Δέκα δώρα για τον Νίκο και την Νίκη μέχρι 60€

Δεν ξέρετε τι δώρο να αγοράσετε στους αγαπημένους σας εορτάζοντες ανήμερα του Αγίου Νικολάου; Κανένα πρόβλημα. Προτείνουμε δέκα επιλογές γένους… αρσενικού ή θηλυκού για τους Νίκους και τις Νικολέτες της καρδιάς μας, με λιγότερα από 60€.
Δέκα δώρα για τον Νίκο και την Νίκη μέχρι 60€
«Ο Νικόλας χαρακτηρίζεται για την γενναιοδωρία του, την απλοχεριά του και είναι πρόσχαρος και μεγαλόψυχος. Συνήθως είναι το αγαπημένο παιδί της οικογένειας, λόγω της καλής του καρδιάς. Είναι πολύ τρυφερός και μιλάει πάντα ήρεμα και γλυκά», διαβάζουμε στην ονοματολογία του Νικόλα στο Διαδίκτυο.

«Ήρεμος άνθρωπος με κατανόηση και ισορροπημένες απόψεις για τη ζωή. Μπορεί να συζήσει εύκολα, χωρίς παραξενιές με κάποιον. Ευχαριστιέται τις χαρές που τις προσφέρει η ζωή», διαβάζουμε στην ονοματολογία της Νίκης.

Δεν γνωρίζουμε κατά πόσο οι αγαπημένοι σας εορτάζοντες ταιριάζουν ή όχι στις παραπάνω περιγραφές, αλλά το σίγουρο είναι ότι δεν θα μείνουν παραπονεμένοι αν τους χαρίσετε ένα όμορφο δώρο την ημέρα της ονομαστικής τους εορτής. Αν δεν το έχετε κάνει ήδη, ιδού δέκα επιλογές δώρων για τον Νικόλα και την Νίκη μέχρι 60€.

Δώρα για τον Νικόλα, τον Νίκο

Pure Nautica

Η αγορά ενός αρώματος αποτελεί κάτι σαν "σταθερή αξία" τόσο για τους άνδρες όσο για τις γυναίκες. Αν μάλιστα μπορείτε να... μυριστείτε τι θα ταίριαζε καλύτερα στο αγαπημένο σας πρόσωπο, τότε αναμφισβήτητα το δώρο σας δεν θα περάσει απαρατήρηο (και αφόρετο). Για φέτος λοιπόν, επιλέγουμε το Pure Nautica της Nautica , ένα… ναυτικό και υδάτινο άρωμα με κύρια συστατικά του τις νότες μανταρινιού και πορτοκαλιού, τις απαλές νότες θάλασσας και περγαμόντου. Ιδανικό για τις εορταστικές εξόδους του, με casual χαρακτήρα και μυρωδιά φρέσκια και δροσερή.

Τιμή: 45€ τα 100ml

Ηλεκτρονικό τσιγάρο

Αν ο Νικόλας καπνίζει σαν φουγάρο, για να μην τον παίρνετε από πίσω (με το τασάκι) όπως στην διάσημη τηλεοπτική διαφήμιση του Χάρι Κλυνν , πάρτε του δώρο ένα… ηλεκτρονικό τσιγάρο. Το προϊόν αυτό έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλές τους τελευταίους μήνες και στη χώρα μας και όσοι το έχουν δοκιμάσει μιλούν με τα καλύτερα λόγια. Επιτρέπεται στους κλειστούς χώρους, ο ατμός του μυρίζει ωραία, είναι πολύ πιο οικονομικό μακροπρόθεσμα σε σχέση με τα βιομηχανικά και μπορεί να τον βοηθήσει να το κόψει – αρκεί βέβαια να θέλει και ο ίδιος. Στην αγορά κυκλοφορούν πολλές παραλλαγές από διάφορες εταιρείες, ωστόσο έχουμε δοκιμάσει και σας προτείνουμε το ego- T της Joyetech. Το αρχικό πακέτο περιλαμβάνει μία μπαταρία, έναν ατμοποιητή, τρεις αμπούλες και έναν φορτιστή.

Τιμή: 38€ από εδώ .

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ηλεκτρονικό τσιγάρο δείτε το σχετικό άρθρο .

Souvlaki Wars

Αν του αρέσουν τα επιτραπέζια, το συγκεκριμένο θα τον ενθουσιάσει. Στο Souvlaki Wars ο κάθε παίχτης αναλαμβάνει ένα σουβλατζίδικο και προσπαθεί από τη μία να προσελκύσει πελάτες, αφετέρου να τους εξυπηρετήσει. Το παιχνίδι είναι άκρως διασκεδαστικό και σύντομο ενώ κατά την διάρκειά του οι παίκτες έχουν να αντιμετωπίσουν απρόβλεπτα γεγονότα τα οποία ανατρέπουν συνεχώς τα σχέδια, δυσκολεύοντας την εξυπηρέτηση των πελατών. Ιδανικό για ατελείωτες ώρες παρεΐστικου – επιτραπέζιου – gaming.

Τιμή: 15€ από εδώ

Hλιακός φορτιστής-θήκη για iPhone 4

Με ηλιακό συλλέκτη 120mA και μπαταρία Li Ion, ο συγκεκριμένος φορτιστής είναι απόλυτα φιλικός προς το περιβάλλον και συμβάλλει σημαντικά στην εξοικονόμηση ενέργειας καθώς διαθέτει έναν εξαιρετικά λεπτό, πολυκρυσταλλικό ηλιακό συλλέκτη και ενσωματωμένη μπαταρία. Μπορεί επίσης να φορτιστεί και μέσω του υπολογιστή σας ή άλλης USB συσκευής συνδέοντας τον στην αντίστοιχη θύρα. Το μεγαλύτερο μέρος είναι κατασκευασμένο από ανακυκλωμένα υλικά. Αν λοιπόν ο Νικόλας έχει iPhone 4, τότε ο συγκεκριμένος φορτιστής είναι ένα πρωτότυπο δώρο με… «πράσινη» συνείδηση.

Τιμή: 57€ από εδώ

Ρολόι τοίχου / the 3 for art

Πρόκειται για ένα ρολόι τοίχου που είναι κατασκευασμένο από πλεξιγκλάς τριών χιλιοστών. Δίνει τη δυνατότητα να ζωγραφίσει κανείς το δικό του ρολόι γύρω από τους δείκτες, να κρατήσει σημειώσεις όσον αφορά τα ραντεβού του και τις υποχρεώσεις του ή να αφήσει κάποιο σημείωμα σε κάποιον, έχοντας κατάλληλη θήκη για τους μαρκαδόρους και για τα post-it. Μπορείτε να το αγοράσετε σε χρώμα άσπρο ή κίτρινο.

Τιμή: 49€ από εδώ .

…για την Νίκη, την Νικολέτα, την Νικόλ

Δαχτυλίδι Versace for H&M

Ο οίκος Versace εδώ και μερικές εβδομάδες κυκλοφόρησε μια ολοκαίνουργια συλλογή ρούχων και αξεσουάρ για λογαριασμό των καταστημάτων H&M. Σας προτείνουμε να της αγοράσετε, το οικονομικό αυτό δαχτυλίδι με χρυσαφένιου χρώματος μέταλλο, πάνω στο οποίο είναι σκαλισμένα λουλούδια τα οποία έχουν στολιστεί με λιλιπούτειους κρυστάλλους. Βγαίνει και σε κόκκινο χρώμα, για να πηγαίνει ασορτί με το… εορταστικό κλίμα των ημερών.

Τιμή: 20€ από τα καταστήματα H&M

Αυτάκια Juicy Couture

Από τα πιο χαριτωμένα αξεσουάρ που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αγορά, ιδανικό για βραδινές, αμπιγέ «χιονισμένες» εμφανίσεις. Η μάλλινη κορδέλα με το λαμπερό κόσμημα και την faux γούνα στα αυτιά, διατίθεται ακόμα σε βυσσινί, μαύρο, γκρι, κυπαρισσί και μωβ. Θα την βρείτε στα καταστήματα Juicy Couture – δείτε τις διευθύνσεις εδώ .

Τιμή: 50€

Opium του Y.S. Laurent

Τα αρώματα αποτελούν «σταθερές αξίες» στα δώρα, τόσο για τους άντρες όσο και για τις γυναίκες. Για εκείνη λοιπόν, σας προτείνουμε να επιλέξετε το θρυλικό Opium του Yves Saint Laurent. Αθώα προκλητικό για κάποιους, «διανοητική μόλυνση» και υποκίνηση στην… ακολασία για κάποιους άλλους, το Opium είναι αναμφίβολα ένα εθιστικό άρωμα. Όπως το περιγράφουν οι ειδικοί στον χώρο, «ξεκινάει κάπως ρομαντικά με συνδυασμό από μανταρίνι και περγαμόντο, στη συνέχεια έρχεται το γιασεμί με το lily of the valley και τελειώνει με έναν εκρηκτικά πικάντικο και ανατολίτικο χαρακτήρα από βανίλια, πατσουλί και amber».

Τιμή: 40€

Τσάντα Bloscon της Ted Baker

Χαρακτηριστική shopper bag με τη στάμπα που λανσάρει ο οίκος την τρέχουσα σεζόν, ιδανική για βόλτα στα καταστήματα ή ως δεύτερη τσάντα δουλειάς, μέσα στην οποία μπορεί να μεταφέρει χαρτιά, νεσεσέρ με καλλυντικά ή ο,τι άλλο μπορεί να περιέχει μια γυναικεία τσάντα. Είναι φτιαγμένη από πολυεστέρα, οπότε είναι εντελώς αδιάβροχη.

Θα την βρείτε στις μπουτίκ Ted Baker, στο Attica και στο Golden Hall.

Τιμή: 40€

Εσώρουχα MED

Αν έχετε περισσότερη… οικειότητα με εκείνη, τότε σας προτείνουμε να τις κάνετε ένα «πιπεράτο» δώρο για την γιορτή της, επιλέγοντας ένα σετάκι από την μεγάλη ποικιλία των πάντα πρωτότυπων και σέξι εσωρούχων της MED. Το μαύρο κυριαρχεί στις πιο λαμπερές του εκδοχές στην χειμωνιάτικη κολεξιόν τους (μετάξι, πούλιες, σατέν), ενώ υπάρχουν και κάποια ροζ σχέδια για όσες θεωρείτε ότι έχουν πιο… κοριτσίστικη διάθεση. Οι τιμές των εσωρούχων Med κυμαίνονται στα 20 με 25 ευρώ για ένα σλιπ ή τάνγκα και στα 35 με 45 ευρώ για ένα σουτιέν , ανάλογα το σχέδιο που θα επιλέξετε.

Καταστήματα Med υπάρχουν σε όλη την Ελλάδα – δείτε τις διευθύνσεις εδώ .
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v