ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΓΟΡΕΣ

Παζάρι αντίκας στο Θησείο αυτό το Σαββατοκύριακο

Σε ένα… κυνήγι αντικών, με πολλά και ενδιαφέροντα happenings, μας προσκαλεί αυτό το Σαββατοκύριακο το Σωματείο Αρχαιοπωλών και Εμπόρων Έργων Τέχνης.

Παζάρι αντίκας στο Θησείο αυτό το Σαββατοκύριακο

Tο Σωματείο Αρχαιοπωλών και Εμπόρων Έργων Τέχνης της Ελλάδος διοργανώνει την Παρασκευή 8, το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Απριλίου το 10ο Παζάρι Αντίκας στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελίνα (Εργοστάσιο Πουλοπούλου - Ηρακλειδών 66 & Θεσσαλονίκης στο Θησείο).

Έπιπλα, πορσελάνες, ασημικά, γκραβούρες, πίνακες, ξυλόγλυπτα, αντικείμενα παραδοσιακής και σύγχρονης τέχνης και κάθε είδους μικροαντικείμενα, επιλεγμένα με κριτήριο την υψηλή ποιότητα και αυθεντικότητα, θα διατίθενται σε τιμές παζαριού, προσφέροντας έτσι τη δυνατότητα σε όλους τους επισκέπτες κάθε ηλικίας και αγοραστικής δύναμης, να εμπλουτίσουν τις συλλογές τους με ό,τι καλύτερο διατίθεται στην αγορά.

Στον ίδιο χώρο, τα μέλη του Σωματείου με την υποστήριξη του Πολιτισμικού Οργανισμού του Δήμου Αθηναίων, παρουσιάζουν παράλληλη θεματική έκθεση έργων και αντικειμένων με τίτλο "To οδοιπορικό της Sπείρας στην παλιά Αθήνα".

Θα εκτεθούν αντικείμενα τέχνης από μέλη του Σωματείου μας, από τον 6ο αιώνα π.Χ. μέχρι σήμερα, ενώ η βραβευμένη εικαστικός Μαρία Παπαδημητρίου θα συμμετέχει με το έργο «the Roma – coat». Παράλληλα το Εργαστήρι Ειδικής Αγωγής “Μαργαρίτα” θα παρουσιάσει μια δημιουργία των μαθητών της από papier mâche.

Τα εγκαίνια της έκθεσης πραγματοποιούνται την Παρασκευή 8 Απριλίου 2016 στις 20:00, από τον Πρόεδρο του ΟΠΑΝΔΑ κ. Χρήστο Τεντόμα. Θα ακολουθήσει στιγμιότυπο από το θεατρικό έργο «Τερεζίν», σε σκηνοθεσία της Δήμητρας Χατούπη.

Η Σπείρα είναι ένα από τα αρχαιότερα σύμβολα που χρησιμοποιείται από την παλαιολιθική εποχή μέχρι σήμερα στον Ελλαδικό χώρο. Αυτό το περίπλοκο αλλά πανίσχυρο σύμβολο το συναντάμε παντού, σε κάθε μορφή τέχνης αλλά και ως αντικείμενο της καθημερινής μας ζωής.

Ώρες λειτουργίας παζαριού την Παρασκευή 6 το απόγευμα με 10 το βράδυ
το Σάββατο 10 το πρωί με 10 το βράδυ και την Κυριακή 10 το πρωί με 8 το βράδυ
Η είσοδος είναι ελεύθερη. Πληροφορίες : 210 3622970, www.hada.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

SPONSORED LINKS

"Γιατί η ζωή επιμένει να μου δίνει μαθήματα που δεν έχω καμιά διάθεση να μάθω;"

Ashleigh Brilliant, Βρετανός σκιτσογράφος & γνωμικογράφος

  • 1893 - Εγκαινιάζεται η Διώρυγα της Κορίνθου.

© 2002-2021 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2