Σκιά στην παραλία: 5 δροσερές αγορές

Σας βάρεσε ο ήλιος ντάλα στην παραλία και θέλετε λίγη σκιά; Ιδού πέντε τέντες για κάθε budget που θα σας προσφέρουν προστασία και δροσιά.
Σκιά στην παραλία: 5 δροσερές αγορές
Ο ήλιος δείχνει τα δόντια του στην παραλία και εσείς δεν είστε διατεθειμένοι να δώσετε 7 (το λιγότερο) ευρώ για να κάτσετε αναπαυτικά σε ξαπλώστρα με ομπρέλα. Τι εναλλακτική έχετε όμως προκειμένου να μην σας βαρέσει… κατακούτελα;

Σκιάστρα παραλίας είναι η απάντηση και η εύρεσή τους είναι ιδιαίτερα εύκολη. Θα τα βρείτε σε καταστήματα με είδη κάμπινγκ- και όχι μόνο – σε τιμές που καλύπτουν κάθε βαλάντιο και κάθε απαίτηση.

Δείτε παρακάτω μερικές αξιόπιστες επιλογές.

Terra Nation HareKohu

Διαθέτει αυτόματο μηχανισμό για άνοιγμα και κλείσιμο ώστε να μην κουνήσετε δαχτυλάκι, μεγάλα παράθυρα με σίτα για εξαερισμό, εξωτερικό αντηλιακό κάλυμμα, θήκες για να βάλετε το κινητό σας ή άλλα αντικείμενα, εξωτερικές θήκες για έξτρα σταθερότητα, πασαλάκια και αναδιπλούμενο δάπεδο μεγάλης επιφάνειας για περισσότερη άνεση. Παρέχει σκίαση για δύο άτομα. Τιμή: 71€ από εδώ.

Hupa Beach Tent

Απλή τέντα τύπου igloo και διαστάσεων 135 x 265 x 130, για δύο άτομα, Διαθέτει τρεις μπανέλες στήριξης, αντηλιακό πανί και δάπεδο, ενώ βγαίνει σε δύο χρώματα: πράσινο και ασημί. Τιμή: 19€ από εδώ.

Panda Miami

Έχει διαστάσεις 215 x 215 x 160, είναι ιδανική για δύο άτομα και μεγάλο πλεονέκτημά της είναι ο μικρός της όγκος και το ελαφρύ βάρος. Το ύφασμα είναι ανθεκτικό Polyester, ενώ διαθέτει δύο μεγάλα ανοίγματα αριστερά και δεξιά για ικανοποιητικό αερισμό. Τιμή: 17€ από εδώ.

Camptown Click Shelter

Στήνεται αυτόματα σε 50 δευτερόλεπτα, χάρη στο σύστημα One Touch και παρέχει άφθονη δροσιά χάρη στην περιμετρική της σίτα. Έχει τρία παράθυρα και το μπροστά μέρος κλείνει με βέλκρο. Σε διαστάσεις 240 x 160 + 120 x 135 χωράει άνετα τρία άτομα, ενώ το πάτωμα μπορεί να μετατραπεί και σε πόρτα για περισσότερη ιδιωτικότητα. Τιμή: 110€ από εδώ.

Ομπρελοτέντα New Camp Isola
Συνδυάζει την ευκολία μιας ομπρέλας, με την αντοχή στον αέρα και την μικρή συσκευασία μεταφοράς μιας τέντας. Είναι ιδανικό για δύο άτομα και ανοίγει και κλείνει με μία κίνηση, όπως ακριβώς μια ομπρέλα βροχής. Διαθέτει δύο παράθυρα με φερμουάρ και σταθερό αεραγωγό, καθώς επίσης και τσέπες στο πλάι για αποθήκευση μικροαντικειμένων. Το κορδόνι ανοίγματος ασφαλίζει με Velcro και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν κρεμάστρα. Τιμή: 26€ από εδώ.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v