Αξεσουάρ παραλίας: 10+1 καλοκαιρινές αγορές

Υπάρχουν μερικά αντικείμενα τα οποία δεν θα πρέπει να λείπουν από την καλοκαιρινή μας τσάντα. Δείτε δέκα αξεσουάρ για τις… παραλιακές εξορμήσεις.
Αξεσουάρ παραλίας: 10+1 καλοκαιρινές αγορές
Βουτιές, ηλιοθεραπεία, άραγμα κάτω από την ομπρέλα, μουσική, μπύρα, ρακέτες. Η ζωή είναι ωραία στην… παραλία, αρκεί να έχουμε μαζί μας όλα εκείνα τα απαραίτητα αξεσουάρ τα οποία θα μας κάνουν να νοιώσουμε άνετα στην άμμο. Ποια είναι αυτά;

Ψυγειάκι/θερμοθήκη

Ένα ψυγειάκι ή μια ατομική θερμοθήκη είναι απαραίτητα για να κρατήσετε κρύα τα νερά/ροφήματα/ αναψυκτικά σας στο λιοπύρι για όσο παραμείνετε στην παραλία. Κυκλοφορούν σε διάφορα μεγέθη, όμως προτείνουμε να πάρετε εκείνο το οποίο δεν θα σας κάνει να βλαστημάτε την ώρα και την στιγμή που το κουβαλήσατε και σας έφυγε η μέση. Δοκιμασμένη επιλογή, αυτό εδώ της Camping Gaz στα 24,50€. Αν δεν θέλετε κουβαλάτε ψυγειάκι στην παραλία, καλή εναλλακτική είναι και η θερμοθήκες, όπως αυτή εδώ στα 3,5€.

Αντηλιακό

Απολύτως απαραίτητο αξεσουάρ το οποίο δεν πρέπει να λείπει από καμία τσάντα παραλίας, αφού ο ήλιος τα τελευταία χρόνια έχει γίνει πιο επικίνδυνος από ποτέ. Δείτε εδώ ποιο είναι κατάλληλο για την επιδερμίδα σας και ποιες είναι οι κορυφαίες αγορές αυτήν την περίοδο.

Καπέλο

Εξίσου απαραίτητο με το αντηλιακό, το καπέλο σας γλιτώνει από την ταλαιπωρία της ηλίασης ενώ προσθέτει και στιλ (κυρίως για τις γυναίκες) στις καλοκαιρινές σας εμφανίσεις. Σταθερή αξία και πάντα στην μόδα τα μεγάλα ψάθινα καπέλα όπως αυτό της φωτογραφίας (Accessorize), ενώ για τους άντρες μια καλή και στιλάτη επιλογή είναι τα Panama Hats όπως αυτό ή τα κλασσικά τζόκεϊ όπως αυτό.

Στρώμα/ξαπλώστρα

Μετά από λίγη ώρα ξάπλας στην άμμο, όπως και να το κάνεις… πιάνεσαι. Από την άλλη, δεν θες να κουβαλάς και καρεκλάκια. Την λύση δίνει μια πτυσσόμενη ξαπλώστρα-καρέκλα, η οποία παίζει τον ρόλο ψάθας (αλλά με γέμιση στο εσωτερικό της για μεγαλύτερη άνεση), η πλάτη της οποίας ανασηκώνεται και ρυθμίζεται με 2 ιμάντες για να νιώθετε πως κάθεστε σε ξαπλώστρα. Δείτε εδώ μια ενδεικτική αγορά.

Ρακέτες

Παραλία χωρίς ρακέτες γίνεται; Στα Intersport βρήκαμε μεγάλη ποικιλία σε ξύλινες ρακέτες θαλάσσης, χειροποίητες και σε διάφορα μεγέθη και βάρη για να ανταποκρίνονται στις… δυνάμεις σας. Εκεί θα βρείτε ακόμα μπαλάκια, καθώς και διάφορα άλλα παιχνίδια για την παραλία. Οι τιμές τους ξεκινούν από 15€.

Τραπεζάκι ομπρέλας

Πήρατε τους παγωμένους καφέδες σας στην παραλία. Στρώσατε τις πετσέτες σας, ανοίξατε και την ομπρελίτσα σας για να μη σας «φάει» ο ήλιος και «χώσατε» τους καφέδες στην άμμο. Αποτέλεσμα; Σε λιγότερο από πέντε λεπτά οι καφέδες έγιναν ζεστά ροφήματα. Λύστε το πρόβλημα με αυτό το άκρως πρακτικό τραπεζάκι, το οποίο στηρίζεται στο κοντάρι της ομπρέλας και διαθέτει δύο θήκες, για ποτήρι ή μπουκάλι. Το βρήκαμε με 5€ από εδώ

iPod shuffle

Οποιαδήποτε συσκευή αναπαραγωγής μουσικής είναι χρήσιμη στην παραλία, σε περίπτωση που θέλετε να «προστατευτείτε» από τις φωνές των γύρω σας και να βυθιστείτε στον δικό σας κόσμο. Ιδανική αγορά για εμάς, ένα ipod Shuffle. Το θαυματουργό μικρό της Apple διαθέτει ευρύχωρο pad ελέγχου για εύκολη επιλογή τραγουδιών, κουμπί voice over για να ακούσετε τον τίτλο του τραγουδιού ή το όνομα της playlist, 2GB αποθηκευτικού χώρου και μόλις 31 χιλιοστά πλάτος. Το βρήκαμε με 53€ από εδώ.

Αντικουνουπικό βραχιόλι

Aν σκοπεύετε να κάτσετε μετά την δύση του ήλιου στην παραλία, είναι σίγουρο ότι κάποια στιγμή θα σας έρθουν επισκέψεις με… προβοσκίδα. Προστατευτείτε λοιπόν από τους ενοχλητικούς επισκέπτες, τα κουνούπια, φορώντας ένα αντικουνουπικό βραχιόλι στον χέρι ή στον αστράγαλο όπως αυτό εδώ, το οποίο κοστίζει 12€.




Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v