Versace for H&M: Η συνεργασία της χρονιάς;

Ρούχα Versace σε τιμές… H&M; To… lovestory της Donatella Versace με την αλυσίδα H&M είχε αίσιο τέλος και εντός ολίγων ημερών η νέα σειρά ρούχων για άνδρες και γυναίκες «Versace for H&M» θα είναι διαθέσιμη και στην Ελλάδα. Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την ολοκαίνουργια κολεξιόν.
Versace for H&M: Η συνεργασία της χρονιάς;
Η γκουρού της Guardian σε θέματα μόδας Hadley Freeman την περιέγραψε ως «πιθανότατα το εντυπωσιακότερο fashion show που έγινε ποτέ», ενώ ανάμεσα στους προσκεκλημένους ήταν ο Prince, η Nicki Minaj, η Uma Thurman,η Blake Lively, η Chace Crawford, η Jessica Alba, η Jennifer Hudson και η Selma Blair. Ο λόγος για την επίδειξη μόδας της Donatella Versace, η οποία σε συνεργασία με την αλυσίδα H&M παρουσίασε την νέα κολεξιόν Versace for H&M την περασμένη εβδομάδα σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στη Νέα Υόρκη.

Στις όχθες του ποταμού Hudson λοιπόν, παρουσιάστηκε επίσημα η συλλογή του οίκου Versace για την H&M, καθώς και µερικά χαρακτηριστικά κοµµάτια που δηµιουργήθηκαν ειδικά γι’αυτή την αποκλειστική επίδειξη µόδας υψηλής ραπτικής. «Ξέρω ότι με τη συλλογή για τα H&M πρόκειται να έχω πρόσβαση σε ένα μεγαλύτερο κοινό από ό,τι συνήθως», δήλωσε η Donatella Versace και πρόσθεσε: «Όταν θα δω νέους ανθρώπους να φοράνε στο δρόμο αυτά τα κομμάτια θα είναι πολύ διασκεδαστικό».

Η Margareta van den Bosch, από την άλλη πλευρά, καλλιτεχνική σύμβουλος στην H&M η οποία έχει κατά καιρούς συνεργαστεί με ονόματα όπως ο Karl Lagerfeld, η Stella McCartney, οι Comme des Garcons και ο Jimmy Choo δήλωσε: «Από τότε που η Donatella Versace άρχισε να σχεδιάζει για μας τη συλλογή, μας παρέσυρε σε ένα απίστευτο ταξίδι με τη χθεσινοβραδινή εκδήλωση μόδας να αποτελεί το τέλειο αποκορύφωμα. Μας προσέφερε την ουσία του εμπορικού σήματος Versace και χθες το βράδυ η ουσία αυτή ζωντάνεψε με μια μαγική επίδειξη μόδας που θα μας μείνει αξέχαστη».

Δείτε αποσπάσματα από τις δηλώσεις των προσκεκλημένων:



Η νέα συλλογή περιλαμβάνει γυναικεία κομμάτια, όπως «μεταλλικά» δικτυωτά φορέματα, μεταξωτά κρεπ σύνολα με χρυσά κουμπιά, πολύχρωμα φορέματα με ορθογώνια κομμάτια με στάμπες και το κλασικό δερμάτινο μπουφάν Versace με τρουκς. (Πάρτε μια γεύση στην Photo Gallery του άρθρου). Η αντρική συλλογή από την άλλη πλευρά, περιλαμβάνει κουστούμια με καθαρές γραμμές, πουλόβερ και πουκάμισα με στάμπες και δερμάτινα μπουφάν.

Δείτε σκηνές από την επίδειξη μόδας εδώ.



Η συλλογή εκτός από ανδρικά και γυναικεία ρούχα, θα περιλαμβάνει και επιλεγμένα είδη για το σπίτι, ενώ θα είναι διαθέσιμη παγκοσμίως από τις 17 Νοεμβρίου σε περίπου τριακόσια καταστήματα αλλά και online μέσω της επίσημης διαδικτυακής τοποθεσίας της H&M.

Ν.Γ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v