ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΓΟΡΕΣ

Ποια Black Friday, έρχεται η Cyber Week

Μετά τις προσφορές της Black Friday, άλλο ένα ξενόφερτο έθιμο έρχεται να φέρει εκπτώσεις, αυτή τη φορά για αγορές μέσω internet. Μάθετε τα πάντα για την Cyber Week.

Ποια Black Friday, έρχεται η Cyber Week

Ως Cyber Monday ξεκίνησε από τις ΗΠΑ πριν από 12 χρόνια: Το νέο καταναλωτικό έθιμο που υιοθετείται πλέον και στην Ελλάδα αφορά επιπλέον εκπτώσεις μετά τις προσφορές της Black Friday, αυτή τη φορά στα ηλεκτρονικά καταστήματα.

Στην Αμερική «γιορτάζεται» την Δευτέρα μετά των Ευχαριστιών, ενώ στην Ελλάδα, ο Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου (GR.EC.A.) καθιέρωσε για πέμπτη χρονιά, ολόκληρη Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου, ήτοι Cyber Week από 1 ως 6 Δεκεμβρίου 2017.

Όπως αναφέρει ο Σύλλογος, στόχος της συγκεκριμένης δράσης είναι αφενός η προτροπή του καταναλωτικού κοινού να ψωνίσει διαδικτυακά και αφετέρου η εκπαίδευση και ενημέρωσή του στη διαδικασία της online αγοράς και των πλεονεκτημάτων που αυτή έχει.

Για τη διευκόλυνση των καταναλωτών, ο GR.EC.A. θα δώσει στη δημοσιότητα επίσημη λίστα με τα ηλεκτρονικά καταστήματα που θα ενημερώσουν για τη συμμετοχή τους στην Εβδομάδα με αξιόλογες προσφορές, οι οποίες έφτασαν έως και το 70% το 2016. Στη εν λόγω λίστα συμμετείχαν μεγάλα brands όπως για παράδειγμα Media Markt, Public, MyShoe, Intersport, You, Viva, Travelplanet24, Pharmacy295, Kafkas, Maison Marasil, και πάρα πολλά άλλα ακόμα. Σημαντική ήταν επίσης και η συμβολή των μηχανών σύγκρισης τιμών Skroutz.gr και BestPrice.gr στην προβολή των προσφορών.

Πέρα από την Cyber Week, όμως, τα περισσότερα καταστήματα που συμμετείχαν στην Black Friday, έχουν προσφορές στα e-shop τους και σήμερα, Cyber Δευτέρα 27 Νοεμβρίου.

Η λίστα των καταστημάτων που θα συμμετάσχουν στην Cyber Week θα αναρτηθεί εδώ.

SPONSORED LINKS

"Όσο συνεχίζεις να γεννιέσαι, δεν πειράζει να πεθαίνεις και καμιά φορά."

Orson Scott Card, Αμερικανός συγγραφέας επιστ. φαντασίας

  • 1920 - Ψηφίζεται η 19η Αναθεώρηση του Συντάγματος των Η.Π.Α., η οποία παραχωρεί δικαίωμα ψήφου στις γυναίκες.
    1928 - Μεγάλη επιδημία δάγκειου πυρετού μαστίζει την Ελλάδα. Καταμετρήθηκαν 16 θάνατοι ανά 24ωρο
    1941 - Ο Αδόλφος Χίτλερ ανακαλεί την ευθανασία όσων πάσχουν από πνευματικά νοσήματα και αναπηρίες
    1960 - Κυκλοφορεί το πρώτο αντισυλληπτικό χάπι
    1991 - Ο Πρόεδρος της ΕΣΣΔ, Μιχαήλ Γκορμπατσώφ, «φυλακίζεται» στο σπίτι του από πραξικοπηματίες

© 2002-2018 MEDIA2DAY