Links of London: Όλος ο χρόνος στα χέρια σας

Ο κορυφαίος βρετανικός οίκος σύγχρονης κοσμηματοποιΐας, Links of London, παρουσίασε πρόσφατα στη διεθνή έκθεση Baselworld 2008 την καινούργια του σειρά πολυτελών ρολογιών, τα οποία απλά ερωτευτήκαμε.
Links of London: Όλος ο χρόνος στα χέρια σας
Η Links of London συμμετείχε για πρώτη φορά στη διεθνή έκθεση ρολογιών και κοσμημάτων Baselworld 2008, που πραγματοποιήθηκε στη Βασιλεία της Ελβετίας από τις 3 έως τις 10 Απριλίου. Στη γνωστή έκθεση, η Links of London παρουσίασε τη νέα συλλογή ρολογιών που θα διατίθεται στα ομώνυμα καταστήματα από το Φθινόπωρο του 2008. Τα ιδιαίτερα υλικά και το ανανεωμένο design χαρακτηρίζουν μια ολοκληρωμένη συλλογή με ρολόγια για όλες τις προτιμήσεις.

Για πρώτη φορά, η νέα συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας ’08-’09 θα περιλαμβάνει μια σειρά ρολογιών Limited Edition, που συνδυάζουν χρονογράφους με καντράν από ημιπολύτιμους λίθους.

Όλα τα ρολόγια της Links of London κατασκευάζονται στην Ελβετία, είναι φτιαγμένα από ατσάλι, έχουν κρύσταλλο ζαφειριού και εντυπωσιακές κορώνες.

Οι συλλογές ρολογιών για το Φθινόπωρο/ Χειμώνα 2008-2009 περιλαμβάνουν τις σειρές:

Driver Charm
Τα watch charms δίνουν έμφαση στην ικανότητα της Links of London να σχεδιάζει ρολόγια που μοιάζουν περισσότερο με κοσμήματα. Διατηρώντας το δυναμικό design της κλασικής συλλογής ρολογιών Driver, αυτά τα υπέροχα charms - μινιατούρες διατίθενται με πολυτελή καντράν διακοσμημένα με διαμάντια. Στο πίσω μέρος του ρολογιού υπάρχει ένα σχέδιο σε baroque ύφος, πάνω στo οποίo μπορούν να χαραχθούν τα αρχικά σας ή μια σημαντική ημερομηνία. Οι τιμές των ρολογιών της σειράς κυμαίνονται από 320 έως 550 ευρώ.

Driver Ellipse
Εμπνευσμένη από το κλασικό σχέδιο του πρωτότυπου Driver Ellipse, που έκανε την πρώτη του εμφάνιση το περασμένο φθινόπωρο, αυτή η έκδοση αποπνέει την ίδια αίσθηση θηλυκότητας, αλλά κυκλοφορεί σε μεγαλύτερο, ακόμα πιο πολυτελές μέγεθος. Επιπλέον, τη διαρκώς εμπλουτιζόμενη οικογένεια Ellipse συμπληρώνουν δύο νέα θηλυκά ρολόγια cocktail, ιδανικά για τις βραδινές σας εμφανίσεις. Το Driver Ellipse White 4 διαθέτει διαμάντια στο καντράν και ένα διακριτικό σχέδιο σε σχήμα καρδιάς που μαρτυράει τη ρομαντική σας φύση … μόλις πέσει η νύχτα. Το εντυπωσιακό Driver Ellipse Black που επίσης διαθέτει διαμάντια στο καντράν είναι συνδυασμένο με πολυτελές λουράκι από δέρμα σαλαχιού (stingray). Η τιμή τους είναι στα 950 ευρώ.

Driver Ellipse Chronograhps
Παραδοσιακές λειτουργίες χρονογράφων συνδυάζονται με εντυπωσιακά καντράν, δίνοντας σε αυτά τα ασυνήθιστα ρολόγια μια μοντέρνα αίσθηση. Είτε επιλέξετε το καντράν σε ένα από τα φωτεινά mother of pearl χρώματα, είτε το κλασικό από ατσάλι σε ασημί χρώμα, αυτά τα ρολόγια αποτελούν τον ορισμό της σύγχρονης κλασικής κομψότητας. Η τιμή τους ξεκινά από 950 και φτάνει τα 1.300 ευρώ. 

Driver Edition 16
Πηγή έμπνευσης για την πρώτη σειρά Limited Edition της Links of London ήταν η ιστορία του πρώτου καταστήματος του οίκου, επί της οδού Sloane Square 16, στο Λονδίνο. Λεπτεπίλεπτα σχέδια φιλιγκράν σε ύφος Deco και Baroque αποτυπώνονται σε καντράν από ημιπολύτιμους λίθους. Tα Deco χαρακτηρίζονται από γεωμετρικά σχέδια και art deco στοιχεία που συναντάμε σε σημαντικά αξιοθέατα εντός και εκτός Λονδίνου, όπως το κτίριο Michelin και το OXO Tower. Τα Baroque αντικατοπτρίζουν μια gothic και έντονα διακοσμητική εποχή, αλλά όταν συνδυάζονται με καντράν από μοναδικές πέτρες, όπως ο απαλός ροζ ρουμπιλίτης, το design γίνεται άκρως μοντέρνο.

Με μόνο πέντε σχέδια σε ολόκληρη τη σειρά, κάθε μοντέλο θα κυκλοφορήσει σε μόλις δεκαέξι κομμάτια. Τα συγκεκριμένα ρολόγια είναι αριθμημένα ενώ σε κάθε αγορά θα διατεθούν συγκεκριμένα νούμερα, γεγονός που τα κάνει πραγματικά συλλεκτικά. Η τιμή τους είναι στα 3.400 ευρώ.

Rogue Axis
Με περισσότερο βραδινή διάθεση συγκριτικά με το ατσάλινο μοντέλο, που έκανε την εμφάνισή του το περασμένο φθινόπωρο, η φετινή σειρά Rogue Axis ξεχωρίζει χάρη στην επίχρυση κάσα και την επιλογή καντράν σε σκούρο καφέ ή κλασικό λευκό. Αυτά τα κομψά ρολόγια που τραβούν την προσοχή, προσαρμόζονται στη διάθεσή σας, συμπληρώνοντας ιδανικά τις βραδινές σας εμφανίσεις.

Boutique Links of London: Αμερικής 2 & Στοά Σπυρομήλιου, City Link, τηλ.: 210-3235217.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v