Μονόπετρα: 6 τρόποι για να πει "I do"!

Mainstream, εναλλακτικός, ντροπαλός, τολμηρός, τυπικός. Οποιοσδήποτε κι αν είναι ο χαρακτήρας σας, η πρόταση γάμου στην μέλλουσα γυναίκα της ζωής σας δεν νοείται χωρίς την απαραίτητη… συνοδεία ενός μονόπετρου.
Μονόπετρα: 6 τρόποι για να πει I do!
του Νικόλα Γεωργιακώδη

Οι επιλογές για την αγορά ενός δαχτυλιδιού γάμου ή αρραβώνων είναι άπειρες. Το πολυπόθητο «δέχομαι» δεν είναι εύκολη υπόθεση και θέλει αρκετό ψάξιμο. Η επιλογή επομένως πρέπει να γίνει με μεγάλη προσοχή. Γενικά, τα μονόπετρα διαφέρουν όσον αφορά το σχήμα, την τιμή, την καθαρότητα του διαμαντιού, τα καράτια και το χρώμα. Όπως μάθαμε από ειδικό, η τιμή ενός μονόπετρου διαμορφώνεται από τα λεγόμενα «Τέσσερα C». Αυτά είναι τα εξής: Colour (χρώμα), Clarity (καθαρότητα της πέτρας), Cut (το κόψιμό της), Carat (τα καράτια).

Διαλέξαμε και σας προτείνουμε μερικά από τα πιο καινούργια και δημοφιλή σχέδια μονόπετρων τα οποία ανήκουν στις ανώτερες κατηγορίες των «4C». Διαλέξτε αυτό που ταιριάζει καλύτερα σε εσάς και το… πορτοφόλι σας και μην διστάσετε να κάνετε την κίνηση που θα αλλάξει την ζωή σας!

* Η… σοβαρή επιλογή












Ένα πολύ όμορφο μονόπετρο για πραγματικά ξεχωριστές περιπτώσεις. Επιλογή κύρους και σοβαρότητας. Η πέτρα είναι 1 καρατίου με καθαρότητα VS 1 (η υψηλότερη). Από τις ιδανικότερες επιλογές, εάν φυσικά η τιμή δεν αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα για εσάς! (6.850€)

*Fire walk with me

Για τους λιγότερο… τυπικούς και τις νεαρότερες ηλικίες μία πολύ μοντέρνα επιλογή 0.64 Καρατίων. Η βάση είναι από Λευκόχρυσο 18Κ και «αγκαλιάζει» την πέτρα σαν να πρόκειται για φλόγα. Εντυπωσιακό και συνάμα πρωτότυπο για προτάσεις άκρως παθιασμένες... (4.270€)

* Το … εναλλακτικό












Θέλετε να ξεφύγετε από τα τυπικά; Επιδιώκετε μια πιο alternative πρόταση στην αγαπημένη σας; Μία ακόμα πολύ καλή επιλογή μονόπετρου 0.23 Kαρατίων. Έχει σημειώσει τις περισσότερες πωλήσεις, μιας και εντυπωσιάζει χωρίς να ανεβαίνει πάρα πολύ σε τιμή.(850€)

*Η κλασσική επιλογή












Η απλότητα και η σεμνότητα στην πιο γνήσια έκφρασή τους.
Αν δεν επιθυμείτε να παραμείνετε στα… σίγουρα μονοπάτια χωρίς να φτάσετε σε υψηλές τιμές τότε αυτή είναι η επιλογή για σας. Με κλασσική βάση και πέτρα 0.20 Kαρατίων αυτό το δαχτυλίδι είναι μια ακόμα πολύ καλή και συνάμα οικονομική επιλογή. Πάντα σε βάση λευκόχρυσου 18Κ (732€)

* Δαμάζοντας τα κύματα












Ακόμα μία επιλογή που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα
και έρχεται σε πολύ λογική τιμή. Πέτρα 0.12 Καρατίων που συνοδεύεται από μπριγιάν 0.06Κ σε βάση 18Κ σκαλισμένη στο χέρι, καμπυλωτή που θυμίζει κύμα. Ιδανικό για ρομαντική πρόταση γάμου σε τραπέζι στην αμμουδιά, υπό το φως των κεριών (λέμε τώρα…) (645€)

*H «Τετράγωνη» λογική











Λογική και συναίσθημα δεν πάνε συνήθως μαζί.
Αν πάλι θέλετε να τα συνδυάσετε σας βρήκαμε το κατάλληλο δαχτυλίδι με... γεωμετρική βάση. Η πέτρα 0.16 καρατίων περικλείεται μέσα σε ένα μικρό τετράγωνο πλαίσιο ενώ αριστερά και δεξιά την συνοδεύουν διακριτικά μπριγιάν 0.24 καρατίων σε παραλληλόγραμμο σχήμα. (1.158€)

Ευχαριστούμε πολύ το κοσμηματοπωλείο Paraskevopoulos Jewellery(President), για την διάθεση των μονόπετρων καθώς και για την πολύτιμη βοήθεια στην παρουσίασή τους(Α. Μεταξά 27-29, Γλυφάδα. Τηλ.:2108949542).
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v