και έχουμε ωραιότατες ιδέες για σούπερ δωράκια… εμπειρίες, που φέτος θα κάνουν τη διαφορά, και θα χαρίσουν στους αγαπημένους σας ανθρώπους πολύ περισσότερη χαρά απ' ό,τι ένα ακόμα αντικείμενο. Έτοιμοι;

Οι γιορτές θέλουν θέατρο

Περισσότερες από 200 παραστάσεις παίζονται αυτή τη στιγμή στην Αθήνα, κι εμείς έχουμε συγκεντρώσει πολλές από τις καλύτερες στη στήλη του θεάτρου για να διαλέξετε και να… πάρετε: Κωμωδία; Δράμα; Σύγχρονο ελληνικό έργο; Κλασικούς (Τσέχοφ, Ίψεν, Σαίξπηρ και πάει λέγοντας); Επιλέγετε την παράσταση που πιστεύετε ότι θα αρέσει στον παραλήπτη του δώρου σας, κλείνετε εισιτήρια (κατά προτίμηση δύο, να πάτε μαζί), τυπώνετε και είστε έτοιμοι.

Είμαστε μακαρονάδες, τι να κάνουμε;

Το ιδανικό δώρο για τους μακαρονάδες της ζωής σας, σας προτείνει αυτές τις γιορτές η La Pasteria! Κάρτα δώρου αξίας 30€ ή 50€, για να χαρίσετε στους αγαπημένους σας ένα μοναδικό γαστρονομικό «ταξίδι» στην ιταλική κουζίνα, μέσα από πολύχρωμες εικόνες, μεθυστικά αρώματα, ζωηρούς ήχους και εκλεκτές γεύσεις, ώστε να ζήσουν τη δική τους #LaVitaPasteria!



Κάντε, λοιπόν, δώρο στους μακαρονολάτρες της ζωής σας την κάρτα δώρου –δηλαδή, το γεύμα– που θα τους χαρίσει την απόλυτη Ιταλική γαστρονομική εμπειρία στο ζεστό περιβάλλον της La Pasteria, ύστερα από το shopping, τη βόλτα ή το σινεμά, και να παρακολουθήσουν μέσα από την ανοιχτή κουζίνα τους chef της «εν δράσει» να ετοιμάζουν μοναδικές ιταλικές συνταγές γευστικών antipasti, pizza με αυθεντική ιταλική ζύμη, pasta, παραδοσιακών ριζότο και αυθεντικών ιταλικών dolci. Μάθετε περισσότερα εδώ.

She’s a model and she’s looking good…

Σε περίπτωση που δεν το έχετε ακούσει (πού ήσασταν τις τελευταίες μέρες;) οι μπαμπάδες της ηλεκτρονικής μουσικής, οι υπέροχοι Kraftwerk, ξανάρχονται στην Αθήνα το πρώτο Σάββατο του Μαρτίου, με ένα full 3D οπτικοακουστικό σόου που υπόσχεται να τρελάνει κόσμο –και να μας κάνει δώρο τα 3D γυαλιά με το σήμα της παγκόσμιας περιοδείας τους. Τα εισιτήρια κοστίζουν 37€, τα αγοράζετε από εδώ και κάνετε τους μουσικόφιλους της ζωής σας να ανυπομονούν για τον Μάρτιο.

Κρουαζιέρα (στους αιθέρες) θα σε πάω

Για τους ταξιδιάρηδες της ζωής σας, καλύτερο δώρο από ένα ταξίδι δεν υπάρχει. Μην ανησυχείτε, δεν θα σας βάλουμε να πληρώσετε πολλά. Οι low cost αεροπορικές έχουν πια καθιερώσει τα δωράκια-vouchers, που αγοράζουμε απευθείας από τα site τους για να τα κάνουμε δώρο.



Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να διαλέξετε το ποσό που επιθυμείτε να διαθέσετε (από 25€ ξεκινούν, για παράδειγμα, τα vouchers της Ryanair, ποσό αρκετό για μια πτήση μέχρι τη Ρώμη ή τη Βουδαπέστη) να γράψετε το προσωπικό σας μήνυμα, και να στείλετε το δωράκι σας με e-mail –ή να το εκτυπώσετε, αν θέλετε να το δώσετε σε έναν ωραίο φάκελο για έξτρα «χειροπιαστή» αίσθηση.

Χαρίστε… ευεξία

Ποιος δεν θα εκτιμούσε ένα χαλαρωτικό μασάζ, μια περιποίηση προσώπου και σώματος, ή ένα αναζωογονητικό χαμάμ; Χαρίστε στους αγαπημένους σας ένα ραντεβού ή μια συνεδρία σε ένα spa, ή ένα υπέροχο μασάζ σε ένα κέντρο ευεξίας κοντά τους, και θα σας ευγνωμονούν για πάντα. Εδώ έχουμε συγκεντρώσει μερικές από τις καλύτερες προσφορές για spa και μασάζ που «παίζουν» αυτή τη στιγμή στην Αθήνα. Κάντε κλικ στο site του κέντρου που θα επιλέξετε, για να δείτε πώς μπορείτε να προμηθευτείτε κάρτα δώρου, ή να κλείσετε ραντεβού.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v