Παράταση για τον διαγωνισμό των γυαλιών Vipsottica

Η εταιρία VIPSOTTICA συνεργάζεται με σπουδαίους δημιουργούς γυαλιών, που ντύνουν τα μάτια σας με στιλ. Γνωρίστε τις σειρές τους και λάβετε μέρος στον διαγωνισμό για να κερδίσετε επώνυμα γυαλιά ηλίου και οράσεως.
Παράταση για τον διαγωνισμό των γυαλιών Vipsottica
Οι αναγνώστες που κερδίζουν από ένα ζευγάρι γυαλιών ηλίου, προσφορά της εταιρείας Vipsottica, είναι οι:  

ΙΩΑΝΝΗΣ ΦΕΡΡΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ
ΓΑΡΥΦΑΛΛΙΑ ΤΖΙΚΑ
ΕΥΓΕΝΙΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΕΙΡΗΝΗ ΨΩΜΑ
ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΚΟΝΤΟΝΑΣΙΟΥ
ΕΛΕΝΗ ΣΙΝΗ

Όλοι οι συμμετέχοντες στον διαγωνισμό κερδίζουν έκπτωση 30% στην αγορά των προϊόντων, για όλα τα καταστήματα που συνεργάζονται με την Vipsottica (κατεβάστε το αρχείο με τις διευθύνσεις από τη δεξιά στήλη, σχετικά documents).

Ένα ζευγάρι γυαλιά μπορεί να φτιάξει, αλλά και να καταστρέψει το στιλ σας. Γι’ αυτό, η επιλογή τους –είτε πρόκειται για ηλίου, τώρα που σίγα σίγα ο ήλιος κάνει την εμφάνισή του, είτε για οράσεως- πρέπει να γίνεται από τις πιο προσεγμένες δημιουργίες που κυκλοφορούν.

Αυτή την αποστολή έχει αναλάβει η VIPSOTTICA, που προτείνει γυαλιά τα οποία προσδίδουν κύρος και έξτρα πόντους στην εμφάνισή σας, με σεβασμό πάντα στα μάτια σας. Σε συνεργασία με την VISPOTTICA, το in2life σας προσφέρει δέκα ζευγάρια γυαλιών, για δέκα τυχερούς αναγνώστες που θα προκύψουν από κλήρωση. Επιπλέον, κάθε ένας από τους συμμετέχοντες στον διαγωνισμό, αυτόματα αποκτά το δικαίωμα αγοράς γυαλιών με 30% έκπτωση. Οι σχεδιαστές Alain Mikli, Philippe Starck και η σειρά Chrome Hearts κυκλοφορούν… για τα μάτια σας μόνο.

Alain Mikli
Με στιλ και πάθος σχεδιάζει τις σειρές γυαλιών του ο Αρμένιος δημιουργός, ο οποίος επισημαίνει πως τα γυαλιά δεν θα σας χρησιμεύσουν μόνο για να βλέπετε, αλλά και για να σας βλέπουν! Ο Elton John, ο Andy Warhol, η Catherine Deneuve και ο Pedro Almodovar είναι μερικοί από τους διάσημους φίλους του Alain Mikli που «βλέπουν» μέσα από τις δημιουργίες του. «Το design είναι το παν για μένα», δηλώνει ο Mikli και επιμένει να σχεδιάζει ανεπηρέαστος από τις τάσεις της μόδας. Αυτό τον καιρό, συνεργάζεται με τον Jean Paul Gaultier για να κυκλοφορήσουν μια νέα σειρά το προσεχές καλοκαίρι. Μέχρι τότε, εσείς μπορείτε να αποκτήσετε τα γυαλιά που βλέπετε στην παρακάτω φωτογραφία:

*Οράσεως ανδρικό, αξίας 325 ευρώ
*Οράσεως γυναικείο, αξίας 481 ευρώ
*Ηλίου γυναικείο, αξίας 453 ευρώ

Philippe Starck
Θιασώτης του μινιμαλισμού, ο Philippe Starck συνεργάζεται με τον Alain Mikli με σκοπό να κάνει τους ανθρώπους πιο σέξι, πιο όμορφους και με το μικρότερο δυνατό όγκο, χωρίς καν το λογότυπο πάνω στα γυαλιά, ώστε η μάρκα να μην χαρακτηρίζει το πρόσωπο που τα φοράει, αλλά το πρόσωπο να δίνει νόημα στα γυαλιά.

Γι’ αυτό το λόγο άλλωστε, δημιούργησε και τεχνολογίες όπως οι bioops, biolight και biosun, οι οποίες βοηθούν τα γυαλιά να προσαρμοστούν ακριβώς στο πρόσωπο και στις ανάγκες του καθενός. Εσείς έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε τρία ζευγάρια γυαλιά Philippe Starck, συμμετέχοντας στον διαγωνισμό του in2life.

*Οράσεως γυναικείο, αξίας 457 ευρώ
*Οράσεως ανδρικό, αξίας 481 ευρώ
*Ηλίου ανδρικό, αξίας 312 ευρώ

Chrome Hearts
Αγαπημένο brand πολλών πρωτοπόρων καλλιτεχνών –μεταξύ των οποίων και οι Rolling Stones-, η Chrome Hearts σπάει τους κανόνες στον χώρο του eyewear. Δεν κρύβει την καταγωγή της από τον χώρο των motorbikes και των δερμάτινων προϊόντων που ντύνουν τους «easy riders», ωστόσο, η Chrome Hearts έχει εξελιχθεί σε ένα ποιοτικό, επαναστατικό όνομα και στον χώρο των γυαλιών.

Τα προϊόντα της Chrome Hearts δεν ακολουθούν τις συμβάσεις των collections, που κυκλοφορούν μία φορά ανά σεζόν, αλλά διατίθενται αμέσως μόλις ολοκληρώνεται ο σχεδιασμός τους. Μπορείτε να αποκτήσετε τα γυαλιά με την δυναμική προσωπικότητα, συμμετέχοντας στον διαγωνισμό του in2life.

*C.H. Boned, ηλίου ανδρικό, αξίας 806 ευρώ
*C.H. Shooter, οράσεως ανδρικό, αξίας 572 ευρώ
*C.H. Spread, οράσεως γυναικείο, αξίας 452 ευρώ
*C.H. Red Riot, ηλίου γυναικείο, αξίας 624 ευρώ

*Πάνω δεξιά στα σχετικά έγγραφα μπορείτε να δείτε τις διευθύνσεις των καταστημάτων από τα οποία δικαιούνται έκπτωση 30% στα συγκεκριμένα προϊόντα όλοι όσοι συμμετέχουν στον διαγωνισμό. Οι δέκα νικητές του διαγωνισμού μπορούν να παραλάβουν τα δώρα τους από το κατάστημα οπτικών Optical Παπαδιαμαντόπουλος στο Σύνταγμα, Ερμού 6.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v